Eltim mi çok iyi niyetli ben mi kötü düşünüyorum???

Luzumsuz bir hareket. Ne mana yani yeni tanidigin birine al ben giymiyorum sen giy demek? Heralde seni kıskanmış, onu da kompleks yapip boyle bi hareket sergilemis. Nişanlın yollamamaliydi zaten, buna mahal vermemeli.

İşte bu çok iyiydi

Marka diyon 2.el diyon
Çinde üretileni mi giydircem diyon
Böbürlenen halktan bahsediyorsun
Anlamadım ki arkadaş

Öyleyse niye marka?
Bakin bahsettigim markalar lüx statüsüne girer ve avrupada üretilirler.Zira almadan önce üretildikleri yere de bakiyorum.Yani adidas nike vs bahsetmiyorum.Onlar zaten cinde üretiliyor.Benim bahsettiklerim escada, marc cain, max mara vs.Birisi markadan bahsetmis de marka bir kavramdir.Üretilen firmayi tanimlar.Lcv de markadir.Chanel de.O yüzden bu yaklasim biraz komik olmus.

Sakin ha mahal vermeyin.sonra bu düzen böyle sürüp gider.eskilerinj hep size vermeye çalışır.hatta yarın birgün çocuğunuz olur onun eskilerini de sizin çocuğa yamamaya çalışır.boyle insanları çok iyi tanırım.skzin en ufak bişey almanızı bile acayip kıskanan insanlardır bunlar.yeni doğum yaptigimda maşallah herkes yardım meleği kesilmişti oğluma eskilerini! Vermede.neyse neyse Allahım o duruma düşürmesin...ama art niyetle yapılması çok çok kötü...

Sacma bi dusunceyle yapmia belliki kendide ne yaptigini bilmiyor nisanlinizla gonderme yapiyor sizi yavas yavas kendi ayarina sokacak akli sıra ama sakin yuz vermeyin

Bende kuzenimin kıyafetlerini çokça giymişimdir. Ama kuzenim yani kötülük düşünmeyeceğini bilirim. Ama nişanlımın yengesi daha aramızda bir samimiyet olmadan böyle bir şey yapması biraz şüphelendirici. Belki ezmek için yapmıştır belki de arkadaşların dediği gibi yol yordam bilmiyordur yada dengesizdir. Yaptığı hiç hoş bir şey değil orası kesin.

bende aynı tepkiyi verirdim nişanlıyken nişanlım tarafından bana atılsa
öle birşey samimiyet yok beni tanımıyor fazla ne alaka yani ilerde
samimi oluruz ben bilirim iyice tanırım o ayrı.

Nişanlı bir kıza bunun teklif edilmesi ayıp. Siz evlenirsiniz aranınzda bir samimiyet gelişir teklif eder anlarım ama böyle yapması görgüsüzce olmuş. Yengeniz iyi niyetliyse madem, ufak da olsa bir hediye alıp verebilirmiş. Nişanlın da ne alaka dememiş yani. Muhtemelen yenge hanım onun aklını da çelmiş. Sen mesafeni koru. Nişanlına sert çıkmadan, mantıklıca bu durumun uygun olmadığını ifade et. Hem nişanlın da diyememiş mi ,"ben ona alırım sen niye eskilerini veriyorsun?" diye? Nişanlınız kaç yaşında ?

nişanlım 28 yaşında.
hayır dememiş '' hatta çok hoşuna gitmiş ona göre bu kötü bişey degil demekki seni cokk yakın görüyor ki bunu yapıyor diye düşünüyordu.
ben de ona '' eniştemin giymedigi bi kaç şey varmış sana atmamı istedi o da atayım da bi bak '' dedigimde 'haklısın ben böyle düşünemedim sen zaten kabul etmezdin biliyodum onun iyi niyetle yaptıgını düşündüm '' dedi :)) yani ona göre bu şey aramızda ki muhabbeti geliştircek kardeş olucz birlik olucaz falan :)

Erkekler işte çok düz varlıklar :) neyse seni anlamış ya önemli olan o.

Yapmadim zaten gorumceme tteklif edicem o da istemezse baska birine vericem :)

Eltiden kardeş olur mu?
Bizim memleketin hamamları meşhurdur.
Hanımlar bohçalarıyla gelirmiş eskiden hamama.
Bir de atasözümüz vardır:
Eltilerin bohçası bile kavga edermiş hamamda.
Bu sözü diyeyim gerisini siz anlayın.

Benim de eltim var ne kavga ettik ne samimi olduk.
Uzaktayız zaten, görüştüğümüzde gayet iyiyiz. Sağolsun huyu da güzeldir,geçimlidir.
Bununla birlikte elti başta olmak üzere her tür akraba ile mesafe iyidir.

elti çok yersiz ve görgüsüz davranmış ama sizin tepkiniz sorun çıkartır. dikkatli olun.

erkekler bu işlerden anlamaz. siz kavga etmeden uygun dille, gülücükle diyeceksiniz ki 'aa, sağolsun düşünmüş, ileride daha yakın olduğumuzda böyle birşeyi direkt bana teklif etse daha yakışık alırdı, şimdi hayatta olmaz, nişanlı kıza yeni yeni ciciler alınır, 'aa yengenin eskilerini yollamışlar' diye laf gelsin istemem size' diyin.

Ben tabak çanak gibi şeyleri uzun süre kullanamıyorum sıkılıyorum.

Bazen alıyorum hiç kullanmadan dolap bekliyor. Eltim geldiğinde bize. Mutfakta ikimiz kaldığında Beğendiğin varsa alabilirsin bunları artık kullanmıyorum ben diyorum. Teşekkür ederim yenge diyor beğendiğini seçiyor. Giderken poşete koyup kapıdan çıkarken veriyorum.

Eşinin haberi bile olmuyor. Bence ince bir şekilde hallediyoruz.

Bence sizinki hiç iyi niyetli değil. Tavrı çirkin. O şekilde yapılmaz.

Niyeti iyi mi kötü mü bilemiyorum ama bayağı densizlik etmiş. Yine de sen nişanlına aşırı tepki verme. Başkasına ait olan kıyafeti giyemiyorum ihtiyacı olan birilerine verebilir de. Elti olacak kişi de bu konuyu açıp sorarsa ona da aynı şekilde söyle. Zaten niyetini zaman geçtikçe anlarsın. Yine benzer hareketlere devam ederse şayet amacı kendini iyiliksever göstermek, seni de kendinden alçak görmekse bunu zamanla anlarsın sen de ona göre tavrını koyarsın. Şimdilik kibarca reddet. Kafana da takıp nişanlınla sorun yaşama. Bana görümcemin görümcesi çocuğunun eskilerini yollamış birkaç tane oğluma giydirmem için. Öyle bir samimiyetimiz falan yok bana sormadı bile giydirir misin diye. Beğenmediklerimi çöpe attım iyi olan bir kaç parçayı da kv dedim ihtiyacı olan yerlere yollayabilir miyiz diye herzaman gönderdiğimiz yerler var ama asla kötü bir şey vermem benim beğenmediğimi kimse beğenmez diye düşünürüm yepyeni kıyafetlerimizi yollarız onların içine ekledik. Umursamadım bile o onun kendi densizliği boşver.

keşke kendi ülkenin kültürüne hakim olsan da sonra böyle rahat konuşsan.....karşıdaki seni ezerek sana aşağılık muamelesi yaparak verirse kimse almaz amerikalı o aşağılanmaya maruz kalmadığı için onların pazar açık....bizde de kardeş yenge hala arasında giysiler dolaşır buralarda aşağılanma yok çünkü ama hiç samimi olmadığın bi komşu giyilmeyecek giysileri getirdiğinde yaygara çıkarırsın....insana iyilik yapacaksan onu ezmeden ve kimsenin haberi olmadan yapmalısın...onu rencide edip küçük düşürerek değil

Ben kendi ülkemin kültürüne sizden daha çok hakimim, merak etmeyin. Söylediklerinizi de zaten biliyorum. Bizde başkasına kıyafet vermek çoğu zaman aşağılayıcı bir eylem olarak görüldüğü için kültür farkı uçurum dedim zaten. Yazımın neyini alıntılayıp ne anlatıyorsunuz allasen...

eltin nasıl biri bilemem sende evlenince göreceksin. eğer içinde kötülük olmayan bi kadınsa bunda hiç bi şekilde art niyet yoktur kızdıysan da nişanlina cikisacagina ya alma ya da al ihtiyacı olan birine ver. şahsen ben böyle şeylere hiç takılmam alırım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…