Eltim beni dava etti

Gerçekten daha neler duyacağız,
Siz neden tedirginsiniz ki bukadar
Asıl sizin açmanız lazım,tartışma seviyeleriniz aşağılarda,
O ne öyle benim kocamda gözün vardı demek,al sana işte hakaret davası niteliğinde,

Eltinede olacak hanımefendi ! böyle devam ederse kaynın onu yakında boşar bence. Allah kurtarsın ne diyeyim. Davayı da eminim sizi huzursuz etmek için açmıştır. Bişey çıkmaz bencede. Aile içinde olan herşeye mahkemeler baksaydı hakim savcı yetişmezdi.

[QUOTE="Bahunya, post: 43501942, member: 696022"]Herşey bir yana eşiniz kendisine başkalarını bulacak kadar bu cesareti ona nasıl vermiş? İlginç bir ilişkiler zinciri.
Nasıl bir tuhaflıktır ki buluşmaya kadar gitmiş! Neyse ki eşiniz kabul etmemiş!!!!
Bunları yaparken eşinizle Facebook üzerinden mi konuşmuş? Eğer öyleyse çıktısını alın var olan yuvayı yıkma çabasında olan biri var
İşe yarar mı çok bilemem ama...[/QUOTE]

şu kısmı banada garip geldi. bu cesareti bulmuş kadın demek bir iş var bunda

Bişey takıldı aklıma esin ne diyo bu duruma yani sessiz mi kalıyo?
Yok sesiz kalmiyo tabi oda dava acalim diyo benim takildigim yer kaynim seslenmiyo karisindan yana oluyo korkum falan yok aslinda her halukarda ben hakliyim sirf basortuluyum diye ona uymuyom diye esime orumcek kafali cahil gorecek o demis.gorumcelerime bu dava onun cocuklarinin siciline isleyecek demis

Ust kat komsumun saclarina daldim ve kufur ettim.dava acti, ben de karşı dava actim tahrik nedeniyle. Dava 3 yil.kadar surdu ve hicbir sey olmadi :) mahkeme masraflarini bolustuk.sen dusun bisey olur mu diye

şu kısmı banada garip geldi. bu cesareti bulmuş kadın demek bir iş var
O casareti esim vermiyo bunu surekli o teklif ediyo bu esime arkadasini ayarliyo bakin yazdim orda kadin la esim face uzerinden konusuyo tlf vs. Sonra eltim bulusturmaya kalkiyo

valla bir kere der ben eşiniz olsam öyle bir benzetirimki ikinciyi edemez bile.
kaardeşimede derim haddini bilsin karın feci benzeteceğğm yoksa diye
ama bunu sürekli yapıyorsa eşinizin tepkisi yok bence

valla bir kere der ben eşiniz olsam öyle bir benzetirimki ikinciyi edemez bile.
kaardeşimede derim haddini bilsin karın feci benzeteceğğm yoksa diye
ama bunu sürekli yapıyorsa eşinizin yepkisi yok bence
Haklisin ben esim sucsuz demiyorumki zaten fakat karsidaki kadin da az digil

evet kadın terbiyesiz o ayrı ama eşinizde hatalı
bir erkek kutsiyetine ,evliliğine laf ettirmemeli. edenide benzetmeli.
Aynen oyle fakat burda esimin bana yaptigi yanlisi digil eltim bana yasattiklarindan sonra ustune bide dava acmasinin dogru olup olmadigini sordum.

Hakaret ettiğinize dair herhangi bir delil,tanık yoksa inkar edin.aramızdaki husumetten dolayı iftira atıyor deyin.ispat edemezse bir şey çıkmaz.

Bak kocam fena derken o konuyada aciklik getiriyim.kocami savunmak icin anlatmayacagimi bilmenizi isterim.sadece belki benim dustugum bu yanlisa sizde dusmeyin diye anlatayim olayi.
Bu eltimin bulusturmaya kalktigi kadin evli ve benden 10 yas buyuk.hatta ve hatta eltim bu kadinla beni ayni masada cay icirdi dusunun ben o donem 4 aylik 3 cu cocuguma hamile ve olaylarin hic birinden habersizim.dogumuma bir ay kala bu durumu ogrendim kadin esime hitaben askim canim diye msjlar yazmis.ve surekli ama gun boyu msj atmis esim bana boyle hitap etme demis kestirip atmis kadinida faceden cikarmis.fakat kadin esimin is tlf olan cep nosuna sirf bundan haberim olsun diye artik zeyneplere de gelmiyon seni cok ozledim diye msj atiyo bundan sonra ben ogrendim ve eltime nedenini sordum.oda bana kocan seni bosarsa bulurum dedi bende maloglu mal itoglu it kocam bebi neden bosasin dedim.bu hakaretlerime dayali dava acti
Ne saçma sapan bir aile .
Elti manyak evli çocuklu adama kız ayarlıyor. Koca desen hangi safta belli değil.
Kayın desen abim evli barklı sacmalama diyemiyor.
Dünyanın çivisi çıkmış..

Size
Ne saçma sapan bir aile .
Elti manyak evli çocuklu adama kız ayarlıyor. Koca desen hangi safta belli değil.
Kayın desen abim evli barklı sacmalama diyemiyor.
Dünyanın çivisi çıkmış..
Size ailemi yargilayin diye bir soru sordugumu hatirlamiyorum o nedenle ailemi yargilamayin

Bence kocanızın aranıyor belki de sizin hakkında boşanıcaZ zaten diye atıp tutuyordu .. Faceten de olsa görüşmesi çok Saçma..

Eltin boşarsa seni tabi birini bulurum Demiş çünkü.. Demek ki bu ihtimal konuşuluyor hakkınızda..

Tabi bu eltini HAKLI çıkarmaz gene de bulaşmamalıydı.. Ona neyse...
Kendince aileye yaranacak, kendini kabul ettirecek, zamanında istenmeyen gelin olunca Hırs yapmış bence ...
Gercekten zırdeli değilse dava açması, kendi eşinin onu Savunması bunlar normal seyker değil çünkü . Kadın kendini nasıl HAKLI buluyorsa artık..
Ama SMS değilse hakaretler ve tanık yoksa bişi çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…