Eltim beni dava etti

ruya4024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
29
2
1
41
Konu farkli anlasildi beb en bastan tekrar anlatayim.Ben esimin ucuncu esiyim esimin gecmisi beni ilgilendirmez ve eski eslerinden cocugu falan olmadigindan evlenmemi engelleyecek bir durum yoktu simdi 10 yillik evliyim ve 3 oglum var.
Esimin erkek kardesi bir gun bize gelip bir kizla evlenecegini soyledi.sordu sorusturdular kiz kaynimdan 10 yas buyuk tu yani kaynim 28 kiz 38 yasindaydi.Esimin ailesi bu evlilige onay vermedi.ve kadin baskin bir karakter kaynim sakindi olmaz uymaz dediler vs.vs. daha sonra eltim olacak kiz onunla ayni yasta ki evli arkadasini esimle konusmasi yonunde esimin facesine ekletmis.kizin arkadasida esime eltimin durumunu anlatip evlenmek zorundalar kiz senin kardesinden 2 aylik hamile demis.bu sebebden dolayi esim kizda bulunan tum olumsuzluklari sildi cunki kaynima ait bir cocuk vardi onayi verdiler evlendiler.fakat bu elti once benim hakkimda ben ona o bana ayak uyduramaz cunki o cok gecmiste yasiyo yani o kapali dar goruslu biri sanirim diyor gorumceme.pekte dikkate alinacak bir konusma digildi deyip es gectim. Ama kadin meger altan altan kuyumu kaziyomus ben salak hala kadina bacim canim diye hitap etmisim.once esimin gecmisini arastirip esime ilk esindeb bahsedip cok canlar yakmisin capkinmisin diye laf atmis esim bunlara istinaden gecmisimi acma ben esimi ve cocuklarimi seviyorum diye cvp vermis kadin bunun ustune esime masallah diyip konuyu kapatmis.esim esnaf benim surekli disariya kamera elektirik isleri yaptigi icin dukkani kapatmak zorunda kaliyodu eltime :bana guvenilir bir eleman ayarlarmisin oda bakariz diyip gevistirmis.bir hafta sonra esim tekrar bacim bana birini ayarla diye msj atiyo kiz ona sana ankaradan gonlune gore birini bulacagim.esim o nerden cikti.diyo kimmis o de hele diyo elti sen su siyasi islerini bi hallet bulucam gerci kimi bulsam simdiki halinden daha iy olur diyo esim cvp vermiyo.ama Bu kadinin o evli arkadasi bu sirada eltimin evinde olup biten herseyi esime anlatiyo en son bu kadin esime askim naber diye msj atiyo esip sasirdin heralde bu ne denek diyo kadini faceden cikariyo.bu kez kadin esime kardesinlere hic gelmiyosun ozledik diye bir msj atiyo o an anladimki facede benim gorebilme ihtimalimi goz onunde bulundurup belki yazdi sonra sildi.tabi bu olaylar esnasinda benim bunlardan haberim yok 4 aylik hamileyim ve o eltim bizi evine yemege cagirdi gitrikki o kadin orda ben oturdum cay ictim sohbet muhabbet.8 aylik oldugumda olayi ogrendim evi terkettim ve ablamin yanina tasindim bir hafta sonra dogum yaptim.oyle yada boyle ve ailemde arkamda olmayinca bide cocuklarimin gelecegini dusununce kocami affedip eve dondum daha sonra ben eltimin msjlarini gordum ve ona bunun nedenini sordum msjla oda bana evli adama kimseyi bulmayacagini esim beni bosarsa bulacagini soyledi bende mal oglu .... diye hakaret ettimki buda msjla sonra o bana kocasinda yani kaynimda gozum oldugunu soyledi.o an kiyamet koptu iki kardes bir kavgaya girdiler senin karin benim karim diye.daha sonrasinda eltim beni bu hakaretimden dolayi dava etti.
Sorum su size anlattigim gibi savciya anlatmam ve kanitlari sunmam yeterlimi yoksa farkli bisey yapmam lazimmi ben hakkim olarak yuvami korumak icin yaptim bu hakareti oyle sac basda yolmadim.sadece bu hakaretim var ama onun yaptigi resmen yuva yikmak yonundeydi.bu davadan sadece 5 yil kavgaya karismamam yonunde karar ciksada cok uzulurum cunki yasadigim stres skinti cocugumun sutunun kesilmesine neden olacak derecedeydi.hakli iken haksiz liga dusmek istemem bana olaylara bakarak bir savunma hazirlaya bilirmisiniz ha bu araa esime o kadini eltimin ayarladigina dair eltimle esimin yazismalari da elimde mevcuttur

Son düzenleme:

cahil kelimesine şahit bulabilirseniz siz de dava açın. ama daha önce bu suçu işlemediyseniz hükmün açıklanmasını erteleyebilir hakim. 5 yıl da aynı suçu işlemezseniz sicilinize işlemez. sadece avukat masraflarını ödersiniz o da 600-700 tl tutabilir. daha yukarısı da olabilir. hakaret suçunun cezası en son duyduğum kadarıyla 1700 tl filandı. hükmün açıklanmasını geri bırakırsa o cezayı da ödemezsiniz. tabi suçunuzu belgelemesi lazım. şahit var mı? kayıtlı tuttuğu mesaj var mı?

Tiksindim...

Evli olan kayınbiraderine birilerini ayarlamaya çalışan kadından, sizinle ettiği bu muhabbetten, ailenin 10 yaş büyük diye kadını istememesinden, eşinizle ikna için görüşülmesinden vs vs. hepsinden.
Gerçekten okurken bayağılıktan midem kalktı, tiksindim!
Dava konusuna gelince, eşiniz muhattap olsun.
Siz hiçbir şekilde bu meseleye karışmayın, gidip ifadenizi verin ve aileye durumu eşiniz anlatsın.
Şehir mi değiştirirsiniz, ülke mi bilemeyeceğim ama, biran önce bu insanlardan kurtulun, yavrularınız için.

sizin ona hakaret ettiğinize dair 3 tane şahite ihtiyacı var ve siz başkalarının yanında hakaret etmediyseniz problem olmaz inkar edebilirsiniz. aksine sizde ondan şikayetçiolduğunuzu ve yuva yıkmaya çalışmak kardeşine başka kadınlar bulmaktan şikayetçi olun o zaman geri adım atacağına eminim. çünkü yuva yıkmak suçtur.

Ceza alırsın para cezasına çevrilir ya da ilk cezan ise hükmü açıklanması 5 yıl ertelenir ama bu 5 yıl içinde suç işlememen lazım yoksa iki cezayı birden çekersin ve hapse girersin.

Herşey bir yana eşiniz kendisine başkalarını bulacak kadar bu cesareti ona nasıl vermiş? İlginç bir ilişkiler zinciri.
Nasıl bir tuhaflıktır ki buluşmaya kadar gitmiş! Neyse ki eşiniz kabul etmemiş!!!!
Bunları yaparken eşinizle Facebook üzerinden mi konuşmuş? Eğer öyleyse çıktısını alın var olan yuvayı yıkma çabasında olan biri var
İşe yarar mı çok bilemem ama...

eşin mi rahat eltin mi çözemedim.bu ne saçma sapan ilişkiler.ceza falan almazsın bu kadar sudan sebeplerle

Kanıt teşkil edecek bişey yok ortada anca iftira atabilir bunu sende yaparsın o kadar çirkefleşirse

keske dava etse :)
hemen karsı dava acarsınız yuvanızı bozmaya yonelık hareket ettıgı aıle bırlıgınızı sarstıgı ıftıra ettıgı ıcın
ugrassın dursun ondan sonra

onun sana actıgı davadan bırsey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…