Eltim beni dava etti

Karakola gidip ifade vermeniz gerek öyle birşey olmadı kabul etmiyorum diye ifade vermeniz yeterli dosya kapanır sadece huzurunuzu kaçırmak istemiş

Eltiniz, eşiniz, kayınbiraderiniz hepsi bir garip.
Hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum evlerden ırak.
Nasıl aile ilişkileri bunlar ne kadar adice ilişkiler ve sohbetler. Pes.
Nerede doğmuş büyümüş bu yaratıklar?
Kadın neci genelev mi işletiyor.
O şikayetten bir şey çıkmaz ama siz ciddi anlamda mesafe koymak zorundasınız.

Eltinin p....nk cinsine ilk kez denk geldim,merak etmeyin birsey cikmaz o davadan duser gider,hatta ben hakim olsam eltinizi kovalarim mal misin sen mesgul ediyorsun bizleri diye

Ayrıca nasıl kadın ayarlıyo eşine,eşin ne münasebet demedi mi,kardeşine demedi mi karın ne ayak senin p.nkliğe mi başladı diyen olmadı mı, buluşmayı kabuk etmedi demişsin ama.görüştü netten telden vs dimi, evde kaos yarattığına göre?

Ben anlamadım herkes bir cüretkar

Yok artikkk. Bu kadini doverim ben soyleyecek kelime bulamiyorum yaptiklarini yazdiklarini soylersiniz ...edepsize bak yuva yikmaya calismak suc degilmi bide ispatlarsaniz dava neymis gorur bizde boyle rezilliklerden kurtulmus oluruz bu ne yaaaa

Birseyde olmaz ayrica davada ne rezillikler oluyor ifadeyle sebest kaliyorlar bunada bisey cikmaz bu agir tahriktir bence

Sonradan geliyor aklima dumur oldugumdan olsa gerek,dayimla kanli bicakli olduk kufur vs ne ararsan var rezalet ....cagirmislar ifade almislar birakmislar hiic korkmayin,bizde bir baska meselede sikayetci olmustuk kufurden sebep kadin haklarindan mevzuya giris yaptilar onun icin biraz daha buyudu ama karsi taraf geri adim atti bizde savciliktan cekmistik ama cekmeseydik yine bisey cikmazdi diye cevap gelmisti hiiic cekinmeyin anlatirsiniz bunlar yapti diye inaniyorum ki bisey olmayacak

Sizde, eltim bana hakaret etti diye şikayette bulunun. İkinizde müşteki sanık olun. sonrasında şikayet karşılıklı olduğundan ceza vermekten vazgeçme olabilir. veya 1740 tl APC HAGB

Şahit var mi ki ben olsam inkar ederdim. Ya da bi süre gerçek düşüncelerinizi saklayıp özür dinleyin yakın gibi davranın davayı geri çeksin.
O değil de eşiniz öyle her cagirana gidiyorsa on yaşında falan olmalı.

elti mi esra erol mu belli değil

evli barklı adamlara bile kadın bulma derdinde

çöpçatanlığa bu kadar meraklıysa kendi kocasından başlasın işe hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…