- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Niyetini begenmeedim canim ona mi kalmis sana ust baş vermek.ben de eltimi hic sevmem bebesi oldu ne kıyafetler aldim goturdum ne dedi biliyor musun e ilerde sen dogurunca bu getirdiklerinu sana geri getiririm dedi.neye uğradığımı şaşırdım.sagol canim ihtiyacim yok cok sukur.sen onu ihtiyaci olanlara veirrsin dedim.aptal.sanki ben ona eski getiriyorum.elti mi aman aman.kuma kumayla anlasirmis da elti eltiyle anlasamazmis.cok mevzu var da neyse bpsver uzatmayim.bence kesinlikle hicbir eskisini alip giyme.hatta cevabinu ver ki bir daha boyle biseye kalkisamasin.ben ihtiyac sahibi degilim bu tur biseye hic gerek yok ihtiyaci olanlara veirrsin deHerkese merhaba
Dün başımdan geçen bi olayı anlatıcam şimdi sizlere.
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
Bizim millet kadar kompleksli insanlar görmedim. Abd'de millet birbirinden 2. el kıyafet alır, 2. el kıyafet ve eşya sektörü almış başını gitmiştir, iş yerlerinde millet birbirine kullanmadığı yetişkin ve çocuk eşyası sorar... vs. Bunlar maddi durumu olmayan insanlar da değil yani. Türkiye'de olunca millet " eee ben artıkçı mıyım, ben eski giyer miyim" diye birbirine giriyor. :) 2 ülke arasındaki kültür farkı cidden uçurum. Eltinin niyetini bilmem ama siz de çoğunluk gibi komplekslisiniz bence. Abartmayın.
Bu kadar kafaya takmana gerek yoktu. Alırsın kıyafetleri atarsın bahçeye. Bir güzel benzin döküp yakarsın. Videoyu da eltiye atarsın. Bitti
Elbette öyleİyi de ikinci el eşya alıp kullanmak başka birinin size giy diye eşya vermesi başka.
Başkası giymediği kıyafeti verecek, almadık diye kompleksli olacağız öyle mi? Olayın çok farklı yerlerindeyiz bence.
Ben sorsam, “eskimeyen kıyafetin var mı alabilirim” diye eyvallah.Bizim millet kadar kompleksli insanlar görmedim. Abd'de millet birbirinden 2. el kıyafet alır, 2. el kıyafet ve eşya sektörü almış başını gitmiştir, iş yerlerinde millet birbirine kullanmadığı yetişkin ve çocuk eşyası sorar... vs. Bunlar maddi durumu olmayan insanlar da değil yani. Türkiye'de olunca millet " eee ben artıkçı mıyım, ben eski giyer miyim" diye birbirine giriyor. :) 2 ülke arasındaki kültür farkı cidden uçurum. Eltinin niyetini bilmem ama siz de çoğunluk gibi komplekslisiniz bence. Abartmayın.
Marka diyon 2.el diyonBen de deminden beri yorumlari okuyorumda ne kadar kompleksli bir milletiz.Ben yillarca ikinci el giyindim.Simdi de kizima genellikle cocuk pazarlarindan ikinci el kiyafet aliyorum.Kendim icinde öyle.Cok kaliteli , birinci sinif markalarin ikinci ellerini sürekli inceler bütceme uygun olanlari da alirim.Ne var bunda anlamiyorum.Cok kaliteli, iyi dikimli az kullanilmis, avrupada üretilmis ürünler yerine uygun fiyatli ve cin`de üretilmis kiyafetlere para ödemekten cok daha iyidir.Ayrica böyle davranmakla cevreyi de korumus oluyoruz.Ama nerde bizim insanimizda o bilinc.Tüm ücüncü dünya ülkeleri gibi görünüs meraklisiyiz.Dogru düzgün beslenemeyen insanlar son moda telefon ,araba, mobilya vs kullaniyor.
Marka diyon 2.el diyon
Çinde üretileni mi giydircem diyon
Böbürlenen halktan bahsediyorsun
Anlamadım ki arkadaş
Öyleyse niye marka?
Siz kötü niyetlisiniz ne var yani bakıp beğenmedim deseydiniz incileriniz mi dökülürdü.Herkese merhaba
Dün başımdan geçen bi olayı anlatıcam şimdi sizlere.
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?