- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.252
- 548
Bi kere de yapmamışsınız ki kadın belli ki sallamıyor kötü duruma düşürmüşsünüz kendinizi.Zaten bu şekilde bir durumla karşılaşınca bende pişman oldum ama kötü bir niyetim yoktu açıkçası
Peki sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim
Bence de resmi davranmak en güzeliBi kere de yapmamışsınız ki kadın belli ki sallamıyor kötü duruma düşürmüşsünüz kendinizi.
Yapacak bi şey yok ilerde tanışma gibi bi durumunuz olursa el sıkışıp resmi davranın.Sevginizin başına da bi şey gelse illa duyarsınız abisini annesini aramanızı pek tavsiye etmem.
Iyi niyetimden dolayı mı :) Burda yazdığım hareketlerimde bir kötülük göremedim ben
Evet ama tanımıyorsunuz ışte.Ben de tanımadıklarıma karşı resmiyimdir mesela muhtemelen eltiniz gibi tepki verirdim size.Şey gibi olmuş bu hani o ailenin içine girmiş ya siz de onunla samimiyet kurmaya çalışıp kendinizi dahil etmeye çalışıyorsunuz gibi.Daha nişanlı bile değilsiniz size on adım gelinsin siz öyle bir adım gidin.Herkes için geçerli bu annesi abisi abisinin eşi.Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok siz zararlı çıkarsınız.Kıza da bilenmeyin soğuk falan diye gayet normal davranmış.Bence de resmi davranmak en güzeli
Gerçekten pişman oldum aslında bir geçmiş olsun ve bir mutluluklar dilerimden ibaretti ama
Peki siz tanistiginizda nasıl davranirdiniz? Açıkçası her ne kadar kotu niyetim olmasa da hic tanımadığım birine karsi fazla iyi niyetli olmaninda bir anlamı yoktu aslındaEvet kötü niyetli değilsiniz fakat dışarıdan bakıldığında tanımadığınız insana sürekli mesaj atan,samimiyet kurmaya çalışan,sürekli yapışan birine benziyorsunuz..yerinizde olsam onu gördüğümde resmi davranırım ama bunu bana yanıt vermediği için yapmam..zaten elti gemisi yürümez :) en baştan saygı ve mesafeyi korumak en güzeli..sevgiler.
Peki siz tanistiginizda nasıl davranirdiniz? Açıkçası her ne kadar kotu niyetim olmasa da hic tanımadığım birine karsi fazla iyi niyetli olmaninda bir anlamı yoktu aslında
Ama biliyorum ki sevgilimin annesi 1 ay içerisinde bizi tanıştırmak için bir buluşma ayarlayacak
Yada onu geç zaten şubat ayında nişanımız olucak
Siz bu süreçte kendisiyle nasıl olmamı yada ilk tanışmada ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?