• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Ca
Amaan artık bu konuya yorum yapmayacagim, konu sahibinin şu mesajından sonra diyecek fazla söz yok. Var da ban yemek istemiyorum
Canım belliki sonradan çark etmişler ,abi sonradan dahil olmuş bence,yoksa abisiyle tek gidemezmiydi bu adamı niye çağırdılar öyleyse dimi

Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani
Sırf bu yazına yorum yapmak için online oldum,sen bu kızı ne kadar kıskanmışsın yaa:))
Eminim kız senden çok daha güzel akıllı kültürlü bir insan, ayrıca nişanlısı tarafından çok seviliyor herhalde.
Hadi itiraf et isteme günü ne olduda bu kadar kıskançlık krizine girdin,çok mu güzeldi gelin hanım ya da çok mu iltifat aldı nişanlısının ailesinden, ne oldu?

Daha simdiden elticilik oyunu baslamis.
Bosver sen o falligi nikahli kocisinle gezmenin tadini cikart:KK45:
Fazlada abartma bak kv suratina tel kapamis sen kiskanc olurusn gozlerinde:deli:
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti kos olaya bak:halay:

Okudum canim

Valla acikcasi bende anlamadim ne olacak ki ben kiskanc biri olmama ragmen gitmesine izin verirdim belki nisanlisiyla alakali bi sorun olmus kayniyla konusmak istiyo adliye islerini bahane etti

Neden bu kadar kıskançsın ya ne kasmışsın kendini ilk gelinim de şöyle de böylede..Hayır sen kalkıp ayağına dolanıyoruz diyorsun kız evet diyor diye bir de özür bekliyorsun..Ne var gayet açık konuşmuş..

Konu eltinin eşin ile tek gitmesimi yoksa başka birşey mi çözemedim..
Belki seni yormak istememiştir..Ya da seni görmek istememiştir.

Ben net olarak ne yazdın çözmek de çok zorlandım..Umarım doğru anlamısımdır.
tamam da ne olursa olsun gitsin seözlüsünü alsın kızın kocasıyla ne isi var ben olsam yüz kere o gelini arayıp hayırdır kocamla ne isin var ki yanlız gelsin deyip duruyosun derdim

Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani

Ay gülme geldi. Siz rol kasıp hoplaya zıplaya giderken arkadan abisiyle birbirlerine bakıp bunlar napıyo nereye düştük biz çaresizliği yaşadıklarını da ben hayal etmek istiyorum.

Güzel konu olmuş.Avamlık, fallik-nişanlı ama resmiyette nikahlı koca...10/10

Bu konudan tek çıkarımım böyle konu sahibi gibi bir elticik sahibi olmadığım için sukretmek oldu

Allah neler yaratiyo ya dehşete düşüyor insan :eek:

Valla bence bu kadından uzak durun. Size karşı ilk tavrını belli etmiş zaten. Bende olsam yerinizde aynı tepkiyi verirdim heralde. Belli ki sizi kiskaniyo. Sizde mesafeli olun hiç bir şekilde mecbur olmadıkça muhattap olmayın derim

Senin o kocacım aşkitom dediğinden bende 5 yıldır var başım göğe ermedi, eltiden kıskanmakda nedir ya, son mesajındaki davranışlarında çok basite indirmişsin kendini, kız daha gelmeden yaptıklarına bak nişanlının ailesi farkı Görmüş aranızdaki sen bu kafayla çabuk alırsın teskere:))

tamam da ne olursa olsun gitsin seözlüsünü alsın kızın kocasıyla ne isi var ben olsam yüz kere o gelini arayıp hayırdır kocamla ne isin var ki yanlız gelsin deyip duruyosun derdim

Kızın kocası ile ne işi mi var ?
O zaman kızı eltisi gibi görmüyorsa kızın evinde ne işleri var..Birde o saçma sapan hareketleri yapmaya..
Bu olay eminim böyle değil kimse eşin gelmesin demez.Sadece x ablaya zahmet olmasın der..
İnanıyorum ki kıskançlıktan açılan bir konu..

Okudum canim

Valla acikcasi bende anlamadim ne olacak ki ben kiskanc biri olmama ragmen gitmesine izin verirdim belki nisanlisiyla alakali bi sorun olmus kayniyla konusmak istiyo adliye islerini bahane etti

Çok iyi niyetlisiniz inanın ben de sizin gibiydim insanlar hiç öyle değiller.

Valla blemedm ki simdi ne diyim yani bncede ikisinin tek gtmesi yanlis gibi geldi bana en azindan kv nizim yada kp iniznde olmasi grekirdi fol yok yumurta yok haklisinz bnce devir kotu yani

Bu hikayedeki herkes tuhaf.. Buyuk gelin kucuk gelin bilmem ne diyip durmaniz asiri itici. Bu elticilik olaylarini da anlamiyorum. Yabancisi oldugunuz evde bulasik yikama girisimleri falan da bir tuhaf. Size kufur eden aile buyukleri ultra tuhaf. Eltiniz mi örtünüz mü o ayri bi dünya..

Çok iyi niyetlisiniz inanın ben de sizin gibiydim insanlar hiç öyle değiller.
Zamanla bende insanlarin cok iyi olmafigini gecte olsa fark ettim ama bazi durumlardada ortaliga bu kadar buyutulecek bir mesele atilmasindansa sakinligi korumak daha mantikli ikincisi olursa uygun bir dille halletmeye calisabilirdi konu sahibi diye dusunuyorum cunku olay gercekten fazlasiyla buyumus kayinvalide incelik gosterip konusmaya calismis sonucta bende elti adayinin bu istegine anlam veremedim dogrusu ama bu konuda bu kadar diretip buyutmek ustu kapali bir sekilde ortaya ikisinede guvenmiyorum mesaji atmaktir

Ondan dolayi aile bu kadar gerilmis diye dusunuyorum

canım sen deli misin gönderme sakın bak elinden alır görürsün . kvne de koy tepkini konusma bence geri dur . şoktayım yemin ederim . bi yamuklukmvar eltinde . direk eltine de sen kimsin de benim kocamla basbasa gitmek istiyorsun . çok sinirlendim şu an yemin ederim . basiretsiz misin sen ya
Ya yemin ederim şu kafayı hiç bir zaman anlamicam galiba :deli: elinden nasıl alıcak hop 2 gün once gördüğü kadinla gidecek adam gitsin zaten :olamaz:
Bir çok kişi çok teşekkür ederim yardımcı oldu bir cok yorum yapıldı böyle bir durum başıma geldi ve suanki halimi görseniz belkide gülmekten aglayabilirsiniz demek isterdim ama hiç te güleceğinizu sanmıyorum bu olay olduğundan beri sınır stres baş ağrısı hiç kesilmiyor grip te oldum hapşırıp öksürüp duruyorum halsizlik var hastaneye gittiğimde iğne yapıp geri geldik tomografi çekildi iğne yapılınca geçti mi ağrı dedi hayır dedim pazartesi nöroloji ye gel dedi bugün gece hiç uyumadım diyebilirim sabah 5 e geliyordu en son saate baktığımda uykumu bile kaybettim sınır stres iftira laf sokmazlar nişanlımı doldurup bir kiza sahip çıkamadın sen ne zaman adam olacaksın demeler kv bagirmadigim halde bağırdı g..ünü yırttı diyerdiyerek bana laf söylenmesi gerçekten bir kaç gündür yaşadığım bu siniri stresi 11 ay dir nişanlıyım bu kadar zaman boyunca yaşamamıştım başkaları araya girer girmez oldu ve suan ya yüksek ateşten yada belkide sinirdende olabilir dudağımda uçuk çıkacak gibi hemen belirlermiş 1 hafta sonra ise hayırlısıyla inşallah düğünüm var annem sinirlenip içine atma belki de bu sıkıntılar yüzünden hasta oldun ALLAH C.C korusun kötü hastalığa felanda dönüşür doktorlar hiç birseyi dert edinmeyin yaşamaya iyi yönünden bakinbakın diyorlar gülün şen şakrak ol dedi hiç birşey içimden gelmiyor zar zor birşeyler yiyip hapimu içtim şimdi böyle olan kişilerle ben nasıl olayım
Abattsaydın nöroloji kötu hastalık falan yok artık çok türk filmi izlemeyin ;)
ne kadar teşekkür etsem azdır yasmin :KK70:

Bu arada google'da aradım

j0056Fn.jpg

Haklıymışsınız, halk ağzı imiş

Belki yöresel bir şeydir ancak çok çirkin olmuş
Ben de sorucaktım simdi sağol canım :KK15: abisinin müstakbel karısına oynak diyen bir adam o_O

Bunu görmeyeydim iyiydi :olamaz:
Bir de bize kızmıyorlar mı konu sahibine yükleniyoruz diye al işte asıl yüzü ortaya çıkmıs gene :70:

Bunu görmeyeydim iyiydi :olamaz:
Bir de bize kızmıyorlar mı konu sahibine yükleniyoruz diye al işte asıl yüzü ortaya çıkmıs gene :KK70:
Ay sonuna kadar okumamıştım,baya çirkefleşmiş konu sahibi,yok yürüyüşü yok fiziği bilmemne ,ne kadar ayıp yahu ,demekki elticiğini kıskanmış haspam

Konu Kerime Nadir romanlarına dönmeye baslamis.Konusahibi en son verem oldu sandim tövbe estağfurullah.:KK49:

Yav tamam sizi istememesi çok ayıp. Ama bakalım kız o şekilde mı söyledi. Nisanliniz da pek normal gelmedi. Her şeyi geçtim o kız abisinin müstakbel eşi adayı,onun hakkında kötü sözler söylemesi,size öyle bir şeyi yetiştirmesi hoş değil. Bir de şunu anlamadım, askitonuz size kaçalım diyor. Siz yengenize sordunuz,o da düğün yapmamak için yapıyorlar kaçma diyor. İyi de bu askito ,ailesiyle size düğün yapmamak için plan yapacak bir adam mı ? Öyleyse siz niye hastanelik oldunuz bu adam için.

Back
X