• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Kv üşüyünce sarılmalar falan kime nispet yapıyorsunuz acaba çok komik geldi gercekten :KK48:
Niye nispet olsun bende sarılır öperim kv mi :) içinden gelmiştir belki ayrıca da hangimiz böyle bi durumun içinde olsak sinir olmayız ki.. ama kv davranışını onaylamıyorum çünkü konuşacağı kişi değil ayrıca da bu üslupla hiç değil..
ama ben olsam cinnet geçirirdim kıskançlıktan öte sinir bozucu dün gelmiş kendi kendine havalara giriyor haksızmıyım ama :)

Bence eltinin sinir olma sebebide onların evinde kendini göstermek amaçlı yaptığın iştir. Sana sinir olmuştur ve orada bir soğukluk oluşmuştur. Bende etkinle mesafeliyimdir ama severim çünkü ne o bana karışır nede ben ona

Bide ne alaka madem seni görmek istemiyor eşinle değil gitsin tek başına kendi işini görsün.. ayrıca böyle bir durum aynısını sen yaşasan ne tepki verirlerdi ona sor tabi erkek milleti asla kabul etmez tek karar kendilerinindir sıkma canını isteyen istediğini düşünsün ama bence bu saatten sonra kv kp arasında yüzünü bükme yine sen seviyeni koru
Bugün kına malzemesi bakmaya gitmişler nişanlım X.. de gelsin canı sıkılır onu getirmedik diue demiş kv ise sürpriz olsun demiş
Tabi benim istediğim hayalimdeki şeylerden alinmamis (nisanında da nisan tepsisini ben çok özel yaptıracaktım gidip kv ile kp ikisi almışlar sana sürprizimiz var dediler bir baktım hiç beğenmedim ama ilk kez böyle olduğu için susayım ayıp olur dedin mecburen onu kullandim) şimdide benden habersiz tamam sürpriz amaçlanmış olabilir ama yine beğenmediğim alınmış ben anlayış gösterdikçe mi akıllarına göre gidiyorlar ne yapıyorlar anlamadım nisanlima neden diyince bu sefer aramızda tartışma çıktı annesigile söylemiş bu sefer kv kp nişanlım tartışmışlar çıkıp gitmiş kp gidersen bu eve giremezsin demiş nişanlım dinlememiş gitmiş beni aradı ben gidiyorum kaçalım dedi kp kv bize gelip annemgille neden son zamanda böyle şeyler çıktı diyip bize gelip konuşacaklarmış nişanlım ize beni aradı annemgil böyle konuşmak için gelecekler sonu kötü olabilir dedi kaçalım dite konuştu hemen yengemi aradım anlattım sakın X.. onların amaci da bu iki oğlu birden nisanlaninca sıkıntılı mi oldu nolduysa birşey almamak için kaçmaya zorlarlar genede zorlarlar surda bir hafta kalmış birşey olmaz sakın kaçma dedi
Kısacası bu akşam kp ve kv gelmedi can sıkıntısıyla da kaldı böyle yani

Niye nispet olsun bende sarılır öperim kv mi :) içinden gelmiştir belki ayrıca da hangimiz böyle bi durumun içinde olsak sinir olmayız ki.. ama kv davranışını onaylamıyorum çünkü konuşacağı kişi değil ayrıca da bu üslupla hiç değil..
ama ben olsam cinnet geçirirdim kıskançlıktan öte sinir bozucu dün gelmiş kendi kendine havalara giriyor haksızmıyım ama :)
Size hak veremicem ben kıskanmam çünkü gidebilirler ;) kv ye sarılırsınız ben de sarılırım ama daha görüşmeye gidildiği ilk zamanda sarılmak nispet yapar gibi biz nasıl seviyoruz birbirimizi bak demek resmen ;)

daha yeni tanışılmış sizin bilmemnelerinize gelmek zorunda değil ki..
ayrıca ne bu kıskançlık yahu..
elin kızı benim nikahlı kocamla gidemez falan ne kadar avam laflar bunlar böyle..
kv de sizin tribinizi çekmek zorunda değil güzellikle söylemiş kızım ilk defa bizden birşey istediler idare ediver demiş.. e lafını güzellikle anlatamayınca teli suratına kapamış bakmış sende anlayacak hal yok..
Farkındaysan tanistanıştıktan 2 gün sonra kızı istemeye gidildi diye alttaki cevaplarda yazdım vede sadece beni değil herkese yok demiş tek gelsin diyormuş böyle bir durumda herkes şüphelenir

Bugün kına malzemesi bakmaya gitmişler nişanlım X.. de gelsin canı sıkılır onu getirmedik diue demiş kv ise sürpriz olsun demiş
Tabi benim istediğim hayalimdeki şeylerden alinmamis (nisanında da nisan tepsisini ben çok özel yaptıracaktım gidip kv ile kp ikisi almışlar sana sürprizimiz var dediler bir baktım hiç beğenmedim ama ilk kez böyle olduğu için susayım ayıp olur dedin mecburen onu kullandim) şimdide benden habersiz tamam sürpriz amaçlanmış olabilir ama yine beğenmediğim alınmış ben anlayış gösterdikçe mi akıllarına göre gidiyorlar ne yapıyorlar anlamadım nisanlima neden diyince bu sefer aramızda tartışma çıktı annesigile söylemiş bu sefer kv kp nişanlım tartışmışlar çıkıp gitmiş kp gidersen bu eve giremezsin demiş nişanlım dinlememiş gitmiş beni aradı ben gidiyorum kaçalım dedi kp kv bize gelip annemgille neden son zamanda böyle şeyler çıktı diyip bize gelip konuşacaklarmış nişanlım ize beni aradı annemgil böyle konuşmak için gelecekler sonu kötü olabilir dedi kaçalım dite konuştu hemen yengemi aradım anlattım sakın X.. onların amaci da bu iki oğlu birden nisanlaninca sıkıntılı mi oldu nolduysa birşey almamak için kaçmaya zorlarlar genede zorlarlar surda bir hafta kalmış birşey olmaz sakın kaçma dedi
Boştan boşa bi nişan tepsisi alsınlar boşversene düğündür gelir geçer sanki herkes istediği gibi mi oluyor.. yalnış yapmışsın benden söylemesi bide kaynananın aldığı şeye güzel diyeceksin gitmesen takmasan kullanmasan bile bunu öğren inatlaşmayla da hiç bir yere varamazsın. Bunlar sorun değil ki asıl sorunlar evlendikten sonra başlıyor ahhhh ahhhh

Kız senden hoşlanmamış belli ki yada rakip görmüş kendine. Seninle mesafe koymak istiyor. Bu adliye meselesine de bi mana veremedim. Sırf seni huzursuz etmek için yapmış gibi görünüyor. Ama kv ile olan diyaloğunu doğru bulmadım. Bu işi eşin çözmeliydi sana sıçramamalıydı. Ayrıca evli misin nişanlı mısın anlamadım.
Ben 11 aylık nisanliyi m fakat 15 aralıkta nikâhım kıyıldı bir hafta sonra düğünüm var hayırlısıyla inşallah

Size hak veremicem ben kıskanmam çünkü gidebilirler :KK66: kv ye sarılırsınız ben de sarılırım ama daha görüşmeye gidildiği ilk zamanda sarılmak nispet yapar gibi biz nasıl seviyoruz birbirimizi bak demek resmen :KK66:
Haklı olabilirsin işte orada tam olarak ne geçti bilmediğimiz için net yorumlar yapamıyoruz

İster ilk ister son gelin olsam kalkıp yardım etmem ne gerek var? Rahatsız oluyormuş banane? Kasmışsınız biraz. Kv ve nişanlınıza söyleyin eltimle görüşmesini istemiyorum nişanlımın diye. O da görüşmeyecektir zaten tabii sizi sevip değer veriyorsa...

Size hak veremicem ben kıskanmam çünkü gidebilirler :KK66: kv ye sarılırsınız ben de sarılırım ama daha görüşmeye gidildiği ilk zamanda sarılmak nispet yapar gibi biz nasıl seviyoruz birbirimizi bak demek resmen :KK66:
Ben gitme olayını demiyorum ki canım gelmesin istemiyorum demesi hoş değil bundan bahsediyorum bende kıskanmam kaynımın eşi gidiyorlar işleri olduğu zaman ama bu şekilde konuşsa mesela bende soğurdum

kv şimdiden seni kafada kurmaya başlamış.
sen böyle nişanlını doldurup doldurup üstlerine saldığın sürecede istenmeyen gelin olacaksın..
beğenmediyseniz annecim ben bu şekilde değil şunlardan istiyordum süpriz yapmak istemişsiniz çok incesiniz ama darılmazsanız yarın gidip değiştirsek benim istediklerimden alsak deseydiniz.. üstelik bir daha sizin adınıza birşey almalarının da önünü almış olurdunuz..

Çünkü o bi ilk gelinnnn :halay: o lafa da ifrit oluyorum söylemeden geçmeyeyim dedim insan ilk evlendi diye niye üstün olduğunu zanneder.

Yaklaşık bir yıl oldu aileler tanışalı birbirimizin huyunu suyunu öğrendik yeni gelininin kini bilmiyoruz diyip benim örnek olmam için öne sürüldük sen yap ki görsün et ki görsün oda bize böyle olsun diye.

Ben gitme olayını demiyorum ki canım gelmesin istemiyorum demesi hoş değil bundan bahsediyorum bende kıskanmam kaynımın eşi gidiyorlar işleri olduğu zaman ama bu şekilde konuşsa mesela bende soğurdum
O konuda da ilk görüşmede nasıl soğuk ve garip davrandiysa konu sahibi ki yazdıklarından öyle anlaşılıyor o yüzden diye düşündüm ben :KK51:

O konuda da ilk görüşmede nasıl soğuk ve garip davrandiysa konu sahibi ki yazdıklarından öyle anlaşılıyor o yüzden diye düşündüm ben :KK51:
Valla ben anlamadım biraz sıkıntılı konu sahibi nişan tepsisi sorun yapılacak bişey değil ki evlendiğinde görür asıl sorunları bu işin lelesi bide lolosu var :sinirli::KK53:

Yaklaşık bir yıl oldu aileler tanışalı birbirimizin huyunu suyunu öğrendik yeni gelininin kini bilmiyoruz diyip benim örnek olmam için öne sürüldük sen yap ki görsün et ki görsün oda bize böyle olsun diye.
İşte anlaşıldı sorunun kaynağı zoruna gitmiştir böyle yaptığın için sonuçta onun evi yardım edebilirsin ama nispet yaparmış gibi ortalıkta dolaşmandan rahatsız olmuştur

Ahh ahh 1 yılda tanıdığına sanacak kadarda safsın be yavrucum bu arada sakın kaçayım deme 1 hafta kalmış şurda saçmalama

Back
X