Eltim komplekslimi ??

siz nasıldınız acaba? sıcak davranmaya çalışmış olabilirsiniz ama sıcak yaklaşabildiniz mi gerçekten?
Biri de benim eltim
Bayılıyor kardeş gibi olmaya
Bana çok saçma geliyor
İki kardeşle evlenince biz niye kardeş olalım
Saygı çerçevesinde aynı ortamda durabilsek yeter

Ayy ilk zamanlar kardeşlik adı altında sürekli laf sokardı
Şimdi mesafeyi tutturdum rahatım
Eminim arkamdan soğuk nevalenin teki derdir ki haklı

Konuya dönersek de kadını bi salın bence
Belli ki görümceler hariç hepinizden uzak durmak istiyor

Vallahi bir ara benim eltimmisiniz diye okudum... Yorumlariniza bakiyorum ... Eltinizde hoc birsey yok... Sizinle samimi olmak zorunda degil.... Belkide sizin hareketleriniz yapmacik geliyordur kadina .. uzak duruyordur... Saygi duyun... Zaten ilk yorumunuzda ben su yastayim su mezunuyum ... O bi yasta bu mezunu.. ne kadar cirkin.. besbelliki bunun ustunlugunu onada taslamissiniz... Ve gercekten farkediliyorki bencilsiniz... Biraz kendinizle ilgilenin etrafinizi salin... Size gore sizin her hareketiniz dogru... Baskasina gore iyle olmuyor iste..

Ben de kendi eltim sandım ama allahtan ilkokul mezunu değilim

Madem soğuk yapıda bir insan ben olunca mi aklına geldi insanlara samimi olmak olursa olsun orasida beni alakadar etmez ama toplum içinde her seferinde ben biliyorum sen bilmezsin gibisinden cevap verince insan bir düşünüyor

Konuyu sildiniz.
Ben biliyorum sen bilmezsin dedigi tek bir olay bile anlatmadiniz.
Sadece surpriz dogum gunu kutlamasinda kaynananiz size laf atinca o da ben de biliyordum demis.
Siz de hepimiz biliyorduk demissiniz.
Burada ben biliyorum demek sen bilmiyorsun demek degildir.
Siz de madem cok iyi niyetlisiniz eltim de biliyordu diyebilirdiniz.
Ama siz her anlamda on plana cikmak istiyorsunuz, asil siz eltinize yerini ve haddini bildirmeye calisiyor gibisiniz.
Ben ondan daha sicagim o benden sonra boyle olmus demek yine ben ondan daha iyiyim ispatlamasi.

Siz once sunu kabul edin, siz daha cok yeni evlisiniz.
Bu kadincagiz ise senelerin birikimini tasiyor ki kayinvalideniz sizi de rahat birakmiyormus, demek ki kadin sizin gibi ne olursa olsun ggerekirse kendimden vazgecerim ama beni sicak samimi bulsunlar diye bir caba icinde degil.
Eger gecimsiz olsaydi gorumcelerinizle de anlasamazdi.
Demek sinirlari olan, gayet ozguvenli ve sizin kendinizi ispatlama cabalariniza bile hmm peki deyip gececek kadar olgun biri.

Rekabet etmeyin, o sizin kumaniz degil.

Kimi eltimden bıktım der kimisi niye uzak der.

Eltimle telefon numaralarımız bile yok iyi ki de yok.
Bir zararını gördüm mü hayır ama samimiyeti de seven bir insan değilim.

Bırakın napıyorsa yapsın.
Bir başkasının duygularını, sinirinizi bu derece yıpratmasına izin vermeyin.

Arkadaslar konuyu okumus biri olarak aklimda kalanlardan bahsedeyim, amme hizmeti saysin yuce Rabbim ahdhdk
Konu sahibi ve gorumceleri surpriz bir dogum gunu partisi yapmislar k.valideye
Ve konu sahibi bir seyler hazirlamis caktirmadan
Sonra da surpriz yapilmis ve k.v demek senin de haberin vardi demis, caktirmadiniz falan, elti de evet biz de biliyorduk demis.
Sonra esler ortak iste calisiyormus, bazi durumlardan bahsedilince elti yine bazi seylere evet haberim vardi diyormus
Bir de akrabacak toplanma durumlari vardi, bir grup kurulmus, konu sahibi sonradan o gruba alinmis ama konu sahibi bunu hic umursamamis.
Ayni apartmanda olduklari halde elti gorumcelerle cok iyi anlasip konu sahibiyle cok samimi olmuyormus.
Ve son olarak aklimda kalan kv ay iyi ki de sen cok sicak kanlisin eltin cok sevmezdi kalabaligi, simdi seninle birlikte o da kabaliga geliyor, cok seviniyorum vs demis.
Bir de elti ilkokul mezunu, konu sahibi uni.
Konu az cok boyle.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama inatlasmana da gerek kalmaz o durumda

Eltiler arasında bu tarz şeyler olabilir tabi ama kadın soğuk ve mesafeliymiş zaten daha ne istiyorsunuz ? Ben sizin ne istediğinizi yazayım. Eltiniz kayın ailesine soğuk diye onu atacaklar, sizi ise göklere çıkaracaklardı. Beklentiniz bu yöndeydi. Çünkü siz onlar için çeşit çeşit yemekler yapıyor, güleryüzünü eksik etmiyor, etraflarında fır dönüyorsunuz ama elti sizin kadar uğraşmadan da ailede yorumlarıyla duruşuyla yer edinebiliyor, size cevap verebiliyor diye içten içe kendinizi yiyorsunuz.

Şahsi düşüncelerim, soğuk sıcak basit kalıplar ama samimiyetin tanımı sizinkinden farklı bende mesela. Bana da böyle herkese karşı aşırı davrananlar çok samimiyetsiz gelir mesela. Kişiden kişiye değişir. Soğukluktan kasıt, surat asıp tavır yapmaksa onu bende sevmem ama belki astıranlar vardır onuda bilemem

Son düzenleme:
Eltiniz 9 yılda eşin ailesini çözmüş, sizi yılda 6-7 defa ev işlerini yapın diye çağıran, isteyerek iş yapmadığınızı anlayınca da padişaha bile söverler diyen, evinde toplandığınızda sürekli hizmet bekleyen kayınvalideye mesafe koymuş ama siz onun mesafeli oluşunu soğuk olmaya bağlamışsınız, uyum sağlamak adına kayınvalidenizin her istediğini yapmışsınız, o ise bunlardan uzak durup yalnızca misafir olarak katılmayı tercih etmiş, aslında en iyisini yapıyor, yalnızca kendi işi kendi eviyle ilgileniyor.
Eşiniz erkeklerin olduğu yerlerde çalışmanızı istemediğinden sürekli evde oturmak sizi bunaltmış yoksa siz eltisine takılacak biri değilsiniz okumuş insansınız.

Benim eltim de bayılır en hamarat en harika gelin olmaya
Ben de o rolü ona bıraktım o yüzden
Ben genelde beceremeyen gelini oynuyorum
Herkes kendince kârda

Herkes kendince kârda
Ahahahahsjd bu ben. Yumurta mı o nasıl kırılır ki modunda geziyorum

Ahahahahsjd bu ben. Yumurta mı o nasıl kırılır ki modunda geziyorum
Şuna ne kadar su koyuyorduk şu tarafa mı karıştırayım filan işte
Kayınvalidemin evinde eşya yeri sorsam eltim atlar düşün
Ben memnunum halimden ama
Varsın en çok eltimi sevsinler
Zaten ben eşim tarafından sevilmek için evlenmiştim

Herkes kendince kârda

Ben tek gelinim ama burdaki konulari okuyunca düşünüyorumda çok cadı bir gelinim. . Allah tan eşimle evlenmeden konuştum şartlarimi ,sınırlarımı biliyor. yoksa sürdüremezdim evlilik falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…