Eltim Beni Üzdü...

bunda bir tek ben mi kızacak bişey göremedim acaba.

bunda ne var ki evet yorgun da olabilirsin gerçekten her zaman aynı olmak zorunda mısın. yorgun olmak ayıp mı?

Kızlar ben ifade edememişim sanırım

Ben evime her gelene aynı değeri veriyorum ve çayın yanında normalde herkese ikram ettiğim gibi hatta daha da özenli şeyler fazlasıyla vardı.Pasta, börek, mercimekli köfte, kuru pasta, artı kuru yemiş ve meyve,

Ha siz yemekten sonra çaya gelen misafire daha farklı ne çıkarıyorsunuz bilemiyorum, pasta ve böreği de kendim yaptım hazır falan değil yani

Eşim de bunun üzerine sevdiği şeyleri sayarak, şunu da yapsaydın bunu da yapsaydın gibi uzattı,ben de bi dahaki sefere dedim ve bu arada gülüşüyoruz yani..

Eltim de eşimin bunları gerçek söylediğini sanarak ya da o şekilde olmasını isteyerek ve kendisini bişey sanarak "ayyy bizim için kızın üstüne gitme zaten zavallıcık yorulmuş baksana dedi, kinayeli ve küçümseyen bir dille, yani eşim beni onlar için hizmet ettiriyor diye düşünmek istedi

Her neyse benim zaten o anki psikolojim geçti gitti, herkesin kendi sorunu kendi problemleri... cvap verseydim iyi olurdu ama vermemek de bi duruştur..

Son düzenleme:

herşeyi koymuşssun daha ne olsun..

eşin hatalı burda ne kadar ayıp etmiş.

Evet ben de sonradan onu hatalı buldum, egosunu tatmin etmeye çalıştı sanki..

tabii ki eşin hatalı.hiç bir şey yapmamışta olabilirdin,eşinin misafir yanında böyle davranmaması gerekir.benim yanımda böyle bir olay olsa eltin gibi ben de müdahale ederdim

tabii ki eşin hatalı.hiç bir şey yapmamışta olabilirdin,eşinin misafir yanında böyle davranmaması gerekir.benim yanımda böyle bir olay olsa eltin gibi ben de müdahale ederdim

Müdahale ederdin ama sanırım bu eltim gibi olmazdı, alaya almazdın yani.Değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…