Eltim neden eve ciktigimi merak ediyor?

kadın kendince makul önerilerde bulunmuş

kirada yeni ev kuracağına kv nin evi boş olacak orada kalsaydın ya demiş

eşyaları da sizin köyde kışın boş duran eve koyardın sonra tayinin olunca güzelce yerleşirdin demiş

he deyin geçin herkesin bri fikri var bıu da onunki

uygulamak zorunluluğu yok ama o böyle düşünmüş size de söylemiş

bunun altında bir art niyet neden arıyorsunuz ki

Yorumlarda demişler ya kadın kendi kendine muhabbet açmış bilmem ne diye bunun neresi muhabbet acaba 'sen neden ev tuttun, kaynanamlarda kalsaydın, eşyaları köye götürseydin' yahu sanane be kadın sanane tutmuş oturmuş hayırlı olsun de var mı bi eksik yapabilceğimiz bişey de mahalle nasıl iyi mi ?,apartman nasıl de komşular falan böyle muhabbet kur ya sadece ,kendi aklında karışmaya çalışmış öyle yapsaydın böyle yapsaydın diye evleneli 2 yıl olmuş neden herkesin gibi kendi evi olması yaşaması dururken kayınvalideyle yaşayasın ki bu öneriyi bi tek o mu biliyo herşeye karışıp da öneri vermiş fikir vermiş vermesin arkadaş herkesin aklı fikri var, sizde açıklama yapmayın kendime ait evim olsun istedim diyin geçin bir hayırlı olsun demeyi çok görüp de kayınvalidenin yanında neden kalmadığınızı sorguluyo akıl ediyo önemsemediği için kalsınlar işte kv nin yanında nolcak düşüncesi , aman ha bir kişiden biri farklı bişey yapmasın

Allah razi olsun ne guzrl yorumladin konuyu cok iyi anladiniz. bende kafaya bosuna taktim evet bende hayirlis olsun yada laf olsada birseye ihtiyacin var mi demesini beklemistim o yuzden kirildigim icin bu soruyu sordum. sizn cok guzel degerlendirdiniz tesekkurler

Benzer şeyleri yaşadığım için bu tarz önerilerde iyi niyet arayamıyorum maalesef kimse kimsenin hayatına karışmamalı onu niye öyle yaptın böyle yapsana gibi, güle güle oturun inşallah ilerde ev sahibi olmak da nasip olsun

kayinnvalidem evi tam bos degil kayinbabam kaliyor belli araliklara gidip geliyorlar evde bir odamiz bile yok. evdeki koy bize ait degil ve koyumuz yine uzak calistigim sehirde degil en az 4 aracla koye gidebiliyorum butun hepsini o ladin biliyor size iyi aktaramadim belki. koydeki ev tum ailenin bizim evimiz degi ve esylara var dolu yazin 2 ay disinda o evde dekimse kalmiyor.

cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

birsey soracam bu sitede benim ne yazdigimi herkes nasil boyle takip eidyor anlamadim hergun sitede misiniz ben kimin ne konu actigini bile gormiyorum hatta bu kadar takip etmiyorum bana cok ilginc geldi.

Hemen hemen her gün siteye giriyorum evet ama bu benim hafızamla ilgili bir durum bence. Hafızam gerçekten iyidir. Genelde dikkatimi çeken konularda üye adına bakarım, bazı üyeleri profil fotoğraflarından tanıyorum. Aynı üye başka konu açtığında hatırlaması zor olmuyor

ben yeniyimde o yuzden dedim demekki hafizaniz cok gucli ben bunkadar sik siteye girmiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…