Eltim beni çağırmadı

Haklısınız
Yakın akrabaları cagırıp kutlayacagı kadar onemsemıs sızı arayıp gelebılecek mısınız dıyebılırdı
Ben kızımın dogum gununde cagırdıklarım gelebılsın dıye tek tek arayıp teyıt aldım herkesın musaıt oldugu gun yaptım

Cagırmak ıstese arardı
Bence sızde cagırmayın

Demek ki araniz sandiginiz kadar iyi degil..

Hediyesini de verme bence.Bir de hediyemi vereceksin

Arkadaşlar
Her yorumı tek tek okudum teşekkür ediyorum
Ama ben kin tutamayan bir insanım galiba çağıracağım doğumgününe.
Eşime de söyledim olayı garip karşıladığımı, o da anlam veremedi ama iyiye yormaya çalıştı.

Gelen misafirlerden biri de cikip, algernolar nerede diye sormamis mi ?

Kizinizin dogum gunune davet etmeyin bence.
Ben olsam etmezdim.

Aaaa bende geçen çağırmadim eltimi davetim vardı ama ne yapiyim oğlu çok azginlik yapıyor alındığını sanmıyorum ama söyle yap sen o seni çağırmadi sen de onu çağırma

cok ayip etmis üstelik seni bilerek cagirmadi hic iyi niyet arama arkdasinda... bir kere ne olursa olsun ister 1.5 saat yol olsun olmasin. Yinede davet edebilirdi... ben senin yerinde olsam cagiririm buda senin kizinin hediyesi derdim herkesin önünde okadar. hicte yok niye cagirmadin diye sormazdim. o zaman taktigini belli edersin.

Böyle davet konularında hep aklıma gelir; liseden bir erkek arkadaşımı, gelmeyeceğini düşünerek düğünüme çağırmamıştım. Düğünden bir süre sonra yolda karşılaştık. Gülerek "Hayırlı olsun evlenmişsin, ama niye beni çağırmadın?" dedi. Aklıma gelmedi, herhalde gelmeyeceğini düşündüm dedim. O da "Gelmeyecektim ama çağırsaydın gelmediğim için ben utanacaktım şimdi sen utanıyorsun gördün mü :) " dedi. Cidden utanmıştım :) o zamandan beri ikilemde kaldığım davet konularında karşı tarafı hep davet eder gerisini onlara bırakırım.

Bende oğlumun dogumgunune abimleri çağırmamistim. Gelmek zorunda hissetmesinler kendilerini. Sonuçta 2 saatlik yol ne gerek var diye düşünmüştüm. Ama hakikaten de öyle. Yani çok önemli değil. O kadar yolu bir doğumgünü için gelmelerini, onlari yormayı mecbur bırakmayı istemedim. Onlarda geliyor haftasonları bazen ama sonuçta çocukları var. Yine de yorucu. Ama abim bana demişti ki " sen çağır ben gelemez isem zaten gelemem" demisti:))

Ayy ne gicik bir durum ya. Sen cagir istersen geldiginde de bu hediyeyi kizina almistim ama davet edilmedigim icin veremedim dersin. Yada hic cagirma missilleme yap

Onlar neden Çağırmadı bilmem ama bence siz Çağırın yeğeninize aldığınız hediyeyi de verirsiniz o gün

Aynen katılıyorum.Eger sizi cagirmadigi icin mahcubiyet duyarsa demekki dediginiz gibi dusunmustur.Gerci nezaketen yine de çağrsa iyi olurdu ama... Bosverin siz yine de çağırıp,kendi hediyenizi de verin.

Herkesi çagırmışlar sizide çagırsalardı madem sürekli gelip gidiliyor mesafe sorun olmuyorsa.
Siz yinede çagırın laf gelincede darıldıgınızı söyleyin.

İnsan bu durumda kırılır çok tabi arayıp söyleyin hem çağırın hem herkesi çağırmıi neden size haber vermemiş sorun bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…