- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
bana karsi soguk takiliyor bilemedim hep boyle mesafeli durur ev tasimada yanimizdaydi bir yardima ihtiyacin var diye bile sormadi ne biliyim insan laf olsun diyede sorar
yanimda degil aybi sehordeydik demek istedim yanimda degildiAa ustume iyilik saglik.
Ev tasimada yaninizdaymis iste, durup durup neye ihtiyacin var mi diyecek.
İhtiyac olursa zaten yaninizda yani.
Ne tuhaf bir insansiniz
ev tasirken yanimda degildi tatile geldiler esimin annesinide alip bir yere 3 gunluk tatil yaptilar yanimda dedigim ayni sehirdeydik o donem onu demek istedim.Aa ustume iyilik saglik.
Ev tasimada yaninizdaymis iste, durup durup neye ihtiyacin var mi diyecek.
İhtiyac olursa zaten yaninizda yani.
Ne tuhaf bir insansiniz
yanimda degil aybi sehordeydik demek istedim yanimda degildi
anlamadim kadini niye idama gonderiyim ben oyle seyleri sevmem neden dagina gore kar veriyor anlamadim bu lafidaE belki de Allah dagina gore kar veriyor.
Neye ihtiyaciniz var dese aa bana muhtac diyor diye kadini idama gonderebilirdiniz bence :)
en mantikli cevapEee demişse demiş. Eltiniz onu bunu dedi diye yapmak ya da ciddiye almak zorunda değilsiniz .
ben esimin aileyle nasil kalayim bir yatagimiz yok esim aileyle bekar evindeki gibi odasi var bunlati tek tek aciklayim mi odasi kucuk yer yatagi yapiyoruz belim agriyor o evide biliyor neden evlendim esimin aileyle surekli kaliyorum anlamadim amaDış kapının dış mandalı bile akıl verir kaldiki aynı aileden elti sana fikir sunmuş bence kira derdin olmasın diye ama siz onun mutsuz olduğunu bu yüzden böyle söylediğini düşünüyorsunuz enteresan kafalar kafalar
bu konuyu 2. kez aciyorsunuz aradiginiz cevabi bulamadiniz sanirim. Eften puften konulari dert diye israrla buraya yaziyorsunuz birakin istedigini desin olmadi sanane der gecersiniz buyutecek ne varEltimi daha once samimiyetim yoktu uzak sehirlerde kalirdik ben evleneli 2 yil oldu daha yeni ev kurabildik sebebide benim is durumum tayin henuz olmadi ama ev kurdum ki rahat edeyim diye. Eltim eve geldi bakti bir hayirli olsun demedi zaten ev kiraydi birseyde beklemedim bunlar basit seyler ama bana dedigi seye takildim sen neden ev tuttum diyor kaynanamgilde de kalabilirsin bu arada kaynanamlar onlarin cocuguna bakmaya farkli sehire gidiyor evde bize kalirmis o mantikta. bende daha once tek kaldigim evi sattiklarini calistigim sehirde de ev bulamadigumi ifade ettim konuyu gecistirdim. bu seferde madem oyle evinin esyalari ortada kaldiysa sende koyunuzdeki eve goturseydin demez mi? koyumuz calistigim sehire 4 saat mesafe bana bu tavsiyeyi veriyor ustelik biz koydeki evde yasamiyoruz ailemde yazin sadece gider ayda belki 2_3 ay bilemediniz Bu eltim acikcasi aramizda sorunda yoktu sadece mesafeliydik fazlada konusmayiz avadan sudan bu kadin neden bana boyle takti acaba kafayi kendisi mutlu cocugu var esiyle birlikte cocuga bakan var hatta esi yurtdisinda is buldu bu kadar zor mu mutlu olmak?
Ben eşinin ailesiyle kal demedim ki bundan onu nasıl çıkardın gerçi eltinin dediğinden de mutsuz olduğunu çıkarmıştın..bak gerçekten tavsiye kızma bana olayları yanlış yorumluyorsun daha geniş açıdan bak lütfenben esimin aileyle nasil kalayim bir yatagimiz yok esim aileyle bekar evindeki gibi odasi var bunlati tek tek aciklayim mi odasi kucuk yer yatagi yapiyoruz belim agriyor o evide biliyor neden evlendim esimin aileyle surekli kaliyorum anlamadim ama
siz hamile misiniz bu gunluk neye yariyor
eltimin dedigind emutsuz oldugunu cikartmadim aslinda mutlu kisiler baskasina cok dusunmez demek istedim mutsuz demedim orafaBen eşinin ailesiyle kal demedim ki bundan onu nasıl çıkardın gerçi eltinin dediğinden de mutsuz olduğunu çıkarmıştın..bak gerçekten tavsiye kızma bana olayları yanlış yorumluyorsun daha geniş açıdan bak lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?