- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
Canım gördümbu aralar elticigini![]()
hadi canım nerde gördün kıssss :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gördümbu aralar elticigini![]()
rabbim görsün en kısa zamanda sana nur topu gbi bi evlat versin inş....![]()
mrb kızlar off off bende dert biter mi anamkomşu arkadaş derken şimdide elti sayıldığımız bi kadın var sinirlerimi bozan
bu hanımefendiylede eşlerimiz kuzen (teyze çocuğu). benden 3 yıl önce evlenmişler şu an 2 çocuğu var ben iki yıllık evliyim bebeğim henüz yok. önceden bana çocuklarıyla hava atardı kıskandırırdı şimdi ise ev dekoruyla başkada işi yok zaten napsın oda. ben geçen yıl başka bi eve taşındım kendi evimiz diyebilirim kiracı değiliz. eve taşınırıken mutfak kapı vs. değiştirmiştik hanfendi beğenmedi şimdi o ev aldı içini kendisi yaptırıyor bana sürekli hava atar yok mutfağıymış yok fayansıymış bilmem ayna alıcakmış duvar rengine kadar hava atar bide herkesin ona çok zevkli olduğunu söylediğini anlatır durur. yok 2 çocuk annesi olduğu belli değilmiş çok güzelmiş çok zevkliymiş merak ediyorum bunları kim söylüyor hiç arkadaşı yokki bizden başka :) ben evime güzel bişey alsam geldiğinde bakar ama görmemezlikten gelir. 'bak bunu yeni aldım' dediğimde ise :) aa hiç farketmedim der hemen
çok samimi olmuşsun sen biraz mesafe koy aranıza belki hava atmak istemiyordur sana kadın ev almış hevesle içini düzüyomuş belkide sevincini paylaşıyordur seninle olamazmı rahatsız oluyorsan o evi ile ilgili konuştuğunda sen duymazdan gel başka seyle ilgilen ve kaynanan hakkında bidaha ağzına laf verme sonra kaynanam duyar falan diye böyle üzülürsün işte dikkat et kimseye güvenme
canım ya walla laf verdim bi kere ne yapsam da düzeltsem bilmiyorum onunda bende bis ürü lafı var. ona öyle bişey söylemeliyim ki sen söylersen bende boş durmam gibisinden inceden bişey demem lazım ne desem ki ağzını kapatsam ??
Kizlar bence biz böyle seyler biraz abartiyoruz.insan cocuguyla nasil hava atabilirki?bence araya bi sogukluk girdikten sonra her hareketi insana batiyor sadece
züleyhaaaaa![]()
haha kader bizi burda gorusturdu
konuya bak haha![]()
Hadi esra kabul edelim artik birbirimize olan bu kötü hislerimizi