- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
işte 2 yaşında oğlum olmasa gitcem öne pturcam gerisi önemli değil o çocukla nasıl önde seyehat edicem.
2 yasında oğlunuz kucagınızda gitmeyecekse araç koltugunuz var..
o da 1 kişiilik yer kaplar..
ne yaparlarsa yapsınlar sığamazlar arabaya..
maddenin hacmine aykırı..
eğer eşiniz halletmezse,araç kullanıyorsanız,siz geçin direksiyona, oğlunuzu da verin babasına öne.. madem ailesine onu bunu diyemiyor.. önde çocukla yolculuk yapsın...
Çocukla ön koltukta seyehat etmeyin arkadaşlar ya.
Tehlikeli işler yapmayın...
oğlumun araba koltuğu var ve bende araba kullanıyorum . gerçi öyle yapsam daha iyi olur heralde yani koltuğunu çıkaramıyacağı bu kadar yol kucakta gidilemiyeceğini anlatsam olurmu acep
merhaba arkadaşlar. benim başımda da bir eltim var . şimdi direk konuya gireyim.
23 nisanda eşim çalışmıyor birde hafta sonuna denk geldiğinden dedikki ankaraya gidelim bende 2 gün izin aldım. gitme sebebimizde annesi çok istedi eşimin. kardeşi hacı oldu gidip görmek istiyorum dedi bizde vesile olalım dedik neyse. geçen akşam kayınvalideme dedimki babamda gelcekmi ankaraya dedim yok galiba fatma gelcek dedi (eltim olur) ben dumur tabi hiç birşeyden haberimiz yok . planı yapan biz haberi olmayan yine biz. şimdi benim 4 kişilik bir arabam var biz 3 kişiyiz ( 2 yaşındada oğlum var) annesi gelcek hadi eltim gelse 5 yaşında kızı var kızınında maşşallahı var yol boyunca kucağında tutamaz eee eşide gelse 7 kişi olduk . benim arabam minibüs değil ki . birde diyorumki bizim niye haberimiz yok emirvaki yapılan şeye uyuz oluyorum. birde geçen yıl biz tatile giderken eşimin ortanca kardeşi ( eltimin eşi) anne bende seni ankaraya götürürüm dedi nazire yapar gibi ama tabiki adam cimri götürmedi.(tatile giderken dedim ama anne istersen sende gel diye) yani köye gidicek oluyoruz bizde gelcez,tatile gitcek oluyoruz bizde gelcez. şimdi de bu yani. ben tabi eşime dedim onunda haberi yok arabada yer yok nasıl gelcekler diyor dedim gitmem arabamıda vermem. kavga ettik dolasıyla . ne yapıcam bilmiyorum zaten aynı ortamda olmayıda sevmiyorum kendileriyle. gitsem her gitceğim yere gelcek eksik kalmaz çünkü. offffffffff içim sıkıldı bir yardım eli uzatın şu arkadaşınıza.
evden arabayla tıka basa yola çıkmadan 2 dk önce kendinizi trafiğe şikayet edin :) fazlalıkları trafik polisi indirir siz yola devam edersiniz. cezayı siz çekeceğinize halinizden anlamayan eşiniz çeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?