ben neden esimi kiskanayim anlamdimkadın hadsizce birkaç akıl vermiş ama pek kafa takma olarak görmedim, siz eşinizi kıskanıyor olmayasınız?
takma degilde degisik geldi kac yildir uzagiz bizimde ev kurmaya hakimiz yokmu onun disinda herkes bana iyiki ev tuttunuz hayirli olsun dedi.Kadin simdi tam olarak size nasil takmis oluyor?
En fazla fikir vermeye calistigi icin rahatsiz olunur hadi en kotu ihtimalle yani, ne yapmis da size takmis?
İste bazi insanlarla cidden muhabbet etmeye korkuyorum ya.
ben neden esimi kiskanayim anlamdim
yok niye kiskaniyim kadini benim samimiyetim yokk fazla oturdugumuz sehirlerde farkli onun lafindan hareketleerinden sonra kafam takildi yoksa bananeeltinizi demek istedim.
bu laftan kiskandigimi anlamayin bu sadece onun durumu hakkinda bilgi vermek yani mutlu olmali demek istedimmutlu oldugunu dusunuyorum esi avrupada is buldu yakinda gidecek kendisinin isi var cocugu var kendilerine ait guzel bir evleride var. disardan mutlu gorunuyor
yok niye kiskaniyim kadini benim samimiyetim yokk fazla oturdugumuz sehirlerde farkli onun lafindan hareketleerinden sonra kafam takildi yoksa banane
takma degilde degisik geldi kac yildir uzagiz bizimde ev kurmaya hakimiz yokmu onun disinda herkes bana iyiki ev tuttunuz hayirli olsun dedi.
cok ilgimc bir yorum yaptin baska seylerde soyledi hepsini burada niye yazayim onu niye kiskaniyim sen benim konumu duurmu biiliyormusun bu sekilde uzaktan bu lafi cikartmak bence sacma olmus insanlari tanimadan kiskandi demek dogru degil.e hadsizce bir iki yorum yapmış bunda takmalık ne var bence içten içe kıskanıyorsunuz ve onun sizi kıskandığını duşunmek ruhunuza daha iyi geliyor. bunu da birilerinden duymak istiyorsunuz. yoo gayet de takmamış eltiniz sorunuza cevap.
ben kiskandi mi dedim o nereden ciktiUff her kelimede birşey aramayın ya. Kadın kendi aklınca muhabbet açmış. Evet üstüne vazife olmayan konularda konuşmuş ama bu takmak,kıskanmak olmuyor . Sizin gibi insanlar yüzünden inanki arkadaşlık kurup konuşmaya korkuyor insan.
bana karsi soguk takiliyor bilemedim hep boyle mesafeli durur ev tasimada yanimizdaydi bir yardima ihtiyacin var diye bile sormadi ne biliyim insan laf olsun diyede sorarTakmamış aslinda ama siz ondan pek hazetmediginiz için batmış..insan bazen birilerine karsi sevgisizliginin farkına varmaz bence sizde de oyle
Hayırlı olsun deyip geçmek yerine fazla akil verince gicik olmuşsunuz
ben kiskandi mi dedim o nereden cikti
bu kadin neden bana boyle takti acaba kafayi kendisi mutlu cocugu var esiyle birlikte cocuga bakan var hatta esi yurtdisinda is buldu bu kadar zor mu mutlu olmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?