Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Yazdıklarınızın hiçbiri kusur değil. Gerçek yüz gösterecek bir şey de yok. Yurtdışında yaşarken neden Türkiye'deki eltinizi taktığınızı da anlamadım. Ayrıca kv'nin neden temizliğini yapsın ayol çalışan kadın? Bu yazdığınız yüzünden de size gıcık oldum ayrıca. Ne münasebet yani çalışmasa da kaynana evini temizlemek zorunda değil. Siz uzakta rahatsiniz ama elti kaynana hizmeti görsün yıldan yıla birkaç haftalığına görünüyorsunuz uzaktan uzağa yorum yapacak pozisyonunuz yok.

Ama neyini kiskanicak mi onu anlamadın sadece itici geliyor davranışları ve melekmis gibi yapıor ama değil bunun kinksnmakla ne alakası var ki
Sizi suçlamıyorum. Ama kıskanıyorsunuz. Bakın eşiniz de öyle söylemiş. İlla deli dehşet özelliklerinin olması gerekmiyor ki, belki onlar evlenince sizin üzerinizdeki ilgi o tarafa kaymıştır. Kiskanmakta haksız değilsiniz.

Haklısıniz galiba...

Vay canına doğum gününü kutlamayan elti. Hemen indir o yüzüne v for vendetta maskesi takmış eltiyi. Şaka bir yana insanlarla uğraşmayı keserseniz daha huzurlu olursunuz

Keşke bir eltim olsa da bütün ilgi onun üstüne kaysa bazı insanlar çok şanslı

Vay canına doğum gününü kutlamayan elti. Hemen indir o yüzüne v for vendetta maskesi takmış eltiyi. Şaka bir yana insanlarla uğraşmayı keserseniz daha huzurlu olursunuz
Ya aslında daha çok şey yapdi da burda hepsini anlatmadım... Yani yanliz olunca yüzüme bakmıyor, surat asıyor, yalan söylüyor, ters ters bakıyor... Gerçi ne napiosa yapsin bana ne artık haklısıniz

ülkeler değişir eltini kıskanmak değişmez....

eltin neden senin doğum gününü kutlasın ya nedeeeen?

3 tane eltim var doğum günüm ne zaman onu bile bilmezler Doğum günümde beni aramadılar diye kafama takmak hiç aklıma gelmemişti aksine arayıp sormasınlar ne güzel işte ne kadar uzak o kadar iyi
Bizim ülkede eltilik müessesesi ip üzerinde yürümeye benziyor en iyisinin bile ne zaman kötü olacağını asla bilemiyorsun bana göre yakınlık samimiyet kurulmaması gereken insan listesinde en başta eltiler var
Eltilerinizin ne yaptığı kime ne diye seslendiği sizi niye bu kadar alakadar ediyor ki ayrıca herkesin kendi hayatı var bırakın ne yapıyorsa yapsın ya hu size ne bir de zaten uzaktaymış oh ne güzel derim ben olsam

Sevmek zorunda da değilsiniz zaten. Kocası sevsin yeterli. Öteki kız geçmişte kaldı. Siz dışında herkes halinden memnun. Kabullenin kıskandığınızı, eltinizin size yaptığı bir şey yok ki ortada. Allahtan uzaktasınız yakın olsanız kadının yuvasını bozardınız

Ciddi ciddi okudum bende konuyu sonra söndü konu (özür dilerim ama ben bir sorun okuyamadım yazdıklarınızda)

Ay siz sevmeseniz ne olacak?
Kocasi sevmis evlenmiş, size göre mi eş seçecekti adam?
Bu nasıl bir kendini önemsemedir?
Aileyle kötü değil diye, birarada diye kıskançlıktan ne düşüneceğinizi şaşırmışsiniz.
Siz sevmiyorsunuz diye kimse sevmesin, kocası boşasın hatta. Bu resmen kötülük. Asıl sizin gerçek yüzünüz ortaya çıkar umarım.

Kız doğur da görsün kıskanç pis tüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…