Eltim beni çağırmadı

Eltim henüz aileye girmedi ama elti olarak eşimin kuzeninin eşi vardır severiz birbirimizi o kızının doğum günü ne çağırdı beni ama ben cagirmadim çünkü evim çok küçük ve abi eslerim geldi sadece o yüzden çağırmadim küsmüş bana açıklamada yaptım evim gerçekten çok küçük 3 yengemde çok. Israr ettiler gelmek için geldiler ve birde abim gelse rahat edemeyecekti onun çocukları benim çocuğum kaldırmaz di ev rahatsız olacak diye düşündüm çağırmadim gerçi sorunun olmadı biz bunları konuşarak halledebiliyoruz sorunları kırgınlıkları kızıma hediye baktığını soylerek cagirlimadim da ama dedi bende ben hediye istemiyorum ben açıklamamı yaptım dedim oda şaka yapıyorum canım biliyorum seni dedi tabi benimde ona kırıldığım noktalar oluyor ama hemenn hemen herşeyi sorarım açıklığa kavuştururum

siz çağırın, çağırırken de biz de .......'in hediyesini hazırladık bir ay önceden inşallah görünce verelim gibi tatlı bir cümle ile ifade edebilirsiniz.

bu kadar samimi iseniz çağırmadığı için kırıldığınızı ifade etmekte bir sakınca yok bana kalırsa...

bir diğer taraftan da doğum günleri bu kadar abartılmamalı bence ama herkes farklı şeyleri önemser.

madem aranız iyimiş. bi ara hal hatır sor, konuyu direk açma ama bişekilde oraya getir bakalım ne dicek. konusu hiç açılmazsa sende çağırma

Benim gibi dusunen birisi daha. Nasil mutlu oldum yorumunuzu okuyunca. Bizim gibi dusunen o kadar az ki. Gorunce fanusa koyup muhafaza edesim geldi :)

Sorsanizda doğru cevap vereceğini sanmam çünkü her hafta görüşüyor iseniz mesafe yüzünden cagirmadigini düşünmüyorum ben demekki sizin gelmenizi istememiş bu kadar net. Siz de onu çağırmayın usulü budur.

Gorumcemde beni cagirmamisti.sonra diger cocugunun dogum gunune ısrarla çağırdı ben yeni doğmuş bebegimi evde anneme bırakıp doğum gününe gidecekmisim yok deyince bu sefer esimi zorla cagirdilar oda gitmedi. Hey allahım ya anılarım canlandı bence sen çağır gelirlerse geldiklerinde hediyesini de verirsin

bi dur mola ver yahu

Aldığınız hediyenin fotoğrafını çekip eklediği resimlerin altına koyun.
Bu ne derse 'çocuğuna doğum günü hediyesi almıştım' dersiniz.

Öyle doğum gününe böyle hediye.

Bi de son dakika gelişmeleri oluyor. Küçük bir kutlama yapalım diye niyetleniyorsunuz.
Birisi (mesela elti kisisi ya da kaynana) bir şekilde duyuyor.
Sen de gel diyorsunuz . Ve elti , kaynana yakın oturuyorsa beraber gelin diyorsunuz. Aslında plansız ilaveler oluyor.
Çok da şey yapmamak lazım.

Her hafta sonu uzak olmasına rağmen gidip geliyorsanız diğer elti ve görümce çağırıldıysa sizi çağırmaması normal gelmedi bana

sende çağırma hediyeyi de boşver

Cagirmayin ama hediyeyide esinize verin o versin kiziniza almisdik dogum gününde vermek nasip olmadi desin sadece sizde gitmeyin hemde.

Bence sosyal medyada paylaştığı fotoların altına "bütün aile biarada ne güzel görünüyorsunuz, doğum günü kutlu olsun yiğenimizin" gibi bi yorum yap. Bakalım ne cevap verecek!!!

Bende gecen sene davet etmistim yemekli filan normalde bizde sizin gibi yemekli gider gelirdik ... Gece saat 10 da geldiler , iste busuru manalari oldu.. Bu sene cagirmadim , hata kendi oglunun yaskununde pasta kesermiyiz filan bisiler mirildandi orali olmadim.. Yeni bebegi oldu hadi anliyorum yemekde zorlaniyordu caya giderdik, ama bir mesaj ati caya gelin diye cocugura ozaman baya artik buyumustu ve duruyordu. Hata normalde erkenden gider yardim ederdim. Benimde cocuklarimda oldu iki tane ama bir abimiz var surda diye oyle sade caya cagirmamazlik yapmadim.. Artik benim icin biti, son damlaydi.. Boyle ufak tefek seyler birikti birikti doldu ve taştı.. Sırf yemek cay yaş gunu degil , cocuklar aile nin ne oldunu bilsinler diye..

Her haftasonu bir siz bir onlar geliyor gorusuyorsunuz.. O hafta esinin gececi olup olmadigini bilirler. Gececi bile olsa nezaketen sorulmasi lazim boyle bir seyin!
Ya sandigin kadar iyi degil iliskileriniz ya da ciddi bir problem var farkinda olmadiginiz.
Ben olsam aramam daha da onemsedigimi gostermem .uygun bir anda da dile getiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…