Eltim Kankam Olabilir mi :)?

7 yıldır tanırım eltimi 3 yıldır resmi eltiyiz:)) şimdiye dek hep mesafeli oldum fakat doğum yaptım

herşeyimi kıskandı ve açık açık kayınvalideme söyledi.gerçek yüzünü gördüm ,

seninkinden olurmu bilmem ama benimkinden değil kanka komşu bile olmaz ,ondan bi cacık olmaz ...lmaz:

kanka değilde arkadaş olunabilir.aslında eltiler pek kötü olmaz büyükler hep kıyaslama ve kışkırtma,ara bozuculuk yapıyorlar.ondan böyle oluyor bence çünkü hep öyle gördüm ben.sen tabi yinede çok sıkı fıkı olma.yerimseniben

Neden olmasınki anlaştıktan sonra.. Her elti de laf taşıyan arabozan kıskanç olacak diye birşey yokki sonuçta kişilik meselesi..
Keşke benim eltimden kanka olsaydı nerdeeeee:1closedeyes:

bence olur, adı elti diyemi olmaz diyen arkadaşa katılıyorum, sonuçta evet elti ama önce insan,belki başka biyerde başka konumlarda karşılaşsanız çok iyi kanka olacaksınız ne belli deilmi,hem bir elin nesi iki elin sesi k.validelere karşı kaydirigubbakcemile3 ama nolur nolmaz yinede mesafe gerekzemuszemus
bekarım şimdi gerçi evlenince ne düşünürüm orayı bilmiyorumhihoyyyt

olur.benim eltim benim kankam.ama biz uzaktayız.ancak telefonda ve bayramlarda görüşüyoruz.

Valla kanka da olursun can cıger kuzu sarması da nefretın dorugu da

Kişilik vasıfların uygunsa ve o da sahıpse bunlara tabı olursun.

Burun burunaydık eltımle.Bı gun sesını duymasam delı olurdum.

Her fırsatta gelır gıderdık olmadı telefonla konusurduk dakıkalarca.

Ama sımdı ne yazıkkı ayrıldılar kaynımla.(Sırada ben varmısım kayınvalıde ole dıyo onu yolladım sıra sendee)

Ama bız hala gorusuruz eskısı kadar sık olmasa da ararım o da arar.

Dıl alıskanlıgı hala eltım nasılsın derız.

bence olmaz benim eltimle hamile kalana kadar iyiydik bir iki lafından sonra soğudum örnek araba aldık hayırlı olsun demedi beni şöförü olarak gördü arayıp beni evden kaçta alcan gibi laflar söylmeye başladı:)
sonra kızına bilezik aldım 2 yaşına girdiğimde bileziği beğenmedi değiştirmeye gittik burma beğendi kızına adam 40 tl fazla istedi bana baktı eltim bende yok dedi bende kuyumcuya yarın bırakır dedim o zaman boşver dedi aynı günün akşamı kocası gel şu teneke parçasını koluna takalım kızım dedi bu olaydan sonra ki kısa kestim :) sadece merhaba hafta bir görüyorum çok rahatım:)

Hucurat Suresi 12. ayet.
: "Ey iman edenler!.. Zannın bir çoğundan kaçının. Çünkü bazı zan (vardır ki) günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın. Kiminiz de, kiminizi arkasından çekiştirmesin. Sizden herhangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? ışte bundan tiksindiniz!.. Allah'tan korkun. Çünkü tevbeleri kabul edendir, çok esirgeyicidir"
Arkadaşlar amacım hiçkimseyi yargılamak veya ayıplamak değil. Arkadaşımız bize fikrimizi sormuş samimi bir şekilde, arada kaynana hakkında dedikodu yapıyoruz demiş. ınsanları arkasından çekiştirmek hakkında Kur'ân-ı Kerîm'de yukarıdaki ayet var. Bu ayeti hatırlatmak istedim bende.

Benim eltim yok ama normal insan ilişkilerinde de fazla samimiyetin zarar verdiğini düşünürüm.
Arkadaşlık olabilir ama çok özele girmeden havadan sudan konuşulabilir.
Bir gün aranız açıldığında sağda solda konuşacak mevzusu olmamalı.
Yani kimseye koz verilmemeli.

eltimle yan yana bulaşık yıkarken bile bana cinsel hayatını anlatıyor hasta sanki sormuşum gibidelikafadulden

yorumlar için teşekkür ederim herkese. ben zaten yapı olarak maalesef canciğer kuzu sarması olamam. bugüne kadar gerek arkadaşlarım gerek aile fertlerimle aramda mesafe mutlaka oldu. Bu konuda sıkıntım olacağını sanmıyorum. Ayrıca konuşmaktan çok dinlemeyi severim ve söyleyeceğim lafları tartarak konuşmaya özen gösteririm gün gelip biri benim hakkımda şunu demişsin dediğinde arkasında duramayacağım bir söz söylememeye özen gösteririm.
Eltimle iyi anlaştığım için memnunum ama yarın öbür gün aramızda bir problem olursa kayınvalidemin su sızmıyordu aranızdan noldu şimdi diye alaylı konuşmaları olacaktır. işte onları pek kaldıramam. Bu sebepten dolayıda daha itinalı olacağım muhakkak. Neyse yaşayıp göreceğiz artık :)

arzuco,
anlatınca imrendim,keşke eltim olsa da kanka olsak:)
şaka bir yana eltiden kanka olur hatta kardeş bile olur,sana anlatayım olur mu olmaz mı anlarsın,
annem ve amcamın karısı bitanecik yengem:
Amcam evlendiğinde ben 2. sınıf öğrencisiydim,annem 29 yaşında yengemde 20 yaşında gencecik bir kadındı,baştan eh tabii biraz temkinli davrandılar birbirlerine karşı,ama sonrasında yengem bizde kahvaltıda, biz akşamüstü çaylarında yengemdeydik,bizde sizin gibi aynı apartman içerisindeydik,hatta annemler haberleşme yolu bile bulmuşlardı yengem alt kattaydı o duvara vurunca inin demekti biz yere vurunca gel demekti:)
Çarşıya pazara düğüne derneğe beraber giderlerdi,bir etek mi aldılar bir örnek,bluz desen ona keza,kayınvalide kayınpeder çekiştirilir,çay sohbetlerinde kocaların yaptıkları eleştirilirdi,biz hasta mı olduk yengem başımızda yengem doğum mu yaptı biz onun başında:))

Hatta millet elti değil kardeş sanardı o kadar yakındılar birbirlerine,amcamla babam kavga etse küsse bizim 2 elti hiç oralı olmaz dostluğa devam ederdi,çocukları yanlarına almadan gezmek isteseler üst katta kayınvalideyle kayınpedere bırakılır gezilirdi,eh bu durumda dedem ve babannem çatlardı sinirden,hatırlıyorum da bir gün dedem annemle yengemi pencerenin kenarında yola bakıp beklerken tabii biz yine bırakılmışız heh dedi geliyor kozalak analarınız:roflol::roflol:
Biz hep bir aradaydık,beraber büyüdük amcamın çocuklarıyla,inan öyle güzelki kalabalık bir aile de olmaka.s

Elti eğer iyiyse,dostluğa önem veriyor ve laf taşımıyorsa kafanda uyuşuyorsa kanka da olur kardeşte,sen keyfine bak,eltiliğin ve anneliğin tadını çıkar,
kayınvalidene gelince ondan da soğuma,herkesin yaptığını Allah bilsin,sen hürmet edip saygını göster,anne olmak yerine kaynana olmayı tercih ediyorsa kendi bilira.s

Son düzenleme:
oh oh allah muhabbetinizi arttırsın
kız sakın kk ya üyeliğini söyleme

valla biz olamadık .bizde 3 eltiyiz...onlar arkadan konuşmayı çok sever
ben eşim dışında kimseyle onlar hakkında en ufak bir şey demedim...
am anlaştıktan sonra neden olmasın...olay anlaşıp kaynaşmakla ilgili...
eltilik görümcelikle ilgili değil...malesef bazen sanki illa öyle olmalıymış gibi araya kıskançlık sıkıştıranlarda yok değil

allah bende imrendim allah herkese nasip etsin opuyorumnanaktan

oh oh allah muhabbetinizi arttırsın
kız sakın kk ya üyeliğini söyleme

yok pek bilgisayarla internetle işi yok. sırnaşık şey yarın İstanbul KK buluşması var eğer işi yoksa onuda davet edicem

yok canım sınıflandırmak için değil tabiki adı elti işte ne diyeyim eşimin abisin eşi yada kayınvalidemin ilk gelini çok uzun oluyor kısaca elti işte :roflol:

valla nedersenız deyın rekabet oluyor benım eltım evlenmeden once evlendıkden sonra yedıgımız ıctıgımız bır oturur kalkar gezerdık 2sene oldu evlenelı suan bırazcık resmıyet gırdı aramıza o dogum yaptı benım kız bebegın yanına nezaman gıtse cocuk dokunmasa bıle elleme dokunma deyıp duruyor benım kızda ıyıce kıskanıyor cunku yengesını cok sevıyor ve bızım ısımız ortak bır dukkandan yenılıyor ıcılıyor ben nelırsam oda ıstıyormuş bıze bısey demıyor yuzumuze guluyor aksam kocasının basının etını yıyormuş bende ısterım dıye altlı ustlu oturuyoruz kayın valıdem gosterme aldıklarını dıyor bana sankı o bırsey almıyor :mymeka:benım dogumda takılan altınları esım elımde aldı dukkana verdı ama o vermıyor işimiz bır aynı dukkandan yıyoruz ben nasıl verdıysem oda vermelı ben enayımıyım madem hersey esıt oda vermelı bende buna kızıyorum kımsede ıstemıyor bakalım ne olacak:umursamaz:gecen esım fazla samımı olma onunla yuzumuze guluyor arkamızdan neler edıyor dıye bırde ben sınırlendımı yada haksızlıga ugradımı dılım durmaz hemen karsılık verırım benı gaza getırıp kayınvalıdeme kıskırtıyor ben akılıda oyuna gelıyorum jeton gec dusuyor kotu ben oluyorum sınsı sınsı altdan altan halledıyor ısını herkezde bıloyor huyunu ama ben cemkırdıgım ıcın suclu ben oluyorum su akılsız kafam bı dılımı tutsam ama kararlıyım gazına gelmıcem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…