- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.826
- 548
- 51
Bebeği yeni doğdu kıyamadım teklif etmeyi ama diger mesajda detaylarına girmedim uzun olmasın diye daha sonra o abla kıyafetlerini atma ben kullanırım dedi kendi kendine artık öyle yapacağım..ben ayrıca ihtiyaçı olanlar dışında büyüklerin kıyafet alışverişinden hoşlanmıyorum birine verdiğiniz kıyafet artık beğenmediğiniz yada kullanmadığınız oluyor o yüzden kimseye teklif etmiyorum ama gerçekten ihtiyacı olanlara sevgiyle gönderiyorumEltide biraz patavatsızlık var.o kesin.
Ama neden kızkardeşinize bebeğinizin kıyafetlerini vermediniz ki. Ben kardeşiniz olsam çook sevinirdim.
Yukarıda da yazdım. Biz sosyal çevremde iyi durumdaki giysileri birbirimize veririz 1 2 kere giyilmiş, ya da hiç giyilmemiş şeyleri.
Üstelik çevremdeki kadınlar 9-10 bin lira maaş alan kadınlar.
Muhtaç ya da aç olduğumuzdan değil. Dolapta gereksiz duran şeylere acıdığımızdan. Güzel bir kıyafetin giyilmemesine üzüldüğümüzden.
Gelir arttıkça bu konudaki alınganlık azalıyor sanırım.
niyet kötü olmayabilir.. ama bu tip olaylar sadece kardeşler ve çok samimi kuzenler arasında olabilir.. ne alaka yani yengenin eskileri. senin yerinde olsam kibarca, gardolabım çok dolu o yüzden koyacak yerim olmadığını, ama kıyafetleri gerçekten ihtiyaç sahibi birisine göndermesinin daha doğru olacağını söylerdim.Herkese merhaba
Dün başımdan geçen bi olayı anlatıcam şimdi sizlere.
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
Art niyetli var yada yok maalesef üçünüzde hatalı davranmışsınız 1 Eltin senin yeni Gelin adayıısn senin huyunu suyunu bilmeden ve aranızda samimiyet oluşmadam böyle bir şey yanlıştı iyi niyetli var saysakda 2 Koca adayın baştan sağol yenge onun ben her istediğini karşılarım ilerde iyice samimi olursanız kendin verirsin diyebilir 3 seninde direk yok yoksulmuşum gibi demene gerek yok olaylar hemen büyümeye varır sadece yengene teşekkür ederim benim ihtiyacım yok ihtiyacı olana versin demen yeterliydiHerkese merhaba
Dün başımdan geçen bi olayı anlatıcam şimdi sizlere.
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?