Elti iyi de olsa kötü de olsa hikayenin kötü niyetlisi siz olarak gözüküyorsunuz. İyiyse iyiliğinden, kötüyse de oyunu kuralına göre oynamaktan ani çıkışta bulunmamalıydınız.
sizi alnınızdan öpmek istiyorum!Abartmıyorsun, eltin sonradan görme . Hadi yapacaksın bir iyilik , neden birebir yapmazsın? ! Kayınbiraderi araya sokmasının sebebi "bak ne iyi eltiyim, hiç kiskanmiyorum" mesajı..erkekler ayrıntı düşünmez, o sebeple iyiliğe kötülükle cevap vermiş gibi görünüyorsun nisanlinin gozunde .hayir kurumuysa derneklere bağışlasın görgüsüz!
Erkeklere pek yansıtmamak gerekiyor böyle şeyleri. Eltiniz kim bilir nasıl bir tatlı dille söyledi ki nişanlınız herhangi bi sakınca görmedi fotoğrafları atmaktan. Siz daha temkinli olun, daha anlayışlı gözükün. Kapansın gitsin konu.keşke yapabilsem.
dediginiz gibi o şimdi beni düşünen, iyi niyetli elti.
bende art niyetli, yapılan iyilikte fesatlık arayan elti modundayım
Bence iyi niyetiyle dusunmus. Sana acidigindan ya da ezmek icin degildir. Boyle olsa baska davranislar da gosterir buna paralel olarak. Yeni tanismaniza ragmen sizi kendine yakin hissetmistir. O yuzden boyle bir teklifte bulunmustur.
Yerinde olsam kadının numarasını alır güzel bir şekilde beni düşünmüşsün ama dolabım dolup taşıyor bir tane toka dahil koyacak yerim yok bende ihtiyaç sahibi insan arıyorum bulabilirsem seninkilerle birlikte o kişiye veririz hem ihtiyaç sahibi olunca daha iyi olur benim ihtiyacım yok çünkü der gülücük koyar gönderirdim. Siyaseti bilmelisin bence biraz
Herkes aramayi sevmez. Belki isi vardi arayamadi. O kisimlari bilemiyorum. Sadece sunu demek istiyorum. Sadece kiyafet olayina bakarak karar vermeyin. Baska davranislari da onemli. Bu olay tek basina gayet masum duruyor.yalnız bana mesaj atmaz, aramaz. kaç gündür hastanelerdeyim bir kere çaldırmadı bileöyle bi ilişkimiz yok.
en fazla 3 kere konusmusuzdur. oda muhabbet amaclı degildir
Yalnız burda elti adayı kadar böyle bir teklifi size telefonda lappadanak ileten nisanliyi da hatalı buldum.
Siz iflah olmaz bir iyimsersiniz umarım hayatta hep iyi niyetli insanlarla karşılaşırsınız.Bence iyi niyetiyle dusunmus. Sana acidigindan ya da ezmek icin degildir. Boyle olsa baska davranislar da gosterir buna paralel olarak. Yeni tanismaniza ragmen sizi kendine yakin hissetmistir. O yuzden boyle bir teklifte bulunmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?