Valla biraz sinir bozucu olacak ama ben olsam ilk o dans mevzusunda bozardım yani... gezme mevzusunda da ilahi abla görende markete değil de sahil kenarında dolaşmaya gitti zanneder ne çok seviyosun abartmayı der güler geçerdim.niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bence
başlığa mı takıldın sende o kadar konusmanin arasindaBaşlık tuaf
Evet :)başlığa mı takıldın sende o kadar konusmanin arasinda
mrb arkadaslar bu benim ikinci hesabım telf. degistirdigim icin bu hesabi actim. Benim derdim eltmin ablasi ben 4 yillik evliyim ablasi 4 yildir esime kafayi takmıs durumda cok yakiniz gider geliriz birbirimize. En son olan olayi anlatayim gecen gun hep beraber misafirlige biyerw gidiyoruz esimi aramıs isten dönüste benide alırmısın diye esim isten gelirken almıs misafirlik icin alisveris yapmak icin markete girmis esimle beraber o kadinda girmis esim bisey dememis. tekrar arabaya binmisler ben esimi aradim o arada kizima mama almasini istedim eczaneye girms esim bende geleyimmi demis esime esimde abla sen otur demis. bu arada esimden 4 yas buyuk kendisi. arabaya binince arabanin benzini bitmis calismamis bunlar beraber arabaya benzin falan koymuslar. neyse esim beni aldi evden arabada gidiyoruz kadin bana bakarak hakanla gezdik benzini bitirdik dedi bi kahkaha patlatti o an sacini basini yolasim geldi ama ortam gerilmesin diye sustum esim arkasini döndü baktı la havle cekti yani demem o ki esimle benim arami bozma cabasinda ben bu cabaya anlam veremiyorum ne yapmam lazim bi akil lutfenn
eltimle kesecegim demedim ki zaten canimeltinle değil ablasıyla görüşmeyi keseceksin
NET
eşimin bu olaydan sonra dersini aldığını sanıyorum bugun alısveristen gelirken yolda karsilastik kadin bizi gordu esim gormezden geldiSen bişey yapma eşine söyle haddini bildirsin
ay simdide kadını savunur oldular bi bitmediniz yorum yapmak için yapanlar hadi şunun mesajını beğeninde sevinsin :) :) ha diger hesabımın şifresine ulaşamadığım için bunu açtım telefonum suya düştü şifre orda kaldı hadi şimdi rahatlaŞakadan da anlamıyor ciddiye alıyorsanız o sizin sorununuz halasının kızı yaa nasıl hitap edecekti bey mi diyecekti..ay aman iyi bak kocana kapmasınlar kadın boşanmış.aman yanii.kadın durup dururken rica etmemiş ki.zaten aynı yere davetliymişsiniz beni de alır mısın demiş insan akrabasının arabasına binemez mi hayır yani görende eşinizin dibinden ayrılmıyor sanır başka olay var mı yok
Buradaki görüşmeyin falan diyenlerde bi.acayip aynı yere giden biri hemde hala kızı beni de alır mısın diye rica edemez mi bir markete girince benzin alınca ne oluyor cidden yani ya da hakanla gezdik diye şaka yapınca saç.baş yolmayı istemek nedir neymiş bir kerede düğünde dans etmişler ne büyük olay ki eminim diğer konularıda vardı böyle ki tanınmasın diye yeni üyelik aldı mune bir bakıversin bakalım!
hormonlardan heralde neyseÖncelikle eski hesabınızda kimbilir ne vardı ki yeni üyelik almışsınız telefon değiştirmekle ne alakası var üyelik adınız ve şifrenizle açılırdı
O kadının kötü niyetini bilse eşiniz onu almazdı siz nerden biliyorsunuz kadının eşinizle markete girdiğini hadi girdi ne olur yani alışveriş için girilmiş benzin bitmiş beraber almışlar yaa ne olmuş ne var bunda
Allah aşkına yani çok abartı var anlattıklarınızda zamanında hoşlandığını söyleyecek kadar aymaz olabilir mi bir insan alt tarafı takılmış gezdik benzini bitirdik diye yani eşiniz rahatsızda neden aldı?
takıntı yapmışsınız resmen bir market bir benzinci size göre gezmek mi oluyor eşinizin halasının kızıymış üstelik istese o zaman yakınlık kurardı ama yok boşanmış ya eşinize yavşıyor dimi mübarek gün nasıl niyetiniz var yaaa
KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİŞakadan da anlamıyor ciddiye alıyorsanız o sizin sorununuz halasının kızı yaa nasıl hitap edecekti bey mi diyecekti..ay aman iyi bak kocana kapmasınlar kadın boşanmış.aman yanii.kadın durup dururken rica etmemiş ki.zaten aynı yere davetliymişsiniz beni de alır mısın demiş insan akrabasının arabasına binemez mi hayır yani görende eşinizin dibinden ayrılmıyor sanır başka olay var mı yok
Buradaki görüşmeyin falan diyenlerde bi.acayip aynı yere giden biri hemde hala kızı beni de alır mısın diye rica edemez mi bir markete girince benzin alınca ne oluyor cidden yani ya da hakanla gezdik diye şaka yapınca saç.baş yolmayı istemek nedir neymiş bir kerede düğünde dans etmişler ne büyük olay ki eminim diğer konularıda vardı böyle ki tanınmasın diye yeni üyelik aldı mune bir bakıversin bakalım!
Siz buna dua edin.bide boşan boşan grubu var.boşanmak istemiyorum dedin mi direk kiziyorlar:)KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ
hayır yani ben derdimi anlatmışım bişeyler gördüm ki kadında soruyorum bu çok bilmişlik niye ?Siz buna dua edin.bide boşan boşan grubu var.boşanmak istemiyorum dedin mi direk kiziyorlar:)
Kadının resmen ortanıza alıp yatın demediği kalmış sonuçta kuzenSiz buna dua edin.bide boşan boşan grubu var.boşanmak istemiyorum dedin mi direk kiziyorlar:)
eşim ailesine cok bağlı o bunu kaldıramazBana eltimin kardeşi bunu söyleyecek ailede rezil ederim onu kocama göz koymuş yuva yıkmaya çalışan muamelesi yaparım kv onlarla görüşürse kv ile de küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?