• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim hava atıyor

anladım bu kadın deli .. bu kadını yani elti sayıldığım kadınla arada aileden dedikodu yapardık haay kafama benim :59: ama hep sölerdim aramızda haa bak senden bişey duymadım ben de duymaayım diye. oda hep evet derdi söylememzdi de. bunun görümcesi geldi şehir dışından onda kalıyo eşiminde kuzeni olduğu için sık sık gidiyruz. bişeyden bahsederken bana dönüp ' canım sen demiştin ya kaynanam vermedi para hani verseydi düzelirdi durumunuz ' demez mi kaynar sular başımdan aşağı döküldü bende kıvrıdım tabi kadının yanında dedim ki o para benim değil kaynanm vermek sorunda değil onun daha çok borcu var dedim . hakikatende ben bu para konusu kapattıkça o beni fişekliyodu senin paran niye geri istemiyosun filan diyodu ben konuyu kapatıyrum o açıyordu hep. neyse görümcesinin yanında diyince hemen toparladım ama ya görümcesi kaynanama sölerse diye kötü oluyorum kaynanam ki hep bana annem bitanem diyor off napcam kaynanm duyarsa olanı biteni baştan mı anlatayım yani tecrübeli tecrübesiz arkadaşlar fikir verin nolur

takmıyoumda bacım onu kıskandığımı sanmıyomu işte o zaman gıcık oluyorum :(

Siz onu dikkate aldıkça o üstünüze gelmiş, küçük bir tuzak bu. Önemsemeyin hatta ayy evet güzel ama benimkilr kadar değil :34: deyin geçsin.

Bugün eltim aradı Hamileyim ve tebrik etmek icin aradı valla konuşurken ben erdim resmen ben iki buçuk yıldır evliyim o ise 8 yıldır ve bu süre icinde cocuk istiyorlardı hergün dua ederdim o benden önce hamile kalsın diye ama olmadı inşallah olur eltim icin çok çok üzülüyorum o tebrik ederken yanlış anlamasın diye hiç birsey demedi...nasıl insanlar var mal evlatla hava atan kadının ne ahireti nede dunyası aydınlık olur

keşke bizimkilerde bu kadar duyarlı olabileseler :( onun çocuklarını öper severim hep ilgilenirim ama hala havalardadır. ama şu an ev aldı hanımefendi dekorasyonuyla hava atıyor bana. ben badana yaptım onun duvar rengine benziyor bize geldi kocama şakayla ayy kıskançlara bak benim duvar eengimin aynısını yapmışlar dedi . onunki açık gri bizimkisi buz beyazı . bizimki buz beyazı dedim anlamadı gülüp geçti bende hiç üstünde durmadım. bizden başka arkadaşları yok kimse onları pek sevmez ama yüzlerine hep gülerler huyu kötü ondandır belki bulaşmak istemiyolardır

çok samimi olmuşsun sen biraz mesafe koy aranıza belki hava atmak istemiyordur sana kadın ev almış hevesle içini düzüyomuş belkide sevincini paylaşıyordur seninle olamazmı rahatsız oluyorsan o evi ile ilgili konuştuğunda sen duymazdan gel başka seyle ilgilen ve kaynanan hakkında bidaha ağzına laf verme sonra kaynanam duyar falan diye böyle üzülürsün işte dikkat et kimseye güvenme

mrb kızlar off off bende dert biter mi anam :( komşu arkadaş derken şimdide elti sayıldığımız bi kadın var sinirlerimi bozan :( bu hanımefendiylede eşlerimiz kuzen (teyze çocuğu). benden 3 yıl önce evlenmişler şu an 2 çocuğu var ben iki yıllık evliyim bebeğim henüz yok. önceden bana çocuklarıyla hava atardı kıskandırırdı şimdi ise ev dekoruyla başkada işi yok zaten napsın oda. ben geçen yıl başka bi eve taşındım kendi evimiz diyebilirim kiracı değiliz. eve taşınırıken mutfak kapı vs. değiştirmiştik hanfendi beğenmedi şimdi o ev aldı içini kendisi yaptırıyor bana sürekli hava atar yok mutfağıymış yok fayansıymış bilmem ayna alıcakmış duvar rengine kadar hava atar bide herkesin ona çok zevkli olduğunu söylediğini anlatır durur. yok 2 çocuk annesi olduğu belli değilmiş çok güzelmiş çok zevkliymiş merak ediyorum bunları kim söylüyor hiç arkadaşı yokki bizden başka :) ben evime güzel bişey alsam geldiğinde bakar ama görmemezlikten gelir. 'bak bunu yeni aldım' dediğimde ise :) aa hiç farketmedim der hemen

kendini öven insanlarda nedense aşağılık kompleksi oluyor canım kafana takma hatta samimi olma ya....öyle insanlar asla senin iyiliğini istemezler hatta çekemezler....soğuk davran mesafeli ol veee en önemlisi onu takmadığını kale almadığını ona göster davranışlarınlaaaa....

çok samimi olmuşsun sen biraz mesafe koy aranıza belki hava atmak istemiyordur sana kadın ev almış hevesle içini düzüyomuş belkide sevincini paylaşıyordur seninle olamazmı rahatsız oluyorsan o evi ile ilgili konuştuğunda sen duymazdan gel başka seyle ilgilen ve kaynanan hakkında bidaha ağzına laf verme sonra kaynanam duyar falan diye böyle üzülürsün işte dikkat et kimseye güvenme

canım ya walla laf verdim bi kere ne yapsam da düzeltsem bilmiyorum onunda bende bis ürü lafı var. ona öyle bişey söylemeliyim ki sen söylersen bende boş durmam gibisinden inceden bişey demem lazım ne desem ki ağzını kapatsam ??

canım ya walla laf verdim bi kere ne yapsam da düzeltsem bilmiyorum onunda bende bis ürü lafı var. ona öyle bişey söylemeliyim ki sen söylersen bende boş durmam gibisinden inceden bişey demem lazım ne desem ki ağzını kapatsam ??

senin sözlerini kaynana yetiştiriyorsa yanında direkt yalnız kalınca "hayırdır seni dost bildim dertleştim yaptığın oldu mu yetiştirince rahatladın mı dersin hani senin de bende birsürü lafın var biliyorsun değil mi "dersin...benim eltim de 2/3 senedir memleket bizden önce gidince kocasıyla ; kayınvalidemi dolduruyordu o da onun dolmasıyla bana çıkışıyordu..bakalım merak etti bu sene gittiler neler dedi yine?ha alıp karşıma konuşayım diye düşündüm ama o kadar sinsi ve kuvvetli bi çeneye sahip ki... ne desem çevirip tersyüz eder lafımı..eee o da bi zanaattır herkes yapamz öyle bi kişinin lafını hep tersine kendi lehine çevirip haklıyken haksız konuma çeviriveren. görüşmüyoruz 1 seneyi geçti neredeyse..hiç konuşmaya bile lüzum duymadım kayınvalideme de "senin yapacağın tek şey eleleyle bi sorunu varsa git onunla anlat bana laf yetiştirme arkasından konuşma"de ,yoksa hakkım olsun sana demezsen ..dedim.ne hali varsa görsün ..görüşmüyorumgörüşsek de tanıdık bi yabancı zaten benim için..

Kizlar bence biz böyle seyler biraz abartiyoruz.insan cocuguyla nasil hava atabilirki?bence araya bi sogukluk girdikten sonra her hareketi insana batiyor sadece

Back
X