Eltim Her gittiğim yere gelmek istiyor

Arkada 3 yetişkin 2 çocuk gidilir mi ya öyle kelle koltukta, Allah korusun, uzun yol bu.
Her şeyi bir tarafa bırakın tehlikeli bir durum... hiç gerek yok.
Ya söyleyin açık açık böyle, oyun mu bu canım.

yok canım benim benim eşim ailesine laf söyleyemez. bende tam tersiyim kendi aileme hoşlanmadığım bişeyse söylerim. eşim sadece bana söylenir.

kimse için tatilinizide,kendinizide üzmeye gerek yok!konuşma şeklide ilginçmiş ben olsam bunu bahane eder bir daha asla muhattap olmam küserdim...en kestirme yolu bu,böyle insanlar ancak bunlardan anlar.ayyy sinir oldum guclubacismile

söyledim bir kaç kere eşimle papaz oldum .

yine papaz olmayı göze al bence. eşin de bu duruma alışşsın. hatır gönül bi yere kadar sen eşinin hatrına hep onları çekmek zorunda değilsin eşin de biraz senin hatrına fikrine değer vermeyi öğrensin. sen eşinle çözmeye çalış bu işi. geçici değil kökten bi çözüm bulman gerek tavrına eşini ikna etmeyi denemek daha sağlıklı.

yuhhh. ne fırsatçı bi kadın. götüreceğim varsa da götürmezdim ben. ne kadar beleşcilik bu böyle.

Arkada 3 yetişkin 2 çocuk gidilir mi ya öyle kelle koltukta, Allah korusun, uzun yol bu.
Her şeyi bir tarafa bırakın tehlikeli bir durum... hiç gerek yok.
Ya söyleyin açık açık böyle, oyun mu bu canım.

gidilir onlara kalsa bir kişi daha sığar azcık kayarsak :roflol: ya sinirden delirmek üzereyim sanki onları aradıkta gidiyoruz gelirmisiniz dedik. aca gidemiyoruz iş yeri izin vermedi desem sonra bir anda cuma sabahı hadi gidelim aradım ayarladım mı desem.

Madem kayınvalideniz bilgi sızdırdı,kayınvalidenizi ve eltinizi otobüse bindirin,siz de arabanızla gidin.Yer yok kusura bakmayın,balık istifi gibi gidemeyiz,deyin üstüne de...zemuszemus

yuhhh. ne fırsatçı bi kadın. götüreceğim varsa da götürmezdim ben. ne kadar beleşcilik bu böyle.

ya kızına aldığım bileziği beğenmedi kuyumcuya gittik değiştircek gitti burma bilezik beğendi adamda doğal olarak 40 tl farkı var dedi. döndü bana diyorki 40 tl farkı varmış dedim öde beğendiysen yanımda param yok dedi bende dedimki kuyumcuya sonra getirse olurmu kuyumcuda tabi dedi. sonra bu demezmi yok yok bizim kuyumcuda değiştiririm ama 3 yıldır bileziği kolunda bile görmedim. sizce soğumama sebep değilmi bunlar benmi çok abartıyorum

Kayınvalidenle konuşsana bu durumu, anlayış göstermez mi?
Baban da gelecek kızım desin eltiye, son dakka baba vazgeçmiş olsun, sabah erkenden basın gidin.

Aman yarabbi,düşman başına!..
İşin zor ama eşinin de sana destek olması lazım,tek başına halledemezsin böyle durumları...

anasının gözüymüş o da nasıl da adam kullanmaya meraklı. bi akıllı omuymuş bi ara soruversene o pişkine. haklısın soğumakta. soğulmucak gibi değil ki.

Kayınvalidenle konuşsana bu durumu, anlayış göstermez mi?
Baban da gelecek kızım desin eltiye, son dakka baba vazgeçmiş olsun, sabah erkenden basın gidin.

zaten kesin kayınvalidem demiştir sende gel diye yok anam demez tanıyorum .

Ya var ya evliyken şu muhabbetten senelerce çektim ben de... her bayram sabahı, tatil günü, piknik havası... ailenizin şoförü tadında... sorgusuz sualsiz, teklif bile edilmez, sanki mecburmuşuz gibi davranılır... hani arada sırada olur tabii ama her seferinde her seferinde...öffff... o yüzden seni çok iyi anlıyorum, anımsayınca tüylerim diken diken oldu valla...

bence eşinle konuş gitmekten vazgeçirmeye çalış. bi bahane bulup gitmeyin eltiniz götürsün.

İnsanı yapacağı iyilikten de vazgeçiriyorlar.
De ki arabada sadece tek kişiye yer var... yazı tura atsınlar aralarında...
Allam yalebbim yaaaa.....

ya şimdi eşimi aradım gidemiyoruz diyelim son gün hadi anne gidelim deyip kalksak gitsek yok deme dedi. dedim o zman 7 kişi nasıl sığcaz dur günü bekleyelim diyor dedim diycekmisin he he diycem diyor. dedim benimki daha iyi öyle diyelim diyorum o zamanda arabayı isterler diyor yok canım daha neler dedim bende.

eşinin sorunu çünkü onun ailesi..
keyfine bak. halletsin eşin..
halletmek zorunda..

halletmezse de otur eşinin yanına arabada..
arkadakıler ister arkada,ister bagajda ,canı isteyeni eşin arabanın üstüne bağlasın eşya misali..

hiç keyfini bozma...

işte 2 yaşında oğlum olmasa gitcem öne pturcam gerisi önemli değil o çocukla nasıl önde seyehat edicem.

yok canım benim benim eşim ailesine laf söyleyemez. bende tam tersiyim kendi aileme hoşlanmadığım bişeyse söylerim. eşim sadece bana söylenir.

evt bende çok sinir oluyorum emrivakilere aynı benimde eltim var senin gibi o da bir yere gidecek hemen çocukları bana postalar .işinmi varmış biyeremi gideceksin misafirinmi var sorulmaz çat kapı noldu çocuklar annem şuraya gitti okadar yani çok yanlış bişey evt erkekler malesef hep öyleler sadaece eşlerine kükrerler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…