Eltim mi çok iyi niyetli ben mi kötü düşünüyorum???

İyi niyet mi , kotu niyet mi diyemem ama yaptigi cok ayip. Kayninin nisanlisina eski kiyafet vermek ne demek. Cok ayip. Ben de olsam kizardim. Hamile oldugumda kv komsunun eskilerini cocuguma giydirmeyi dusunuyordu. Cok kizdim, kavqa cikardim bu yuzden. Param varken ne diye cocuguma milletin eskisini giydircem ki ...

iyi niyetmi kötü niyetmi bilemem ama pat diye nişanlınıza söylemesi saçma sizede whatsapptan basta hal hatır sorup sohbet arasına bende kıyafet filan var sana vereyimmi canım diye sorabilirdi

Çok saçma bir davranış olmuş eltinin yaptığı. Samimi olsanız neyse, tanımıyor etmiyor nasıl anlayacağınızı bilmiyor. Boşver üzerinde durma derim ben.

Bizim millet kadar kompleksli insanlar görmedim. Abd'de millet birbirinden 2. el kıyafet alır, 2. el kıyafet ve eşya sektörü almış başını gitmiştir, iş yerlerinde millet birbirine kullanmadığı yetişkin ve çocuk eşyası sorar... vs. Bunlar maddi durumu olmayan insanlar da değil yani. Türkiye'de olunca millet " eee ben artıkçı mıyım, ben eski giyer miyim" diye birbirine giriyor. :) 2 ülke arasındaki kültür farkı cidden uçurum. Eltinin niyetini bilmem ama siz de çoğunluk gibi komplekslisiniz bence. Abartmayın.

Gorumcem de kilo aldigi icin kiyafetlerini ayirmis . Bende iclerinden begendigimj alirim dedim. Ama olmadi o ayri :)) ben hic boyle bu acidan dusunmedim . Bizde kuzeninle herseyimizi paylasirdik belki de bana paylasmamak absurd geliyor

Niyeti iyi mi kötümü bilmem ama
Nişanl7nda eltin de saf mı yoksa tuhaflar mı.ya nebilim değişik geldi.
Ben olsam heralde tepki bile vermezdim şaşkınşığımdan bana olmaz deyip geri cevirirdim

Niyetini begenmeedim canim ona mi kalmis sana ust baş vermek.ben de eltimi hic sevmem bebesi oldu ne kıyafetler aldim goturdum ne dedi biliyor musun e ilerde sen dogurunca bu getirdiklerinu sana geri getiririm dedi.neye uğradığımı şaşırdım.sagol canim ihtiyacim yok cok sukur.sen onu ihtiyaci olanlara veirrsin dedim.aptal.sanki ben ona eski getiriyorum.elti mi aman aman.kuma kumayla anlasirmis da elti eltiyle anlasamazmis.cok mevzu var da neyse bpsver uzatmayim.bence kesinlikle hicbir eskisini alip giyme.hatta cevabinu ver ki bir daha boyle biseye kalkisamasin.ben ihtiyac sahibi degilim bu tur biseye hic gerek yok ihtiyaci olanlara veirrsin de

Ben de deminden beri yorumlari okuyorumda ne kadar kompleksli bir milletiz.Ben yillarca ikinci el giyindim.Simdi de kizima genellikle cocuk pazarlarindan ikinci el kiyafet aliyorum.Kendim icinde öyle.Cok kaliteli , birinci sinif markalarin ikinci ellerini sürekli inceler bütceme uygun olanlari da alirim.Ne var bunda anlamiyorum.Cok kaliteli, iyi dikimli az kullanilmis, avrupada üretilmis ürünler yerine uygun fiyatli ve cin`de üretilmis kiyafetlere para ödemekten cok daha iyidir.Ayrica böyle davranmakla cevreyi de korumus oluyoruz.Ama nerde bizim insanimizda o bilinc.Tüm ücüncü dünya ülkeleri gibi görünüs meraklisiyiz.Dogru düzgün beslenemeyen insanlar son moda telefon ,araba, mobilya vs kullaniyor.

Kotu niyetli mi bilmem de densiz ve gorgusuz oldugu kesin. Hic mi baskasini bulamamis sana kadar? Ne ayip. Insan boyle kiyafetlerini benim bildigim ihtiyaci olana verir. Ben oyle yapiyorum yani hic tanidigima vermedim bu zamana kadar. Etraftan bile topluyorum ve koylere gonderiyorum. Eltin cok densiz

Elbette öyle
Zaten ihtiyaç sahibine verirken bile güle güle giy demiyoruz,
Sen ele seç etrafında ihtiyacı olan varsa al onun için diyoruz, o kendisi diyor bunu ben giyerim, oğlum diyer diye

Ben sorsam, “eskimeyen kıyafetin var mı alabilirim” diye eyvallah.
Ama burda niyet açık net, ihtiyaç sahibi zilyon insan varken neden nişanlı kadını seçiyor?
Bakış açın çok yersiz

Marka diyon 2.el diyon
Çinde üretileni mi giydircem diyon
Böbürlenen halktan bahsediyorsun
Anlamadım ki arkadaş

Öyleyse niye marka?

Marka diyon 2.el diyon
Çinde üretileni mi giydircem diyon
Böbürlenen halktan bahsediyorsun
Anlamadım ki arkadaş

Öyleyse niye marka?

O değil de en ünlü markalar da Çin’de üretiyor ürünlerini artık, neredeyse Çin’de imal edilmeyen ürün kalmadı.

Çin malı denince en dandik ürünler geliyo aklına bi çok insanın ama ne kadar ekmek o kadar köfte misali parayı bastır kalitelisini üretiyor adamlar.

Bu kadar büyük tepki vermek ilişkinize zarar verebilir. Hayır ihtiyacim yok teşekkür ederim diyerek teklifi reddedebilirdiniz. Iyi yada kötü niyetli yapildigindan şüpheliyim. Ama yine de gardini al ilerde benim eskilerimi giyiyordun diyebilir.

Siz kötü niyetlisiniz ne var yani bakıp beğenmedim deseydiniz incileriniz mi dökülürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…