Eltim beni çağırmadı

Kv, kp, görümce, diğer elti vs. hepsi aynı şehirde siz farklı şehirdesiniz sanırım. Şöyle bişey olabilir mi? Belki doğum günü kutlama planları yoktu, son dakika yapamaya karar verdiler, ya da aile dışından birisi sürpriz olarak organize etmiş olabilir.
Siz de uzak olduğunuz için çağrılamamış olabilirsiniz. Aranız iyiymiş sonuçta aklıma böyle geldi.
Ben olsam o yüzden arar sorardım sanırım.

Çağırın büyüklük sizde kalsın. Aile arasında hemen misilleme yapan kişi siz olmayın. Sanmıyorum ama geçerli bir sebebi varsa siz kötü duruma düşersiniz. Gelirse hediyeyi verin, kızına almıştım kısmet olmadı vermek diyin. Laf sokmadan duruma bakin. Geçerli sebebi olan siz laf sokmadan açıklar. Yok hiç orali olmuyorsa mesafenizi koyarsiniz. Sizi istemeyeni siz hic istemezsiniz.

sorulmuş söylememişsiniz
diğer kardeşler onlara yakın mı oturuyor
belki sizi yormamak için yapmışlardır ama ben olsam çağırırım
siz çağırın kızınızın doğum gününe hediyenizi verin ve
çağırılmadığımız için şimdiye kaldı diyip gülüverin

Bence buyukluk sızde kalmak zorunda degıl
ben olsam asla cagırmam

Ben olsam çağırmam ve aldığım hediyeyi de ihtiyaç sahibi birine veririm.
Gerçi eltim yok ama eltim olsaydı da çağırmaması işime gelirdi. Eş ailesi ile samimi ilişkilerden pek hoşlanmayan biriyim. Ne kadar uzak o kadar iyi bence.

Ben olsam çağırırım ve geldğinde de hediyesini veririm utansın diye. Sonra bir daha çağırmam davet etse de gitmem

Ben olsam çağırmam. O beni görmek istememiş ben neden onu göreyim ki? Zorla güzellik olmaz demek ki sizden hoslanmiyor

Mesafe sorun olacaksa size olacak çağırırdı gidersin ya da gitmezsin bizimde herkes bi arada aynı şehirde biz 1 buçuk saat uzaklıktayız kimse çağırmaz bişeye ama 2 ayda bi gidiyoruz o yüzden olabilir diye düşünüyorum sizi bile bile çağırmamışlar

Bence siz çağırın, gidemeyecek durumda olduğunuzu bilse bile arayıp böyle bir etkinlik yapıyoruz buyrun gelin , gelmezseniz de darılmayız deseydi keşke. ben çok takılırım bu konulara.bizde tatildeyken eltim mevlüt yapmıştı ki biz her yıl onu çağırırız mevlüt yapınca.

çağırmam.
sorana da; görmek isteseydi çağırırdı, ben de hala görmek istemeyeceğini düşünüp çağırmadım derdim.
aslında çokta umursamam, çağırmadığı için çağırmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…