- 5 Kasım 2014
- 1.888
- 2.302
- 333
İşte bu çok iyiyditoyluk yapmissiniz acele cevap vermissiniz, yerinde olsam 3 5 kiyafetimin fotosunu da ben atar yengene goster canim bunlari da ben giymiyorum yazik olmasin derdim:) hem de cok normal bir tavirla, insan bunlari gore gore kotuluk yapmayi ogreniyor malesef:)
Bakin bahsettigim markalar lüx statüsüne girer ve avrupada üretilirler.Zira almadan önce üretildikleri yere de bakiyorum.Yani adidas nike vs bahsetmiyorum.Onlar zaten cinde üretiliyor.Benim bahsettiklerim escada, marc cain, max mara vs.Birisi markadan bahsetmis de marka bir kavramdir.Üretilen firmayi tanimlar.Lcv de markadir.Chanel de.O yüzden bu yaklasim biraz komik olmus.Marka diyon 2.el diyon
Çinde üretileni mi giydircem diyon
Böbürlenen halktan bahsediyorsun
Anlamadım ki arkadaş
Öyleyse niye marka?
Herkese merhaba
Dün başımdan geçen bi olayı anlatıcam şimdi sizlere.
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
Nişanlı bir kıza bunun teklif edilmesi ayıp. Siz evlenirsiniz aranınzda bir samimiyet gelişir teklif eder anlarım ama böyle yapması görgüsüzce olmuş. Yengeniz iyi niyetliyse madem, ufak da olsa bir hediye alıp verebilirmiş. Nişanlın da ne alaka dememiş yani. Muhtemelen yenge hanım onun aklını da çelmiş. Sen mesafeni koru. Nişanlına sert çıkmadan, mantıklıca bu durumun uygun olmadığını ifade et. Hem nişanlın da diyememiş mi ,"ben ona alırım sen niye eskilerini veriyorsun?" diye? Nişanlınız kaç yaşında ?Herkese merhaba
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
Nişanlı bir kıza bunun teklif edilmesi ayıp. Siz evlenirsiniz aranınzda bir samimiyet gelişir teklif eder anlarım ama böyle yapması görgüsüzce olmuş. Yengeniz iyi niyetliyse madem, ufak da olsa bir hediye alıp verebilirmiş. Nişanlın da ne alaka dememiş yani. Muhtemelen yenge hanım onun aklını da çelmiş. Sen mesafeni koru. Nişanlına sert çıkmadan, mantıklıca bu durumun uygun olmadığını ifade et. Hem nişanlın da diyememiş mi ,"ben ona alırım sen niye eskilerini veriyorsun?" diye? Nişanlınız kaç yaşında ?
Erkekler işte çok düz varlıklar :) neyse seni anlamış ya önemli olan o.nişanlım 28 yaşında.
hayır dememiş '' hatta çok hoşuna gitmiş ona göre bu kötü bişey degil demekki seni cokk yakın görüyor ki bunu yapıyor diye düşünüyordu.
ben de ona '' eniştemin giymedigi bi kaç şey varmış sana atmamı istedi o da atayım da bi bak '' dedigimde 'haklısın ben böyle düşünemedim sen zaten kabul etmezdin biliyodum onun iyi niyetle yaptıgını düşündüm '' dedi :)) yani ona göre bu şey aramızda ki muhabbeti geliştircek kardeş olucz birlik olucaz falan :)
Sakın öyle bir şey yapmayın,ben paketleyip giysi kumbaralarına atıyorum.2ci el kullanılabilir,insan kendi bulur,seçer alır.Bu konuda damdan düşer gibi hareket patavatsızlıktır.
Hele elti görümce kv gibi yanlış anlaşılmaya açık kişilerle hiç olmaz.
Eltiden kardeş olur mu?nişanlım 28 yaşında.
hayır dememiş '' hatta çok hoşuna gitmiş ona göre bu kötü bişey degil demekki seni cokk yakın görüyor ki bunu yapıyor diye düşünüyordu.
ben de ona '' eniştemin giymedigi bi kaç şey varmış sana atmamı istedi o da atayım da bi bak '' dedigimde 'haklısın ben böyle düşünemedim sen zaten kabul etmezdin biliyodum onun iyi niyetle yaptıgını düşündüm '' dedi :)) yani ona göre bu şey aramızda ki muhabbeti geliştircek kardeş olucz birlik olucaz falan :)
keşke kendi ülkenin kültürüne hakim olsan da sonra böyle rahat konuşsan.....karşıdaki seni ezerek sana aşağılık muamelesi yaparak verirse kimse almaz amerikalı o aşağılanmaya maruz kalmadığı için onların pazar açık....bizde de kardeş yenge hala arasında giysiler dolaşır buralarda aşağılanma yok çünkü ama hiç samimi olmadığın bi komşu giyilmeyecek giysileri getirdiğinde yaygara çıkarırsın....insana iyilik yapacaksan onu ezmeden ve kimsenin haberi olmadan yapmalısın...onu rencide edip küçük düşürerek değilBizim millet kadar kompleksli insanlar görmedim. Abd'de millet birbirinden 2. el kıyafet alır, 2. el kıyafet ve eşya sektörü almış başını gitmiştir, iş yerlerinde millet birbirine kullanmadığı yetişkin ve çocuk eşyası sorar... vs. Bunlar maddi durumu olmayan insanlar da değil yani. Türkiye'de olunca millet " eee ben artıkçı mıyım, ben eski giyer miyim" diye birbirine giriyor. :) 2 ülke arasındaki kültür farkı cidden uçurum. Eltinin niyetini bilmem ama siz de çoğunluk gibi komplekslisiniz bence. Abartmayın.
keşke kendi ülkenin kültürüne hakim olsan da sonra böyle rahat konuşsan.....karşıdaki seni ezerek sana aşağılık muamelesi yaparak verirse kimse almaz amerikalı o aşağılanmaya maruz kalmadığı için onların pazar açık....bizde de kardeş yenge hala arasında giysiler dolaşır buralarda aşağılanma yok çünkü ama hiç samimi olmadığın bi komşu giyilmeyecek giysileri getirdiğinde yaygara çıkarırsın....insana iyilik yapacaksan onu ezmeden ve kimsenin haberi olmadan yapmalısın...onu rencide edip küçük düşürerek değil
eltin nasıl biri bilemem sende evlenince göreceksin. eğer içinde kötülük olmayan bi kadınsa bunda hiç bi şekilde art niyet yoktur kızdıysan da nişanlina cikisacagina ya alma ya da al ihtiyacı olan birine ver. şahsen ben böyle şeylere hiç takılmam alırım yaniHerkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?