Eltim Her gittiğim yere gelmek istiyor

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
merhaba arkadaşlar. benim başımda da bir eltim var . şimdi direk konuya gireyim.

23 nisanda eşim çalışmıyor birde hafta sonuna denk geldiğinden dedikki ankaraya gidelim bende 2 gün izin aldım. gitme sebebimizde annesi çok istedi eşimin. kardeşi hacı oldu gidip görmek istiyorum dedi bizde vesile olalım dedik neyse. geçen akşam kayınvalideme dedimki babamda gelcekmi ankaraya dedim yok galiba fatma gelcek dedi (eltim olur) ben dumur tabi hiç birşeyden haberimiz yok . planı yapan biz haberi olmayan yine biz. şimdi benim 4 kişilik bir arabam var biz 3 kişiyiz ( 2 yaşındada oğlum var) annesi gelcek hadi eltim gelse 5 yaşında kızı var kızınında maşşallahı var yol boyunca kucağında tutamaz eee eşide gelse 7 kişi olduk . benim arabam minibüs değil ki . birde diyorumki bizim niye haberimiz yok emirvaki yapılan şeye uyuz oluyorum. birde geçen yıl biz tatile giderken eşimin ortanca kardeşi ( eltimin eşi) anne bende seni ankaraya götürürüm dedi nazire yapar gibi ama tabiki adam cimri götürmedi.(tatile giderken dedim ama anne istersen sende gel diye) yani köye gidicek oluyoruz bizde gelcez,tatile gitcek oluyoruz bizde gelcez. şimdi de bu yani. ben tabi eşime dedim onunda haberi yok arabada yer yok nasıl gelcekler diyor dedim gitmem arabamıda vermem. kavga ettik dolasıyla . ne yapıcam bilmiyorum zaten aynı ortamda olmayıda sevmiyorum kendileriyle. gitsem her gitceğim yere gelcek eksik kalmaz çünkü. offffffffff içim sıkıldı bir yardım eli uzatın şu arkadaşınıza.

Anlamadım ki..
Siz bir yere giderken eltinize neden haber veriyorsunuz ki?

eşiniz ne diyor sizin bu tepkinize?
sonuçta onları götürmek zorunda değilsiniz,gitmek istiyorlarsada başka araçla yada otobüsle gitsinler.
sizinle anlaşıp ayarlamadılar ya!tepkinizi koyun yoksa daha ileri gidip evliliğinizde sorunlara yol açılmasına neden olurlar... lmaz:

Arabayı eşiniz mi kullanacak?

Öyle ise "çok kalabalık oluyoruz" "nasıl sığarız", "benim bu kalabalıkta dikkatim dağılır" tarzında sözler etse belki anlarlar

yani bende onu anlatmaya çalışıyorum eşime. bizim habeimiz yok bir birde onlara sizde gelin dedmedik. zorla emirvaki yaptırıyor. böyle olursa gitmem zaten sinir oldum ama.

Arabayı eşiniz mi kullanacak?

Öyle ise "çok kalabalık oluyoruz" "nasıl sığarız", "benim bu kalabalıkta dikkatim dağılır" tarzında sözler etse belki anlarlar

eşim kullancak. yooookkk eşim kesinlikle bişey diyemez sadece bana geldimi kükrer o. tam olarak nasıl bir bahane bulcam bilmiyorum.

Eltim yok Allah'tan,böyle şeylerle de uğraşmıyorum henüz..:bbo:

arabada yer olmadığını söleseniz olmazmı?

söylesem bile onlar yer yaratır ne olcak kucağımızda sığışırız . sonrada niye bu kadar küçük araba aldın diyorlar işte o an bıçakla üzerlerine yürümek istiyorum. ben 3 kişilik bir aileyim minibüs almak zorunda değilimkii

Eltim yok Allah'tan,böyle şeylerle de uğraşmıyorum henüz..:bbo:

eltimde mutfakta falan yanlız kalmak istemiyorum örnek vereyim, bana hemen eşiyle olan cinsel ilşkiden bahsediyor. yada arabayla eve bırakıyoruz onları(öyle bir mecburiyetimiz daha var) işte diyorki eşine kızımızda yok bu akşam ikinci çocuk için çalışırız. ,birde abisinin şu sözünden sonra iyice kıl oldum kızına bilezik aldık demezmi gel şu teneke parçasını takalım koluna. yani aramızdaki sorunlar bunlardan kaynaklanıyor. merak edene. birde bir numarı sorunumuz şu unutmadan . benim oğlum 2 aylık kızı 3 yaşındaydı ,kızı saçma sapan bişeye ağlamaya başladı dediki ağlama susarsan mert( oğlum) kucağına vervcem ve aldı verdi . bende oğlumu alıp benim oğlum bez bebek değil doğur kendin ver dedim. sonrada amma kıymetli oğlun var dedi.

ben kayınvalidem derdimki: anne tamam herkesin başımız üstünde yeri var,
ama güleryüzümüzü suistimal etmeyin.
Bizimle ilgili kurduğunuz plandan en son bizim haberimiz olmasın.
Sorun yaşamak istemiyorum llütfen dikkat edin derdim.

Güzel arkadaşım ne bu kadar dert ediyorsun ki akıl var izan var 4 kişilik arabaya 7 kişi nasıl sığacak kaldıki uzun yola gidiliyor.

Bahaneniz hazır işte hiç kimseden korkmadan arayın eltinizi "benim arabam 4 kişilik siz gelirseniz 7 kişi olacağız ve arabaya nasıl sığacağız bunu hiç düşündün mü yoksa bu konuda senin parlak bir fikrin varmı?" diye sor. Hatun kişi emrivaki yapıp sizin arabayla seyahat etme arsızlığını gösteriyor da siz niye eltinizi arayıp arabaya sığamayacağınızı, eğer ankaraya gitmeyi çok istiyorlarsa otobüsle gitmek zorunda kalacaklarını söyleyemiyorsun ki. Ben senin yerinde olsam hiç çekinmem direkt söyler kafamdan atar keyfime bakarım. Eşimle, kaynanamla, kaynımla kimle kötü olacaksam varsın olayım kimsenin nazınız tuzunu çekemem valla herkes yerini yurdunu haddini bilsin bence.

Kazasız belasız seyahatler dilerim.

iyi ki pattadanak içimdekini söyleyebilme yetisine sahibim. hiç kıvırmadan düşünmeden ohaaa nasıl sığıcaz bana kim sordu fikrimi derdim bundan eminim. bence siz de öyle olun iyilikten maraz doğar.

iyi ki pattadanak içimdekini söyleyebilme yetisine sahibim. hiç kıvırmadan düşünmeden ohaaa nasıl sığıcaz bana kim sordu fikrimi derdim bundan eminim. bence siz de öyle olun iyilikten maraz doğar.

söyledim bir kaç kere eşimle papaz oldum .

Burda anlattığınız gibi açık açık söyleyin en temizi,hem hiç kimse karışmamış olur,eşinizle de kötü olmazsınız,koskoca kadınsınız dedikleriniz için kimseye hesap verecek değilsiniz,eşiniz tepki verirse de ''bizi düşündüğüm için yaptım,elimden gelen buydu,eğer daha iyi bir fikrin olduysa zamanında söylebilirdin ''dersiniz.Kimseye hesap ve cevap vermek zorunda değilsiniz bu ne ya,göbeğini sizle bir kesilmiş gibi..

Madem bu lafları taşıyan kayınvalideniz ortalığı toparlamak da ona düşer bence..
Eltinizle konuşsun,arabada yer olmadığını anlatsın...
Bir daha da konuşulanları hemen yetiştirmesin..
Bence eşiniz annesi ile oturup konuşmalı zaten eltiden hoşlanmadığınızı bir de üstüne üstlük bu emrivakiler olunca rahatsız olduğunuzu anlatmalı..

aynen bizle bir kesildi. o gitmezse eksik kalır bir yeri birde bedava niye gelmesin. bedava herşeye bayılır. paramız yok diyip kızını bile ameliyat ettirdi doktora kendini acındırıp. birde kızının ameliyat parasını işini yaptığı kadınada acındırarak aldı bankaya yatırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…