- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.473
- 548
Çalışıyorsun ama zengin olmak en çok senin hakkın, olacak bu kadar zorluğuZenginin kafa karışıklığı da çok oluyor canım. Param olmasa okuyup geçecektim şimdi kafama takıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyorsun ama zengin olmak en çok senin hakkın, olacak bu kadar zorluğuZenginin kafa karışıklığı da çok oluyor canım. Param olmasa okuyup geçecektim şimdi kafama takıyorum![]()
Çatliyordur kıskançlıktanSey ben yazmadiginiz gorumcenizi de merak ettimacaba o sizi nasil kiskaniyor
![]()
Ah o iphone a alismaya calisirken gozleri kamastigi icin goremiyor sagi solu,anlayamiyor ne oldugunu dram uzerine dramÇatliyordur kıskançlıktan
Ama kendisi anlamıyor tabii eşi söylüyor bunu.
Ablama dikkat et, diye uyarmasa hiç anlayamıcak.
Görümcede iphone kullanıyormu acaba? Evi arabası varmı? Hepsinden önemli çalışıyormu. Yoksa hadsiz hem çalışmayıp hemde arkadaşımı kıskanıyorAh o iphone a alismaya calisirken gozleri kamastigi icin goremiyor sagi solu,anlayamiyor ne oldugunu dram uzerine dram![]()
Arkadaşlar bi sakin oyun parkina cevirmissiniz ortaligi kiz 2 cocukla uğraşıyorum daha fazla cocuklasip espri yaptiginizi sandiginiz emojilere suslediginiz mesajlariniza tabiki yetisemem.
ilk yazdığım mesaja bir düzeltme ekleme yapmamışım ordan birileri yazmis ya sonradan mağdur kendisiymis gibi çevirmişim diye
Yeni bir üye degilim,önceki yorumlarim,konularim var.hayat toz pembe olmadihicbir anlamda.
bu kadar dalga konusu olacak bi dünya konu varken burda eğlenmeye çalışmissiniz iyi hoş kendi kendinizi masallah nesenize![]()
Geçen hatırlarsan libidom kıskanıldıHerkes birbirini kıskanıyor bence.![]()
Yok say en güzeliMerhaba kızlar şimdi aslında sorun degil benim için ama eşimin hep sözleri vardi herkesin gözü senin üzerinde vs. Diye bende abartmayi cok seversin diye gecistirirdim.
Konu eltim ayni zamanda eşimin kuzeni onun ablasini da kayınvalidem zamaninda esime almayi cok istemiş eşim kesinlikle akraba istemem diye evlenmemis.Neyse simdi biz şükür evliyiz 2 yasinda ve 8 aylik 2 çocuğumuz var ben çalışıyorum eşimle herseyimizi biz yaptik evimizi aldik araba aldik esyalar vs. Eltim kaynanaminda kayinbabaminda yegeni ev alindi bunlara altin alindi esyalar alindi herseyi en güzel sekilde yapildi.
ben dislandigimi en güzel zamanlarimiz borc icinde gecti diye üzülmüştüm hatta.Ama herseyimizi calisip yaptigimiz halde Halen hersey benimle kiyaslaniyor evlenmeden kaynim beni aramıştı sana ne altin alindi nisanlimada alacaz aynisi vs diye kendi aratmıştır demişti eşim.Bebek hediyesi eşim iphone almisti 1 yildir evliler 3.kez Telefonu kırılmış iphone almislar.Bana sormuştu hatta ben androide alışmıştım aslında hic istemedim rose gold seviyordum hem siyah hem iphone kullanmaya cok zor alistim vs demistim.Kendisine alinan telefonun rengini tahmin edin
Eltim çalışmıyor bu arada kaynimda tek yetişemiyormus masraflara neyse ben su an sut iznimden dolayi evden çalışıyorum kaynanama demis benim de cocuklarima bakarsin eltiminkine bakmiyormusun.Calismadigi halde böyle demesini anlayamıyorum.bu arada ben 32 yaşındayım kendisi 25 cocukca geliyor bana ama cocuk degil.Kaynanam bi laf etse ama O cocuk gibidir vs der ama ikimizde cocuk degiliz. Ben esim demese asla öyle bi durum sezmedim ama sen farkinda degilsin cocuklardan gözünü acamiyorsun dikkat et vs dedi.Simdi size sormak istediğim benim bu konuda yapmam gereken bisey varmidir neye dikkat etmem lazim.calistigim halde herseyimizi kendimiz yaptik ben sorun cikarip kiskanacagima ondan böyle durumlar gelişince şaşırıyorum.evleneli 1 sene olmus halen ise girmedi ama borclarindan dert yanıyor anlamak cok zor.
Tamam anladık sen çok çalışıyorsun çok yoğunsun sen kendi emeğinle herşeyi elde etmişsin. Ama eltin hem çalışmıyor hemde senin sahip olduğun şeyleri elde ediyor oturduğu yerden sen harikasınburada bu konuda tek yönde sizin söylediğiniz gibi fikir beyan edenler genelleme yapiyor diyorum bende
Kaldi ki bu konulari iPhone konusunu cocuk bakma konusunda vs eşim söyledi kendine dikkat et dedi bende anlayamadim diye konu actim kadin gözüyle sizler belki farklı tespitler yapabilirsiniz diye
Kaldi ki ben 2 yasinda ve 8 aylik cocuklari olan evden gayet yoğun bir calisma temposu olan cocuk bakimi ev işleri vs bir cok ise zaman harcayan biriyim bu durumlara istesem de dikkat edemiyorum yorgun mesgul biriyim eşimin söylediklerinden yola çıktım yanlış değerlendiriyorsunuz
Kesin görümcede çalışmıyordur ama iphone u vardırrrr hemde 12 proooSey ben yazmadiginiz gorumcenizi de merak ettimacaba o sizi nasil kiskaniyor
![]()
Anladiysaniz problem kalmamisTamam anladık sen çok çalışıyorsun çok yoğunsun sen kendi emeğinle herşeyi elde etmişsin. Ama eltin hem çalışmıyor hemde senin sahip olduğun şeyleri elde ediyor oturduğu yerden sen harikasın![]()
Yok görümce iphone 15 kullaniyor ozel seri kocasi tir şoförü abd den tiriyla getirdi gecen hafta daha kimselerde yokKesin görümcede çalışmıyordur ama iphone u vardırrrr hemde 12 prooo![]()
Kiminin libidosu, kiminin İphone telefonu, insanlar kıskanacak birşey bulurlar her zaman ne yapacaksın bibiGeçen hatırlarsan libidom kıskanıldı
Eltisiyle anlaşan can ciğee olan bi ben varim galiba eltimgilllben
![]()
Görümce 1 sene cocuk yapmayinca olmuyor vs diye dolandi cok konustu sonra cocuklar olunca mamayi ölçüyle verme kati yap gece cok uyanmasin,sonra ek gidaya gecis icin 6ayi bekleme sen cok esirgiyorsun cocuklarin cok yemek secer üzerlerine fazla titreme,ha bide en son küçük oğlum cok uyanıyor diye bi ot adi söyledi onu icirince deliksiz uyuyor ondan ver dedi kendide benden 1 ay sonra 3. dogumunu yapmisti.O değil de görümceyi de yazsanıza, acaba o sizi nasıl kıskanıyor, yoksam o da mı siyah iPhone almış?![]()