Eltim Kankam Olabilir mi :)?

ya kıskançlık her tür ilişkide çok kötü işte... hadi yeni doğmuş bebeğe yaklaşılmamasını anlarım bende çünkü yeni doğum yaptığımda bende kimsenin iyice yaklaşmasını istemezdim :)

canım bence çok samimi olma.bende ltimle kankaydım hatta evlenmeden önce arkadaşımdı çok seviyodum ydaimiz içtimiz birdi.bence mesafe koy her sırrınıda anlatma.

olabilir tabii. kişiliklere bakar.

yine de kimseyi çekiştirmemeye bakın. başka ortak konular edinmeye çalışın. ilerde birine anlatır mı, derdi taşımazsınız en azından.

Neden olmasın. Art niyet taşımadıktan sonra ,önyargılardan sıyrılarak objektif bakabiliyorsan ( her iki taraf içinde geçerli bu) hemde süper kanka olur. ama dediğim gibi insanda art niyet olmaya görsün.

olabilir canım ama aile içi her sırrını anlatma gün gelir kötü olursunuz sonra başına dert açmasın

nasıl bir duygu çok merak ediyorum.eltim olmasına rağmen.bu kadar samimi anlattığınıza göre kankalık yolunda ilerlemeye başlamızsınız.

yok ya kanka oluyoruz falan diye düşünüyordum ama olamayız. kac keredir eltimin hala benle yarış halinde olduğunu farkediyorum. bir kaç gündür kayınvalidemin bana karşı tavır aldığını farkediyordum bugün öğrendim ki o tavır takındığı gün kayınvalidem eltime çıkmış araları bozuktu. sözde "ben en çok sizi seviyorum " demiş. bunu gerçekten söylemiş olsa bile eltimin gelip bana anlatmasını art niyetli bir hareket gibi gördüm. ben duyduğumda canımı acıtacak moralimi bozacak ne kadar havadis varsa sanki özellikle anlatıyor gibi..
anladığım o ki ne o bana karşı kıskanclık sorununu çözebilmiş ne de ben onun hareketlerine ön yargısız yaklaşmayı becerememişim. :)

canmm kesinlkle ktlıorm solememesi gerekti..neyi paylşmzlr anlamam kısknçlk varsa gel geç zaten fesat insanlrla muhattap olmaya değmez demkki senn ynnda kndini pazif gryoki kısknıo

valla bende hem eltimi hemde görümcemi çok severim aramızda her zaman saygı vardır......ikisinide severim eltimde ablam gibidir...... biz hayatta kaynanayla ilgili bişey konuşmayız zaten konuşulcak bişeyde yapmaz anneciğim ........

bunu gercı herkes ıcın gecerlı canm ama bir hadisi şerifle tamamlamak ıstıyorum kural su hadıs su belkı tam aynısı olmaya bılır aklımda kaldıgı kadarıyla gunah olmasın acıklayımda ana fıkırı aklımda kaldıgıyla su

"dostunla yarın dusman olacakmıs gıbı dost ol,düşmanınlada yarın dost olacakmıs gibi düşmanlık et" ki yarın baırısınca yuzun kızarmasın oburunede herseyı anlatmakı aleyhıne kullanamasın bu akarabalar ıcınde arkadaslar ıcınde gecerlı bence ama uygulama nasıl dıye srsan sıfır bende cok tez canlıyım cabuk kaynasır bır anda herseyımı anlatırım sukur sımdılık acı bır tecrube yasamadım (esım harıc o kukkalnıyor) yınede tedbırlı olmalı ınsan

VALLA biz kankanında ötesindeyiz maşallahhhhhhhhhhhhhh
ama ister istemez eskiden yadırgadığın dedikodu ortmalraına giriyosun alışkanlık yapıyo bu konuda biraz canım skılıyo..

olmaz ya olmuyor ben çok heveslenmiştim alt katıma geliyor diye beraber abla-kardeş gibi geçiniriz diye.ama yok nedenini anlamıyorum ben ne kadar yakın durursam durayım suratı asık hep.zaten artık önemli değil.hayırlısıylaaa çookkkk uzaklara taşınıyorum.

kendini hiç bir konuda ezdirme kimseye hakkını svun aranda hep bir mesafe bırak bence sırrını yıne kımseye verme eltınde olsa ele güven olmaz ama eglenmene bak yine bildiğini yap bence

walla bende de var bı eltı zamanında cok ıyıydı aramız. ama ne zamankı cıkarlar catıstı o zaman dusman olduk. sımdı konusuyoruz yıne ama soyle boyle. tabı her ınsan bır degıldır.ama yınede mesafelı olmak lazım

Eltiden kanka olması için kaynan ve görümcenin ikinize de çektiriyor olması lazım.Kaynana kötü olacak ve bu kötülüğü iki geline de olacak ki kanka olabilin.Aksi takdirede biri sevilir öteki itilir ise o eltiler anca düşman olurlar.

Eltiden kanka falan olmaz güzelim bilemiyorum istisnalar kaideyi bozmaz ama mesafeli olmak en güzeli fazla yüzgözlük iyi değil. Kanka olacak bi çok insan var zaten eltinin kankalığıda eksik kalsın.

aynen katılıyorum en azından bu durumda ortak noktaları olur paylaşacak bişeyleri olur bir nevide olsa olabilir yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…