Bnm de eltim var yalnız böyle birşey yapmam gelir dolabimdan birsey begensede vermemezlik etmem buarada hiç diyalogumuz yok sizin gibi bir iki mesaj onlarda nişanlı sizinle yakın olmak istiyo olabilir yoksa olabilecek birsey değilHerkese merhaba
Dün başımdan geçen bi olayı anlatıcam şimdi sizlere.
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
Böyle yazanlar ciddi mi ya?Bunda nasıl bir kötü niyet olabilir anlamadım eltinizle aranızda sosyoekonomik fark çok mu fazla ki öyle düşündünüz ? Paylaşmış işte ne güzel beğendiği şeyler demek ki ama sıkılmış belki size de yakışır diye düşünmüş. Eltiniz kötü niyetli değil hızlı samimi oluyor bence ve muhtemelen bundan dolayı hayatı boyunca da çok çekmiştir. Sizin verdiğiniz tepki fazla geldi bana.
Sakın öyle bir şey yapmayın,ben paketleyip giysi kumbaralarına atıyorum.2ci el kullanılabilir,insan kendi bulur,seçer alır.Bu konuda damdan düşer gibi hareket patavatsızlıktır.Bende hic giyemedigim kazakları kaynımın kız arkadaşına vermeyi düşündüm ama aynı senin gibi düşünür diye vermedim. İyiki vermemişim. Her şey de art niyet aramayın yahu, benim ihtiyacim yok ihtiyaci olan birini bulun diyebilirsiniz.
Keşke eltim olsa da her hareketinden anlam çıkarsam fakat elti adayım bile yok çünkü tahmin edin ne yokBöyle yazanlar ciddi mi ya?
Ben ki çoğu şeyde s.laklık derecesinde iyi niyetlyim,eltim bunu yapsa terslerim,hele ki nişanlılıkta,benim için henüz -40ken.hiç bir şey yokken bile eltinin her hareketinden bir anlam çıkaranlar ne kadar da tatlış tontiş bugün.Eminim ki bir çok kişi "Ne münasebet,beni küçük düşürmeye mi çalışıyor" derdi
Damat yok,bildimmiKeşke eltim olsa da her hareketinden anlam çıkarsam fakat elti adayım bile yok çünkü tahmin edin ne yokNeyse evet ciddiyim gerçekten gayet içten yazmıştım. Şu an fikrim bu değişir mi bilmiyorum ama ben art niyet göremedim. Belki biraz saftirik olabilir, düşünmeden hareket edip sonra pişman olan bir tipi canlandırdım ben sadece gözümde.
İşte tam da ondan yokDamat yok,bildimmi
O zaman evlen de gel,illa sorun yaşanacak diye br şey yok,fakat yaşanmasa da kabul etmezsin inan bana,eltiye kavuşunca kulaklarımı çınlatırsın
Herkese merhaba
Akşam nişanlımla telefonla konusurken yengesi girdi içeri. ikisi konusuyorlar eltinin ne dedigini duyamıyorum ama nişanlımın tamam yenge atarım whatsaptan dedigini duydum, sonra nişanlım bana şimdi sana whatsaptan bişeyler atcam gir bi bak dedi telefonu kapattık.
bana 2 pantolon, 1 mont,3 gömlek fotosu attı. eltim ben giymiyorum artık bunları ilyedaya at o begeniyosa ona vereyim demiş.
tabi ben çok sinirlendim. senin yengenin eskilerini neden giyeyim aç mıyım açıkta mıyım sadaka mı veriyor bana diye çıkıştım. nişanlıma göre de ben kötü düşünüyo muşum kardeş olarak görüyomuş begenirsem giyermişim diye düşünmüşmüş falan fişman.
evet ben de kuzenlerime artık bana olmayan, giymedigim kıyafetlerimi veriyorum. ama onlar benim kuzenlerim, ihtiyacları oldukları için vermediklerimi biliyolar ki öyle olsa bile kanımdan canımdan insanlar cekincek bişey yok.
ama biz daha yeni tanışıyoruz. telefonda hiç konusmadık. 1-2 defa whatsap konusmamız oldu sadece. bana yanlış geldi bu hareketi. hadi herşeyi geçtim madem beni kardeşi olarak görüyor gelip bana yazsın whatsaptan bana atsın begenirsen giy diye . nişanlımı aracı neden yapıyor. niyeti ne? ben mi abartıyorum?
Bdv okuyan evlenmeye korkuyor yalnız,çeyiz köşesine bakayım kış kışİşte tam da ondan yokŞu yazdığına bile amin diyecek kadar umutsuz vakayım Olana dek bdv okuyup gözümü açacağım inşallah ben de
Sevgiler, elti edinebilirsem görüşürüz
O romanda şık bir paltoydu,pembe trençkot mu olmuş dizide,terbiyesizzzz:)Görgüsüzlük.
Aklıma yaprak dökümündeki Leyla'nın Necla'ya pembe trençkot fırlattığı sahne geldi.
Herkese merhaba
Bdv için giriyorum ben en çok yanlışım buymuş demekBdv okuyan evlenmeye korkuyor yalnız,çeyiz köşesine bakayım kış kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?