Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Kiskaniyorsunuz sizene kayninizin kiminle evlendiginden senin degil onun sevmesi gerekiyormus sevmiş evlenmis ne tuaf insansinuz kendi hayatınıza bakin kiskancliktan gözünüz dönmüş

Valla buradaki kıskanç elti sensin bu gercekle yüzleş ve sal şu kızı bence

bence siz deli gibi kıskanıyorsunuz eltinizi pardon da sizi arayıp sormak zorunda değil, doğum gününüzü kutlamak zorunda da değil. neyin kafasını yaşıyorsunuz
Vallah yurt dışında buna çok önem verilir hata yabancılar burda hep önemser de demek ki türkiyede öyle değil..

Eltimin doğum gününü bilmiyorum, o da benimkini bilmiyor. Birbirimizi de arayıp sormayız öyle.Senede 1-2 kere birkaç gün bir arada oluruz. Normal muhabbetimizi eder geçeriz.
Kayınvalide ve kayınpederinizi eltinizden kıskanmayı nasıl başardınız?

Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
"Yurtdışında yaşamama rağmen sinir oluyorum" mu Abi yurtdışını ne zannediyorsunuz, sınıf mı atladınız oraya gidince madalya mı verdiler nedir dkfkfkf
Ayrıca ayle değil aile.

Eltinizin hiç başka derdi tasası yok sizin doğum gününüzü mü düşünecek? Bence siz eltinizi fena şekilde kıskanıyorsunuz ve hatta korkuyorsunuz kayınvalidenizin gözde gelini o olur diye..

Bu büyük eltilerin aranma telaşı nedir bende bunu anlamıyorum . Sizin ayninizdan benim de başımda bir tane var . En sonunda çok istediği telefonla arayıp kendisine haddini bildirdim . Şimdi pamuk gibi oldu . Gerçek yüzünü senin elti de birgün gösterir sana sende yakında yumuş yumuş olursun .

Eşiniz haklı

E kıskanıyosun zaten?? Doğum gününü hatırlamak seni sevmek zorunda mı? Kayinvalidenle eltinin ilişkileri seni ilgilendirmez niye bu kadar didikliyorsun onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…