Eltim mi çok iyi niyetli ben mi kötü düşünüyorum???

bana da yakınlarımdan çocuklarım için geliyor çok da seviniyorum açıkçası.
hatta şakasını bile yapıyoruz,"iyi bak bu monta ha" diye :)
ama bunun için önce bir samimiyet lazım.
ben de çok sevdiğim bir arkadaşımla paylaşıyorum, benim ufaklıkla 1 yaş var aralarında.

kız kardeşimle, görümcemle ve yengemle de paylaşımlarımız oldu özellikle de hamilelik kıyafetlerinde.
eltimle hiç olmadı mesela. o ne almayı ne vermeyi sever.
biz de bildiğimiz için onunla bu konuyu konuşmayız bile.

şirinlik yapmak istemiş de olabilir çok üstünde durmayın ama teşekkür ederim deyip geçin..

Nişanlı kıza yeni kıyafet alınır samimi olursunuz insan kardeşine kuzenine o da eğer istiyorsa baştan eskisini verir

Ben giyerim bana yollayabilirsiniz

yeni tanışıyor olmasaydınız art niyet yok derdim de
hem sana direkt sormamış hem de yeni tanışıyorsunuz
nişanlınla konuyu uzatma sen kötü düşünen olursun
nişanlıniz onunla yakın olduğu için ne var bunda modunda olabilir uzatmayın ama tersleyerek konunun tekrar açılmamasını söyleyin nişanlınıza

eltide küçüksemiş mi cahil mi anlamadım, yeni tanıştığın üstelik de gelin olacak kıza eski vermek nedir ayıp ya yeni tanışıyorsunuz

Bende hep veririm çocuklarımın kıyafetlerini.kıyafet sonuçta bende çocukken hep başkalarının kıyafetleriyle büyüdüm.temizde giydiririm.öyle çok eskileri vermem zaten.öyle verenlere de sinir olurum.

Nasıl bi izlenim yarattıysanız artık.. Eltide az görgüsüz değilmiş yani.. ilginç ilişkiler.

Bence kotu niyetli degil ama gormedigi birine boyle birsey yapmasi sacma olayi bosuna buyutmeyin

ahaha ben de eskilerime kiyamazdim, ne atmaya kiyabilirim ne satmaya, anca sevdigim insanlara verebilirdim.
Neyse astim bu durumu allahtan.

Sanirim bu sebeple bence iyi niyet olmasa bile kotu niyet yoktur diye dusunuyorum. Hani kiyafetlerine kiyamadigi icin sizin de fotolarinizdan bedeninizi uygun gorduyse teklif etmis olabilir.

Ama tabi ki elti ile kiyafet takasi olayi baya bir sorun olabilir. O yuzden reddetmekle cok iyi yapmissiniz.

Ama reddetme sekliniz olmamis, hani karsi taraf kotu niyetliyse bile olmamis.

ben çok yakın arkadasıma artık kardeş olmuşuz
27 senelik yanii,
ona bile verirken bacım sen istedin diye getirdim bak diyorum ,
kız sen delimisin sen çalışıyorsun senın eskin benım için yeni , senden almayacam kımden alacam diyor ,

herşeyin bir usulu adabı var , elti biraz terbiye görmemiş , aklınca yakınlık kurmaya çalışıyor

Ne itici ya ne yazık ki iyi dusunemiyorum tatlım, kesin ve net tavrını koy..

Daha nişanlısın nişanlı kıza yeni eşya hediye edilir..ben kızkardeşime bebeği yeni olduğu için çocuklarımın olmayan kıyafetlerini teklif etmekten utandım başkasına verdim hepside yep yeniydi..yinede eltinin artı niyetli olup olmadığını sen daha iyi bilirsin bazıları gerçekten artı niyetsiz patavatsız olabiliyorlar

Abartı geldi bana biraz.. İstemiyorsanız teşekkürler deyip çıkın işin içinden. Kavga boşuna olmuş sanki..

Ben senin yerinde olsaydım nişanlıma tamam bakayım derdim..
Eltime mesaj atardım

Canım merhaba, XYXYXY ye kıyafet attırmışsın, teşekkür ederim malesef benim de pek tarzım değil.. istersen ihtiyacı olan birilerine verebiliriz.. sevap olur.

Hem nişanlının sana tepki vermez! Hem de kibarca eltine alttan alttan vermis olursun.

Erkekler detayı anlamaz olaya bakar.. bu şekilde herşeyi nişanlınıza tepki olarak verirseniz.. siz suçlu onlar masum olur.

Eltide biraz patavatsızlık var.o kesin.

Ama neden kızkardeşinize bebeğinizin kıyafetlerini vermediniz ki. Ben kardeşiniz olsam çook sevinirdim.

Yukarıda da yazdım. Biz sosyal çevremde iyi durumdaki giysileri birbirimize veririz 1 2 kere giyilmiş, ya da hiç giyilmemiş şeyleri.

Üstelik çevremdeki kadınlar 9-10 bin lira maaş alan kadınlar.

Muhtaç ya da aç olduğumuzdan değil. Dolapta gereksiz duran şeylere acıdığımızdan. Güzel bir kıyafetin giyilmemesine üzüldüğümüzden.

Gelir arttıkça bu konudaki alınganlık azalıyor sanırım.

Ne munasebet ne sacma bir hareket. Cok iyi niyetliyse yenilerini alıp hediye etsin. Hic sevmem bana birinin eskilerini teklif etmesini. Kaldi ki baskasinin giydigini giymek zorunda mısınız. Iyi yapmissiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…