- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Yok sesiz kalmiyo tabi oda dava acalim diyo benim takildigim yer kaynim seslenmiyo karisindan yana oluyo korkum falan yok aslinda her halukarda ben hakliyim sirf basortuluyum diye ona uymuyom diye esime orumcek kafali cahil gorecek o demis.gorumcelerime bu dava onun cocuklarinin siciline isleyecek demisBişey takıldı aklıma esin ne diyo bu duruma yani sessiz mi kalıyo?
Yok zaten gorusmem mumkun digil.evim ayri semtim ayribence sen bu dava olayını boş ver de, bu elti ve kayından ömürlük kurtulmanın çaresine bak.
3 çocuğun var, terbiyesizlerle muhatap etme onları.
[QUOTE="Bahunya, post: 43501942, member: 696022"]Herşey bir yana eşiniz kendisine başkalarını bulacak kadar bu cesareti ona nasıl vermiş? İlginç bir ilişkiler zinciri.
Nasıl bir tuhaflıktır ki buluşmaya kadar gitmiş! Neyse ki eşiniz kabul etmemiş!!!!
Bunları yaparken eşinizle Facebook üzerinden mi konuşmuş? Eğer öyleyse çıktısını alın var olan yuvayı yıkma çabasında olan biri var
İşe yarar mı çok bilemem ama...
valla bir kere der ben eşiniz olsam öyle bir benzetirimki ikinciyi edemez bile.şu kısmı banada garip geldi. bu cesareti bulmuş kadın demek bir iş var
O casareti esim vermiyo bunu surekli o teklif ediyo bu esime arkadasini ayarliyo bakin yazdim orda kadin la esim face uzerinden konusuyo tlf vs. Sonra eltim bulusturmaya kalkiyo
Haklisin ben esim sucsuz demiyorumki zaten fakat karsidaki kadin da az digilvalla bir kere der ben eşiniz olsam öyle bir benzetirimki ikinciyi edemez bile.
kaardeşimede derim haddini bilsin karın feci benzeteceğğm yoksa diye
ama bunu sürekli yapıyorsa eşinizin yepkisi yok bence
evet kadın terbiyesiz o ayrı ama eşinizde hatalıHaklisin ben esim sucsuz demiyorumki zaten fakat karsidaki kadin da az digil
Aynen oyle fakat burda esimin bana yaptigi yanlisi digil eltim bana yasattiklarindan sonra ustune bide dava acmasinin dogru olup olmadigini sordum.evet kadın terbiyesiz o ayrı ama eşinizde hatalı
bir erkek kutsiyetine ,evliliğine laf ettirmemeli. edenide benzetmeli.
Hakaret ettiğinize dair herhangi bir delil,tanık yoksa inkar edin.aramızdaki husumetten dolayı iftira atıyor deyin.ispat edemezse bir şey çıkmaz.Merhaba ben evli 3 cocuk annesiyim bundan bir yil once esimin erkek kardesi evlenmek icin bir kizi soyledi fakat aile onaylamadi cunki kiz kaynimdan 10 yas buyuktu ve aileler uymuyordu.Eltim olacak kiz kiz arkadasi olan fakat evli olan arkadasini esimle konusturmus ve ikna etmesinibistemisti.bir sure facede yazistilar ve esim bu konusmanin sonunda evlilige onay vermisti bile.velhasil nisanlandilar fakat eltim bu kezde beni hice sayip esime baska kadinlar bulmaya kalkismis birindede basarili olmus hatta bulusturmaya kalkmis esim kabul etmemis.benim bunlardan haberim yok ve 5 aylik hamile idim ve eltime bacim diye hitapbediyodum.nihayet esimin evde yarattigi koasun nedenini ogrendim ve eltime sordum oda kocan seni bosarsa bulurum dedi bende hakaret ettim ve oda bana cahil dedi ustelikte kocasinda yani kaynimda gozumun oldugumu soyledi baglarimi tamamen kopardim fakat gecenlerde karakola cagirdilar gittimki eltim bana hakaret davasi acmis sizce benimiyim suclu yoksa omu herhangi bir ceza alirmiyim? Acil cvp lutfen
Ne saçma sapan bir aile .
Elti manyak evli çocuklu adama kız ayarlıyor. Koca desen hangi safta belli değil.
Kayın desen abim evli barklı sacmalama diyemiyor.
Dünyanın çivisi çıkmış..
Size ailemi yargilayin diye bir soru sordugumu hatirlamiyorum o nedenle ailemi yargilamayinNe saçma sapan bir aile .
Elti manyak evli çocuklu adama kız ayarlıyor. Koca desen hangi safta belli değil.
Kayın desen abim evli barklı sacmalama diyemiyor.
Dünyanın çivisi çıkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?