Madem bu lafları taşıyan kayınvalideniz ortalığı toparlamak da ona düşer bence..
Eltinizle konuşsun,arabada yer olmadığını anlatsın...
Bir daha da konuşulanları hemen yetiştirmesin..
Bence eşiniz annesi ile oturup konuşmalı zaten eltiden hoşlanmadığınızı bir de üstüne üstlük bu emrivakiler olunca rahatsız olduğunuzu anlatmalı..
söyledim bir kaç kere eşimle papaz oldum .
aynen bizle bir kesildi. o gitmezse eksik kalır bir yeri birde bedava niye gelmesin. bedava herşeye bayılır. paramız yok diyip kızını bile ameliyat ettirdi doktora kendini acındırıp. birde kızının ameliyat parasını işini yaptığı kadınada acındırarak aldı bankaya yatırdı.
Arkada 3 yetişkin 2 çocuk gidilir mi ya öyle kelle koltukta, Allah korusun, uzun yol bu.
Her şeyi bir tarafa bırakın tehlikeli bir durum... hiç gerek yok.
Ya söyleyin açık açık böyle, oyun mu bu canım.
yuhhh. ne fırsatçı bi kadın. götüreceğim varsa da götürmezdim ben. ne kadar beleşcilik bu böyle.
eltimde mutfakta falan yanlız kalmak istemiyorum örnek vereyim, bana hemen eşiyle olan cinsel ilşkiden bahsediyor. yada arabayla eve bırakıyoruz onları(öyle bir mecburiyetimiz daha var) işte diyorki eşine kızımızda yok bu akşam ikinci çocuk için çalışırız. ,birde abisinin şu sözünden sonra iyice kıl oldum kızına bilezik aldık demezmi gel şu teneke parçasını takalım koluna. yani aramızdaki sorunlar bunlardan kaynaklanıyor. merak edene. birde bir numarı sorunumuz şu unutmadan . benim oğlum 2 aylık kızı 3 yaşındaydı ,kızı saçma sapan bişeye ağlamaya başladı dediki ağlama susarsan mert( oğlum) kucağına vervcem ve aldı verdi . bende oğlumu alıp benim oğlum bez bebek değil doğur kendin ver dedim. sonrada amma kıymetli oğlun var dedi.
ya kızına aldığım bileziği beğenmedi kuyumcuya gittik değiştircek gitti burma bilezik beğendi adamda doğal olarak 40 tl farkı var dedi. döndü bana diyorki 40 tl farkı varmış dedim öde beğendiysen yanımda param yok dedi bende dedimki kuyumcuya sonra getirse olurmu kuyumcuda tabi dedi. sonra bu demezmi yok yok bizim kuyumcuda değiştiririm ama 3 yıldır bileziği kolunda bile görmedim. sizce soğumama sebep değilmi bunlar benmi çok abartıyorum
Kayınvalidenle konuşsana bu durumu, anlayış göstermez mi?
Baban da gelecek kızım desin eltiye, son dakka baba vazgeçmiş olsun, sabah erkenden basın gidin.
yuhhh. ne fırsatçı bi kadın. götüreceğim varsa da götürmezdim ben. ne kadar beleşcilik bu böyle.[/QUOTE
Aynen.
Eşiniz de bunları biliyorsa,açık açık söylediğinizde düşüncelerinizi eltinize yani,kötü olucaksa olsun zaten,ben olsam derdim valla,kadın fırsatçı ben gerçekleri söylediğim için sen tavır koymak yerine bana kızıyosun,diye çemkirirdim,onu olduğu gibi kabul edebiliyosunuz beni de böyle kabul edin ,ben açıksözlüyüm,fırsatçı değilim derdim.
zaten kesin kayınvalidem demiştir sende gel diye yok anam demez tanıyorum .
İnsanı yapacağı iyilikten de vazgeçiriyorlar.
De ki arabada sadece tek kişiye yer var... yazı tura atsınlar aralarında...
Allam yalebbim yaaaa.....
eşinin sorunu çünkü onun ailesi..
keyfine bak. halletsin eşin..
halletmek zorunda..
halletmezse de otur eşinin yanına arabada..
arkadakıler ister arkada,ister bagajda ,canı isteyeni eşin arabanın üstüne bağlasın eşya misali..
hiç keyfini bozma...
yok canım benim benim eşim ailesine laf söyleyemez. bende tam tersiyim kendi aileme hoşlanmadığım bişeyse söylerim. eşim sadece bana söylenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?