Eltim neden eve ciktigimi merak ediyor?

bana karsi soguk takiliyor bilemedim hep boyle mesafeli durur ev tasimada yanimizdaydi bir yardima ihtiyacin var diye bile sormadi ne biliyim insan laf olsun diyede sorar

Aa ustume iyilik saglik.
Ev tasimada yaninizdaymis iste, durup durup neye ihtiyacin var mi diyecek.
İhtiyac olursa zaten yaninizda yani.
Ne tuhaf bir insansiniz

Aa ustume iyilik saglik.
Ev tasimada yaninizdaymis iste, durup durup neye ihtiyacin var mi diyecek.
İhtiyac olursa zaten yaninizda yani.
Ne tuhaf bir insansiniz
ev tasirken yanimda degildi tatile geldiler esimin annesinide alip bir yere 3 gunluk tatil yaptilar yanimda dedigim ayni sehirdeydik o donem onu demek istedim.

ben esimin aileyle nasil kalayim bir yatagimiz yok esim aileyle bekar evindeki gibi odasi var bunlati tek tek aciklayim mi odasi kucuk yer yatagi yapiyoruz belim agriyor o evide biliyor neden evlendim esimin aileyle surekli kaliyorum anlamadim ama

Allah aşkına neden bu kadar takıyorsunuz?
Çok rahatsız oluyosaniz selam vermeyin evinize almayın falan filan
Bütün eltilerde birbirini kiskanmiyodur ya

bence konu sahıbı
eltım mutsuz oldugundan etrafa negatıflık sacıyor anlamında mutlu olmak bu kadar mı zor demek ıstedı
suan konu eltının sacma sapan fıkırlerı hadsız akıl vermelerı
konu yıne sapmıs

bu konuyu 2. kez aciyorsunuz aradiginiz cevabi bulamadiniz sanirim. Eften puften konulari dert diye israrla buraya yaziyorsunuz birakin istedigini desin olmadi sanane der gecersiniz buyutecek ne var

ben esimin aileyle nasil kalayim bir yatagimiz yok esim aileyle bekar evindeki gibi odasi var bunlati tek tek aciklayim mi odasi kucuk yer yatagi yapiyoruz belim agriyor o evide biliyor neden evlendim esimin aileyle surekli kaliyorum anlamadim ama
Ben eşinin ailesiyle kal demedim ki bundan onu nasıl çıkardın gerçi eltinin dediğinden de mutsuz olduğunu çıkarmıştın..bak gerçekten tavsiye kızma bana olayları yanlış yorumluyorsun daha geniş açıdan bak lütfen

eltimin dedigind emutsuz oldugunu cikartmadim aslinda mutlu kisiler baskasina cok dusunmez demek istedim mutsuz demedim orafa

evet hamileyim

ev kurmanıza sevineceğine olmuş bitmiş birşey hakkında tavsiye vermesi yanlış, kıskandığını düşünüyorum uzak olun huzur bozar bu tipler, her tavsiyeleri her soruları bir cengamedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…