Herkese Selam,
sizin yardımıniza ihtiyacım var.
Konuyu kısaca özetliyeyim:
Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?