• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Farkındaysan tanistanıştıktan 2 gün sonra kızı istemeye gidildi diye alttaki cevaplarda yazdım vede sadece beni değil herkese yok demiş tek gelsin diyormuş böyle bir durumda herkes şüphelenir

2 gün sonra istemeye gidildi diye uzun zamandır tanışıyor olmuyorsunuz ki..
yeni tanışmışsınız işte..
bende olsam gitmem o dediklerinize çağırsalar..
herkesi kalabalık olmasın diye istememiş olabilir.. ben şüphelenmem . kaldı ki bunları kaynınıza yani müstakbel eşine söylemiş o şüphelenmemiş .

Niye nispet olsun bende sarılır öperim kv mi :) içinden gelmiştir belki ayrıca da hangimiz böyle bi durumun içinde olsak sinir olmayız ki.. ama kv davranışını onaylamıyorum çünkü konuşacağı kişi değil ayrıca da bu üslupla hiç değil..
ama ben olsam cinnet geçirirdim kıskançlıktan öte sinir bozucu dün gelmiş kendi kendine havalara giriyor haksızmıyım ama :)
Tabiki haklisin sadece beni de değil kimseyi istemiyor turturmus tek gelsin diye En Büyük KK

Kaçma sakın çoçuk kafayı yemiş sende üzerine gitme eften püften sebebler yüzünden huzurunuz kaçıyor bak görüyorsun alttan almak en güzeli yapma böyle

Ahhh ahhh ben anlatsam burda
Derdini dinledim,derdimden iğrendim; Onun derdini gördüm derdime imrendim. Düne bugüne yarına 'hamd' olsun derdin...

Tatsızlık çıksın diye yapmış olabilir. Ki çıkarmış anladığım kadarıyla. Bir daha tuzağına düşmemeye dikkat et. Bir kavga iki kavga derken bakarsın haksız sen olmuşsun. Aniden parlama bi sakince düşünüp öyle cevap ver bence. Elti eltiyi genel olarak kıskanır. Sorunları büyütüp haksız konuma düşmemeye dikkat et sadece.

Biri istemeye gidildiğinde kızcağız mutfakta sıkıştırılmaz. Gerrkirse kendi akrabaları gider mutfaga yardıma. Sizin gitmemeniz gerekirdi. Hadi gittiniz fırçayı yemişsiniz, ikinci sefer niçin gidiyorsunuz yok bulaşıktı, dağınıklıktı diyerek. Tasası size mi düştü? Hiç sevmem böyle işgüzar gelinlik yapanları. Orası siZin eviniz mi? Eltinizi çok kıskanıyormuşsunuz gibi geldi bana. Kızcağızın kabahati yok. Benim eşimin abisinin eşi de sizin gibi nerede duracağını bilmez pek ben de muhattap olmam mesafeliyimdir.

cünkü kv de onu veliahti ilan eder..bizde oyle mesela kv dem hep der ben olunce kaynananiz ilk gelin ona gore kiymetini bilin diye:)))

Yaklaşık bir yıl oldu aileler tanışalı birbirimizin huyunu suyunu öğrendik yeni gelininin kini bilmiyoruz diyip benim örnek olmam için öne sürüldük sen yap ki görsün et ki görsün oda bize böyle olsun diye.

Ilı gelin durumu bundan ibaret

aklıma ben ilk gelinim eşimin abisi bayramda elimi öpmeli diyen bir hatun geldi:KK70:
:KK70::KK70: bende en büyük gelin ama ortancayım benim elimi kimler öpmeli :70:

Evet, ben bu ailenin ilk geliniyim haddini bil tavırları... bir de kızı mutfakta zırt prt sıkıştırmalar... 'açılın ben ilk gelinim' diyor hanım:)
Valla misafirlige gittiğim hiç biyerde kılımı kıpırdatmam daha ilk gittiğim evde neden iş yapayım çok ilginç :deli:

:KK70::KK70: bende en büyük gelin ama ortancayım benim elimi kimler öpmeli :KK70:

Valla misafirlige gittiğim hiç biyerde kılımı kıpırdatmam daha ilk gittiğim evde neden iş yapayım çok ilginç :deli:

Bende yapmak istemesem de hemen kv kızım şunu yapivyapıver getiriver ediver diye böyle yani is tutmak zorunda bırakilıyorum

Back
X