olur.benim eltim benim kankam.ama biz uzaktayız.ancak telefonda ve bayramlarda görüşüyoruz.
Benim eltim yok ama normal insan ilişkilerinde de fazla samimiyetin zarar verdiğini düşünürüm.
Arkadaşlık olabilir ama çok özele girmeden havadan sudan konuşulabilir.
Bir gün aranız açıldığında sağda solda konuşacak mevzusu olmamalı.
Yani kimseye koz verilmemeli.
eltimle yan yana bulaşık yıkarken bile bana cinsel hayatını anlatıyor hasta sanki sormuşum gibidelikafadulden[/QUOTE
:bbo: :1shok:
eltimle yan yana bulaşık yıkarken bile bana cinsel hayatını anlatıyor hasta sanki sormuşum gibidelikafadulden
arzuco,
anlatınca imrendim,keşke eltim olsa da kanka olsak:)
şaka bir yana eltiden kanka olur hatta kardeş bile olur,sana anlatayım olur mu olmaz mı anlarsın,
annem ve amcamın karısı bitanecik yengem:
Amcam evlendiğinde ben 2. sınıf öğrencisiydim,annem 29 yaşında yengemde 20 yaşında gencecik bir kadındı,baştan eh tabii biraz temkinli davrandılar birbirlerine karşı,ama sonrasında yengem bizde kahvaltıda, biz akşamüstü çaylarında yengemdeydik,bizde sizin gibi aynı apartman içerisindeydik,hatta annemler haberleşme yolu bile bulmuşlardı yengem alt kattaydı o duvara vurunca inin demekti biz yere vurunca gel demekti:)
Çarşıya pazara düğüne derneğe beraber giderlerdi,bir etek mi aldılar bir örnek,bluz desen ona keza,kayınvalide kayınpeder çekiştirilir,çay sohbetlerinde kocaların yaptıkları eleştirilirdi,biz hasta mı olduk yengem başımızda yengem doğum mu yaptı biz onun başında:))
Hatta millet elti değil kardeş sanardı o kadar yakındılar birbirlerine,amcamla babam kavga etse küsse bizim 2 elti hiç oralı olmaz dostluğa devam ederdi,çocukları yanlarına almadan gezmek isteseler üst katta kayınvalideyle kayınpedere bırakılır gezilirdi,eh bu durumda dedem ve babannem çatlardı sinirden,hatırlıyorum da bir gün dedem annemle yengemi pencerenin kenarında yola bakıp beklerken tabii biz yine bırakılmışız heh dedi geliyor kozalak analarınız:roflol::roflol:
Biz hep bir aradaydık,beraber büyüdük amcamın çocuklarıyla,inan öyle güzelki kalabalık bir aile de olmaka.s
Elti eğer iyiyse,dostluğa önem veriyor ve laf taşımıyorsa kafanda uyuşuyorsa kanka da olur kardeşte,sen keyfine bak,eltiliğin ve anneliğin tadını çıkar,
kayınvalidene gelince ondan da soğuma,herkesin yaptığını Allah bilsin,sen hürmet edip saygını göster,anne olmak yerine kaynana olmayı tercih ediyorsa kendi bilira.s
oh oh allah muhabbetinizi arttırsın
kız sakın kk ya üyeliğini söyleme
neden olmasın ki ? sıfatı elti diye mi ? elti demek kelime anlamı olarak kuyu kazan filan da ben mi bilmiyorum yoksa ???
valla mesafe konusuna gelince bütün insanlarla azcık da olsa mesafe iyidir diye düşünenlerdenim ama insanları da elti, görümce, kaynana diye sınıflamam..............insan olması yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?