Eltim mi çok iyi niyetli ben mi kötü düşünüyorum???

Yerinde olsam kadının numarasını alır güzel bir şekilde beni düşünmüşsün ama dolabım dolup taşıyor bir tane toka dahil koyacak yerim yok bende ihtiyaç sahibi insan arıyorum bulabilirsem seninkilerle birlikte o kişiye veririz hem ihtiyaç sahibi olunca daha iyi olur benim ihtiyacım yok çünkü der gülücük koyar gönderirdim. Siyaseti bilmelisin bence biraz

Elti iyi de olsa kötü de olsa hikayenin kötü niyetlisi siz olarak gözüküyorsunuz. İyiyse iyiliğinden, kötüyse de oyunu kuralına göre oynamaktan ani çıkışta bulunmamalıydınız.

keşke yapabilsem.
dediginiz gibi o şimdi beni düşünen, iyi niyetli elti.
bende art niyetli, yapılan iyilikte fesatlık arayan elti modundayım

Bence iyi niyetiyle dusunmus. Sana acidigindan ya da ezmek icin degildir. Boyle olsa baska davranislar da gosterir buna paralel olarak. Yeni tanismaniza ragmen sizi kendine yakin hissetmistir. O yuzden boyle bir teklifte bulunmustur.

sizi alnınızdan öpmek istiyorum!

keşke yapabilsem.
dediginiz gibi o şimdi beni düşünen, iyi niyetli elti.
bende art niyetli, yapılan iyilikte fesatlık arayan elti modundayım
Erkeklere pek yansıtmamak gerekiyor böyle şeyleri. Eltiniz kim bilir nasıl bir tatlı dille söyledi ki nişanlınız herhangi bi sakınca görmedi fotoğrafları atmaktan. Siz daha temkinli olun, daha anlayışlı gözükün. Kapansın gitsin konu.

Bence iyi niyetiyle dusunmus. Sana acidigindan ya da ezmek icin degildir. Boyle olsa baska davranislar da gosterir buna paralel olarak. Yeni tanismaniza ragmen sizi kendine yakin hissetmistir. O yuzden boyle bir teklifte bulunmustur.

yalnız bana mesaj atmaz, aramaz. kaç gündür hastanelerdeyim bir kere çaldırmadı bile öyle bi ilişkimiz yok.
en fazla 3 kere konusmusuzdur. oda muhabbet amaclı degildir

bi ders almam lazım bu konuda

yalnız bana mesaj atmaz, aramaz. kaç gündür hastanelerdeyim bir kere çaldırmadı bile öyle bi ilişkimiz yok.
en fazla 3 kere konusmusuzdur. oda muhabbet amaclı degildir
Herkes aramayi sevmez. Belki isi vardi arayamadi. O kisimlari bilemiyorum. Sadece sunu demek istiyorum. Sadece kiyafet olayina bakarak karar vermeyin. Baska davranislari da onemli. Bu olay tek basina gayet masum duruyor.

İyi niyetli olabilir. Ama yol yordam bilmiyor.

Ben olsam laf sokmaz, beraber hayır kurumuna verelim, İnan ki dolabım taşıyor falan demez sadece teşekkür ederdim. Sevgilime de bir şey yansıtmazdım.

İyi düşünün. Benim ve arkadaşlarımın, kuzenlerimin arasında kıyafet sirkülasyonu vardır hep.

İnternetten bir şey sipariş etmişimdir, küçük gelmiştir, geri göndereceğime kuzenime vermişimdir, ona yakışır, çok beğenmiştim, onun üzerinde göreyim diye. Arkadaşım kendisine yurtdışından gelen hediye bluzu üzerine olmuyor, boş boş dolapta durmasın diye bana vermiştir.

Ben bu tip şeyleri bir aşağılama olarak görmüyorum. Tek problem eltinizle henüz samimiyetinizin olmaması.

Yoksa dolapta bekleyen kıyafetlere acırım. Her şey kime uygunsa hakkını vererek kullanılmalı. Yazık..milli servet

Siz iflah olmaz bir iyimsersiniz umarım hayatta hep iyi niyetli insanlarla karşılaşırsınız.

Bizim toplumda artık başkalarının kiyafetini giymek hor görülüyor. Bir zamanlar insanlar ortalığı yikmadan başkasının gelinliğini bile giyerdi. Annemin gelinliğini kaç gelin giydi bilmiyorum. Bazi yerlerde iyi olan kıyafetleri vermek de normal. Mesela Almanyada tanıdıklarımda bir cok kisi bunu yapıyor. İnsanın yapısına bağlı. Benim dolabimda bir sürü nerdeyse hic giyilmemis kiyafet var. Atsan yazık. Simdi birine vermek istesem ayıp olur mu? Bence değil. Ama yapı meselesi.sizin sinirlenerek reddettiğiniz kiyafeti başkası seve seve alır. Bunun fakirlikle de alakası yok. Eskiden yokluktandi belki, bu günlerde bazıları daha bilinçli tüketiyor. Bence boşuna kendinizi gaza getirmeyin

Yani çok samimi olursunuz tamamda daha tanışmadan üstelik nişanlı bi kıza yaptığı saçma olmuş.niyetini bilemeyiz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…