Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Eltinizde ters bir şeyler göremedim ,problem sizde...
Koca koca insanların doğum günümü kutlamadi tribi o kadar saçma ve itici ki doğum gününüzü en çok eşiniz anneniz ,kardesleriniz evladınız falan bilir kutlar ( elti ,yenge , görümce ,kv kb) bundan başka insanların hatırlamadığı kutlamasını beklemek çok çocukça.
Eltiniz istediği kişiye istediği abartı cümleleri ile sevgisini gösterebilir,aklında ne var ne yok sizi ilgilendirmez,bende kocaniza katılıyorum siz bariz kuma gelmiş gibi eltinizi kiskaniyorsunuz.....

Bal gibi kıskanıyorsunuz

Haklı olabisiniz.

Allah oğlunuzla evlenecek kızın şimdiden yardımcısı olsun nasıl bir kayınvalide olacağınızı az çok tahmin edebiliyorum.

Kayniniz sizin istediginiz kizla evlenmedi diye bu kiza resmen kin guduyorsunuz.

Adam sevmiş evlenmis, siz istediğiniz kadar sevmeyin, kime ne?

Negatif enerji sizden geliyor olmasin??

KK da açılan konularda hic bu kadar masum bi elti görmedim

Eltinizi gerçekten kiskaniyor olup çekmeyisiniz bazen kendi dogum günümüzü unutuyoruz eltimiz ne alaka o kadar kardesimiz esimiz arkadasimiz varken Allah sizin gibi elti vermesin kimsenin basina ayrica mesafeli oluyo en iyisi mesafe en iyisini yapmış mesafeli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…