Eltim Beni Üzdü...

eşinizle sizin şaka anlayışınız epey farklı galiba
eve misafir gelmiş eşiniz sizi misafirlerin yanında resmen mahçup duruma düşürmüş.ne demek onuda bunuda yapsaydın diye sürekli tekrarlamak,hadi sizce şaka 1 denir 2 denir,eşiniz niye bu kadar uzatmış.benim yanımda böyle bir muhabbet olsa bende eltin gibi müdahale etmek gereği duyardım.sorun eltiniz değil eşiniz

Eşimin de hatalı olduğunu ve hatta kendimin de hatalı olduğumu biliyorum.
Eltimin iyi niyetli yaklaşmaması beni kıran olay...

yazık aklınca seni korumuş gibi yapıp laf sokmaya çalışmış....
kompleksli belliki....
düşünüp sinirlenmeye bile değmez....

yazık aklınca seni korumuş gibi yapıp laf sokmaya çalışmış....
kompleksli belliki....
düşünüp sinirlenmeye bile değmez....

Öyle bile yapmadı, yani nasıl anlatsam alaycı bi dille ve sanki eşim gerçekten benden onları istioymuş gibiydi..
Neyse bir defa oldu bir daha olursa hazırlıklıyım artık:))

Öyle bile yapmadı, yani nasıl anlatsam alaycı bi dille ve sanki eşim gerçekten benden onları istioymuş gibiydi..
Neyse bir defa oldu bir daha olursa hazırlıklıyım artık:))

ama her biri bir defaya mahsus oluyor ne yazıkki...tekrarı yok.birini atlatınca,onun yenisi değişiği gelecek karşımıza

onun dışında herkes şaka olduğunu biliyorsa bir sorun yok bence. üzülmeyin

Allah Allah dedim acaba ben mi alınacak bişey göremedim bu kadar insan görmüşte ,bencede eşinize kızmanız gerekmezmiydi ..Birde sadece çay mı verdiniz yanına başka bişey vermediniz mi ki eltinizin yorulmuştur lafına alındınız..

Hayır sadece çay yapmadım yanında ikramlık farklı şeyler vardı.
Eltimin lafına alınmadım söyleme şekline alındım, dalga geçmesine alındım

Ben eltinin öyle söylemesine takılmadım, takılmamanı öneririm. Boşver ona cevap vermek onun dilinden konuşmak olurdu.
Ben en çok eltinle aranızdaki farkların 'kimde hangi özellik olduğu' şekliyle merak ettim.
Mesela benim de eltimle aynen senin ifade ettiğin gibi farklar var. Çooook farklıyız.

Zaten insanlara ağızlarının payını verememek gibi bir özelliğim var, konuşursam kırarım, kırmamak için de konuşmam, susarım, sonrasında da sinirden çatlarım. Aynen eltim de karşısınakini küçük düşürünce kendi rütbesinin yükseldiğini sanır(!) Herkesle aynı alçak özelliklere sahip olmamamalı.

bir eltide bende war canım benim benimkisi en beteri 5 aylık ewliliğimi zehir etti.. ben kafama takmakla hata yaptım sen yapma sakın aynı hatayı laf sokuyosa eğer sende gülerek laf sok geç biraz da o çıldırsın baksana nasıl fena semacımda yorulmuş diyerek

Zaten ben de cevap veremedim o an sadece kal geldi bana...
Eşimle de tekrar konuştuk olayı, ikimiz de karşı tarafta gördüğümüz yanlışlardan bahsettik, ben, eşimin birdaha o şekilde davranmamasını istedim, o da benim çok duygusal olduğumu, o ortamda cevap vermem gerektiğini söyledi.

Aslında ben de cevap veremem ve olay biraz daha uzarsa, direk, senin derdin ne diye sorarım eltime, fakat bunu yapma dedi eşim, sen de onun yaptığını yap şakayla karışık laf sokuyorsa, sen de şakayla cevabını ver, diğer dilden anlamaz dedi.

Eltimle farklarımızdan bahsetmiştim, ben üni.mezunuyum o ilkokul, maddi durumları iyi değil ve gereksiz harcamalrı yüzünden hiçbi zaman da iyi olamayacak, çok şükür biz krediyle de olsa iyi bi şekilde yaşıyoruz, ben de işe başlıycam haftaya.Bir de ailesinden çok dertli, benim ailem her zaman bana destek oldular..

Yapmaya çalışıcam canım :)), sen de boşver takma, bizim takıp mutsuz olmamızı istiyolar ama bu fırsatı vermeyelim kimseye...

Ben iniversite okuyorum, o da son zamanlar depar atarak doşardan orta-lise okuyor.
Eşlerimiz aynı işi yapıyor.
Karakter yapısı benimkinden farklı.
Para onun için çok değerli.
Benim için değersiz.
Ben çalışıyorum, o evde.
Çok hırslı...
Laf sokma huyu ben üni kazanıp işe başlayınca bana karşı azaldı.
Sanırım aldatılıyor.
Aynı binada oturuyoruz.

Falan filan işte...

Canım madem içine buraya konu açacak kadar dert oldu, boş bir zamanında (ama üstünden fazla vakit geçmeden) eltini tenha bir köşeye çek, o gün servisimi beğenmedin galiba başka beğenmediğin şeyler varsa şimdi burada biz yalnızkende söyle falan de biraz sert konuş yani. Korksun senden.

dert ettiğin şeye bak benim ne eltim ne de görümcemden yana derdim var benim püsküllü belam da eşimin yengesi yaşlı başlı kadın beni kıskanıyo arkamdan demiş ki bizim oğlan gitti de onu mu buldu okadar okumuş çocuk (bu arada ben de üni.mezunuyum :)) allahın çirkini nur yok kızın suratında demiş ağzımı açıp tek kelime etmedim eğer bulaşırsan sana da çamur sıçrar cahille cahil olmaaaa tıka kulağını gül geççç :)

eğitim konuları vs .çekemediğini falan söylememizi isteyeceksin ama tatlım malesef

eşin doğru demiş ne diye diline düştün onların.ne kadar sevmesende onları.evine hergelene aynı degeri ver bence.bu senin yüksek gönüllü olmanı gösterir.

resmen rezil duruma düşmüşsün onların yanında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…