• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

En son o" yer mi "diye başladığım cevapladığım konudkonuda sinirliydim başım çatlıyor üstün e üstün hastalık derken akıl gitti sinirle yazdım gitti sonrada nişanlım geldi düğün davetiyesini ve kına da hangi dans müziklerini ne yapacağımızı nasıl olacağını falan konuşup bunlarla ilgilendik suan içim rahat çok şükür nişanlımla aramız iyi gerisi umurumda bile değil boş yere buraya yazıp herkes sağolsun iyi de kötü de yazdığında her defasında sinirlerimi tazeleyip durmuşum o yuzden gerçekten boşmuş yeterki insanın sevdigiyle arası iyi olsun gerisi umurumda bile değil artik herkes kendi işine baksın diyip kimseyle muhattap dahi olamıcam selam versem borçlu çıkıyorum resmen. O yuzden kimseyle yüz göz olmamaya dikkat etmeye çalışacağım yardımcı olduğunuz için düşünceleriniz ı paylaştığınız için çok teşekkür ederim hayırlı geceler hanımlar

siz kızı birkez görmediniz mi?

ne yaşadınız da,nişanlınız ,eşiniz,kardeşinin sözlüsüne,yani ileri de yengesi olacak kişiye,hakaret ediyor,edebiliyor?yani "fallık" kelimesinin anlamı bayağı kötüymüş.böyle söyleyebilmesi için,başka şeylerde yaşanmış olması gerekir..

konuda eksiklikler var
Gercekten ben de ilk okuyunca ne ayip dedim ne hakla hakaret eder dedim herkeste bi kin bi dusmanlik daha basinda boyleler.

Bunu görmeyeydim iyiydi :olamaz:
Bir de bize kızmıyorlar mı konu sahibine yükleniyoruz diye al işte asıl yüzü ortaya çıkmıs gene :KK70:

2.ban gelecek belkide ama bu nedir yahu

Aşkım. askitom, aşkiletam kocaaa paragrafta aşkiletamdan başka birşey yok. bizim buralarda buldumcuk derler bilir misiniz anlamını sayın kk üyeleri:ıslık:

Eksik verilmiş çooook ayrıntı var ve KÜÇÜK NİKAHLI OLMAYAN ELTİ haklı

En son o" yer mi "diye başladığım cevapladığım konudkonuda sinirliydim başım çatlıyor üstün e üstün hastalık derken akıl gitti sinirle yazdım gitti sonrada nişanlım geldi düğün davetiyesini ve kına da hangi dans müziklerini ne yapacağımızı nasıl olacağını falan konuşup bunlarla ilgilendik suan içim rahat çok şükür nişanlımla aramız iyi gerisi umurumda bile değil boş yere buraya yazıp herkes sağolsun iyi de kötü de yazdığında her defasında sinirlerimi tazeleyip durmuşum o yuzden gerçekten boşmuş yeterki insanın sevdigiyle arası iyi olsun gerisi umurumda bile değil artik herkes kendi işine baksın diyip kimseyle muhattap dahi olamıcam selam versem borçlu çıkıyorum resmen. O yuzden kimseyle yüz göz olmamaya dikkat etmeye çalışacağım yardımcı olduğunuz için düşünceleriniz ı paylaştığınız için çok teşekkür ederim hayırlı geceler hanımlar
Bu mesajımı lütfen okuyun vede artık yorum yapılmasın konu kapatilmali sinirle içimi dokmusum meğerse ama okudukça dahada sinirlenip durmuşum şimdi sakinlestim o yuzden herse y gerçekten boşaymış şimdi lütfen kapansın konu herse y için çok teşekkür ederim

Back
X