- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi Ahududuelma
-
siz nasıldınız acaba? sıcak davranmaya çalışmış olabilirsiniz ama sıcak yaklaşabildiniz mi gerçekten?
Biri de benim eltimBu eltilerin samimî olma sevdası beni benden alıyor, bi tane de bende varkardeş erkeklerle evlendik diye kardeş olmak zorunda miyiz anlamıyorum ki, bu kadın da mesafeliymis işte sal kendi haline yok olmaz ille yakın olcaz ille yakın olcaz.
Ben de kendi eltim sandım ama allahtan ilkokul mezunu değilimVallahi bir ara benim eltimmisiniz diye okudum... Yorumlariniza bakiyorum ... Eltinizde hoc birsey yok... Sizinle samimi olmak zorunda degil.... Belkide sizin hareketleriniz yapmacik geliyordur kadina .. uzak duruyordur... Saygi duyun... Zaten ilk yorumunuzda ben su yastayim su mezunuyum ... O bi yasta bu mezunu.. ne kadar cirkin.. besbelliki bunun ustunlugunu onada taslamissiniz... Ve gercekten farkediliyorki bencilsiniz... Biraz kendinizle ilgilenin etrafinizi salin... Size gore sizin her hareketiniz dogru... Baskasina gore iyle olmuyor iste..
Ben de kendi eltim sandım ama allahtan ilkokul mezunu değilim
Madem soğuk yapıda bir insan ben olunca mi aklına geldi insanlara samimi olmak olursa olsun orasida beni alakadar etmez ama toplum içinde her seferinde ben biliyorum sen bilmezsin gibisinden cevap verince insan bir düşünüyor
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama inatlasmana da gerek kalmaz o durumda
Benim eltim de bayılır en hamarat en harika gelin olmayaO değil de 2 gelini olan kayınvalideler çok şanslı ya. İkisi de “gözde gelin” olmak için birbiriyle yarışıyor, kayınvalideye de keyfini sürmek kalıyorYapmayın bunu nolur ya madalya mı takacaklar
Ahahahahsjd bu ben. Yumurta mı o nasıl kırılır ki modunda geziyorumBenim eltim de bayılır en hamarat en harika gelin olmaya
Ben de o rolü ona bıraktım o yüzden
Ben genelde beceremeyen gelini oynuyorum
Herkes kendince kârda
Şuna ne kadar su koyuyorduk şu tarafa mı karıştırayım filan işteAhahahahsjd bu ben. Yumurta mı o nasıl kırılır ki modunda geziyorum
Benim eltim de bayılır en hamarat en harika gelin olmaya
Ben de o rolü ona bıraktım o yüzden
Ben genelde beceremeyen gelini oynuyorum
Herkes kendince kârda
Sen eltisizmişsinBen tek gelinim ama burdaki konulari okuyunca düşünüyorumda çok cadı bir gelinim.. Allah tan eşimle evlenmeden konuştum şartlarimi ,sınırlarımı biliyor. yoksa sürdüremezdim evlilik falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?