Evet resmi bir sey yok ama bence mesele de tam olarak buAranızda henüz resmi bişey olmadigi için sizi umursamamis olabilir. Gorusurseniz tepkili davranmayin sizde gayet normal bir şekilde cok da umursamadan konuşabilirsiniz
Eltim deyip durmuşsun konuyu anlamak için iki kere okudum. Elti dediğin için Seni de evli sanıp nasıl kaynının düğününe gitmedin diye şok yaşamıştım öncelikle.
Kızla daha tanışmamışsın bile bence daha fazla kontak kurmaya çalışma. Hele bir görün birbirinizi , severseniz ilişkinizi telefon boyutuna taşırsınız, tanımadığım hiç görmediğim biriyle ben de çok istekli mesajlaşmam. Hele elti görümce işleri nedeniyle hiç istemezdim kaldı siz daha sadece sevgilisiniz.
Düğün izmirde oldu o yüzden gidemedim haftaya burda olucak ona gidicem ailelerimiz tanışıyor sadece nisan icin onların evlenmesini bekledikSevgilinize ulaşamayınca hem de akşam, abisinin tanımadığınız sevgilisine ne yazdınız
Yani abisini arasaydınız madem
Mesafe tercih ediyor demek ki
Bir de sevgilinin annesi vs ile tanışıyorsanız düğüne neden davet etmediler
Sevgilimin abisinin esi diye uzatmak yerine eltim demeyi tercih ettimAy ben olsam ben de uzak dururum sizden. Tamam babasını sorabilirsiniz de sevgiliyi sormak da ne demek? Bana mantıksız geldi.
Bir de daha nişanlı değilsin bir şey değilsin eltim diyorsun hayret. Valla bu kader eltiye meraklıysan benimkileri sana göndereyim :)))))
Hiç tanışmadığınız bi insanla iletişim kurmaya çalışmanız çok itici bence.Eltiniz değil daha siz evli degilsiniz nişanlı bile degilsiniz kaptırmayın kendinizi bu kadar ki bi ağırlığınız olsun
Gerek yok bence samimi olmaya çalışmayın derim. Bir daha da sormayın.Sevgilimin abisinin esi diye uzatmak yerine eltim demeyi tercih ettim
Inanın yağmurlu fırtınalı bjr geceydi sevgilime ulaşamamıştım o kadar korktum ki kendisi arabayla genelde allah korusun bir sey oldu sandım fakat zaten cevaplamadigi icin kendisine sormadım
Iyi niyetimden dolayı mı :) Burda yazdığım hareketlerimde bir kötülük göremedim benPek yapışkan gördüm sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?