ELTİM İLE AYNI ZAMANDA HAMİLE KALDIK

Sorunca nolmuş ki. Siz cevap verince nolmuş. Art niyetli olsa ne farkeder. İyi niyetini kanıtlamak zorunda mı. Bunlar önemli mi yani. Aman gerçekten gereksiz kaygı ve merak. Ben mi çok umursamazım bilmiyorum. İçinde nasıl hissediyorsan öyle davran güvenmiyorsan mesafeni koru olsun bitsin. Nolcak aman takma.

İlk hamileliğiniz bilmeden birşeyleri farketmezseniz diye anlatıyor ya da soruyor. Velev ki farklı düşünüyor..
Yaşanmışlıklar tavsiyedir bana göre.
Ben payıma düşen neyse alır gerisiyle ilgilenmem.
Size de tavsiye ederim.
Karşıdaki ne düşünürse düşünsün önemli değil.
Sorunca nolmuş ki. Siz cevap verince nolmuş. Art niyetli olsa ne farkeder. İyi niyetini kanıtlamak zorunda mı. Bunlar önemli mi yani. Aman gerçekten gereksiz kaygı ve merak. Ben mi çok umursamazım bilmiyorum. İçinde nasıl hissediyorsan öyle davran güvenmiyorsan mesafeni koru olsun bitsin. Nolcak aman takma.
mesafe koymak istiyorum da eşim abisiyle çok iyi onu üzmek istemiyorum.

Bence yardımcı olamaya çalışıyordur. Kendi yaşadığı yaşanmasın diye bildiklerini aktararak elinden geleni yapmaya çalışıyordur. Zaten kötü bi olay yaşamış art niyetli yaklaşmayın. Hamile kalınca niye görgüsüz gibi davranıyorsunuz anlamıyorum. Eltiniz tekrar hamile kalabilir sizi neden kıskansın.
ben isteyerek hamile kalmadım zaten ne görgüsüzlüğü.huyunu bilmediğiniz için ben de yazmaya üşendiğim için böye yazmanız normal tabi . görgüsüz lafını da size iade ediyorum. ben çok meraklı değildim hamile kalmaya zaten zor bi süreç geçiriyorum.

Ben burada yazılanlar kadar optimist olamayacağım. İnsanın iç sesinin yanlış hissetmeyeceğine inanırım. Siz o beta değerinin kıyaslanması esnasında öyle bi enerji almışsanız bu doğrudur. "İnsan yanlış görür, yanlış duyar, yanlış anlar ama yanlış hissedemez." diye bi söz vardır. Siz yine de çok paylaşmamaya iletişimi kapalı tutmaya gayret gösterin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Ben burada yazılanlar kadar optimist olamayacağım. İnsanın iç sesinin yanlış hissetmeyeceğine inanırım. Siz o beta değerinin kıyaslanması esnasında öyle bi enerji almışsanız bu doğrudur. "İnsan yanlış görür, yanlış duyar, yanlış anlar ama yanlış hissedemez." diye bi söz vardır. Siz yine de çok paylaşmamaya iletişimi kapalı tutmaya gayret gösterin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Bence konu sahibinin canı öyle hissetmek istemiş. Eltiyle problemi var. Bugünkü başka konuda eltimin çalışmasıyla benimki bir mi minvalindeki çıkışı da bu yüzden.

Bence konu sahibinin canı öyle hissetmek istemiş. Eltiyle problemi var. Bugünkü başka konuda eltimin çalışmasıyla benimki bir mi minvalindeki çıkışı da bu yüzden.
Hımmm o konuyu ve yorumunu görmemiştim ben.. Yine de daha bebek çok yeni ya hani risk almasın iyi şeyler hissetmemişse iletişimde bulunmasın ya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ne de olsa

Beta benimki daha yuksekti demesi cok tuhaf bence cok da asiri iyi niyet sezmedim

Onun bebeği düşmüş ister istemez üzülüyordur.

Normal sorular sormuş

Yani ne yapsın istiyorsunuz herşeyden anlam çıkarır gibi bir haliniz var çok rahatsız edici.

Normalde samimi olmayan, sık iletişim halinde olmayan 2 elti söz konusu burda, düşük yapan bayan eltisine senin beta kaç, benimki daha yüksekti, kalbi atıyo mu vs diye sorular soruyosa iyi niyet göremiyorum ben, samimi olmadığın insana senin betan kaç diye sorar mı ya?

Back
X