eltim değil ablası

Eve gitmeden alışverişini vs yapacak adam arabaya alıp bırakayım demez, ne demek eşinle markete eczaneye gidecek ya?

O samimiyet varsa da eşinle gezdik benzini bitirdik diyebilir bence.

niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bence
Valla biraz sinir bozucu olacak ama ben olsam ilk o dans mevzusunda bozardım yani... gezme mevzusunda da ilahi abla görende markete değil de sahil kenarında dolaşmaya gitti zanneder ne çok seviyosun abartmayı der güler geçerdim.

Eltim değil ablası diyorsunuz da eşinizin halasının kızıymış.
Akrabaya şehvet nasıl duyulur bilemiyorum.
Esinizin halasına söyleyin kızını uyarsın.

Esim ve benim ailelerimizde akraba evliligi, kuzen evliligi yok. Kuzen kardestir. Ama kaynim kuzeniyle evli olsa esimin kuzenine kardes veya akraba diye bakamazdim. Aile icinde evlilik yapiliyorsa esinizin o kadina karsi mesafesini kimse yadirgayamaz veya laf edemez.

Esimde boyle bir durumda yalnizken arabasina almazdi zaten. Esim boyle seylere dikkat eder. Onune gelen her tanidigi arabasina veya evimize almaz. Kadina suc bulmayin yani, rahatsiz oluyorsaniz esiniz ona gore davrancak.

Uzak durmak zor olmamali ?

ay simdide kadını savunur oldular bi bitmediniz yorum yapmak için yapanlar hadi şunun mesajını beğeninde sevinsin :) :) ha diger hesabımın şifresine ulaşamadığım için bunu açtım telefonum suya düştü şifre orda kaldı hadi şimdi rahatla

hormonlardan heralde neyse hadi canım konundan ayrılsana bi zahmet

KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ

Bana eltimin kardeşi bunu söyleyecek ailede rezil ederim onu kocama göz koymuş yuva yıkmaya çalışan muamelesi yaparım kv onlarla görüşürse kv ile de küserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…