Eltim Olacak Insan

Kiz seni henuz eltisi olarak gormuyor ve simdiden samimiyet kurmak istemiyor anlasana..

Olabilir herkesin dusuncesi farkli.

Simdilik konuyu kapa bir daha da mesaj falan atma..
Ilerde tanisirsaniz normal davranirsin birsey olmamis gibi

O kizin yerinde Bn olsam seni fazla onemsemezdim belki cwp bile vermezdim.
Sorun su Sen ona eltim diyorsun o sana Kaynimin sevgilisi.. hemen havalara girmisin gbi geldi bna . Once bi yuzuk takin Aile arasinda sonra eltimdi kaynanamdi fln de.

Aranızda bir sorun çıkmadığı halde böyle davranıyorsa bende görmezden gelirdim

Resmi takilirsin, resmi takilmaktan kastım triplere girip afra tafra yapmak degil tabiki, sadece dogal bi mesafe olmali bence.. Sonrasinda onun davranislarina gore karar verirsin samimi olup olmamaya..

Yanlis anlama ama ben de muhatap almazdim sanirim.. Haydi o aksam cok gerekti, sevgilini sordun (numarasi ne ariyor sende tanismadan etmeden), sonra gecmis olsun da dedin, cevap yazmiyor, hic bi muhabbetiniz yok zaten, ustune tebrik mesajı, gercekten hepsi "ne alaka" durumlar, yapma iyi niyetli ve kaynasmak isteyen birisin, belli, buna sozum yok ama once bi karsidaki insan tartilmali, ondan sonra istenirse yine samimi davranilmali.. Herkesin algisi ayni degil..

Ne kadar çok on yargılı insan varmış yahu. Dusmanin olsa tebrik etmiş insan bir teşekkür eder kızlar yapmayın . yapışkan bile demissiniz.
Herneuse canım sen iyi niyetinde onunla iyi iletişim kurmak için elinden geleni yaomissin eğer yzuyyze tanisirsaniz rwamk bir şekilde ama önyargılı olmadan tabisirsin samimi olma çok fazla sen yapısı olma artık

Henüz eltin değil o yüzden ciddiye almamıs. Nişanlı falan olsan neyse bu durumu smdiden niye bu kadar taktın ki

Nişanlısı ailesinin düğününe gitmedin mi?

İyi niyeti fazla abartmışsın çok gereksiz yere şımarmış
karşıdaki de doğal olarak yüz verme

henüz ortada bir şey yokken çok fazla iletişime geçmeye çalışman gereksiz olmuş.
tebrik mesajına dönmemesi kabalık evet ama öncesinde de bir çok kez ulaşmaya çalışmışsın.
yüz yüze tanıştırılırsanız mesafeni koru derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…