Kıskançlık sizde tavan yapmış ,çok ucuz ve çokda basit planlar içindesiniz ! yurdum insanları ne oluyor artık ıvır zıvır saçma sapan şeylere takılır olduk !
Sizin gibi insanlar kıskançlık damgasını yapıştırmaya çok meyilli olur...o yüzden verdiğiniz cevap sizin karakterinizi gösteriyor...benim böyle bi düşüncede olmadığım açık ve net...Kıskançlık sizde tavan yapmış ,çok ucuz ve çokda basit planlar içindesiniz ! yurdum insanları ne oluyor artık ıvır zıvır saçma sapan şeylere takılır olduk !
En oluru bu bence de ben olsam bu şekilde söylerdim.Anaya da bak göbek bağını kesmemiş kızının daha anlaşılanaramiza yeni katildigin icin aile yemegi olsun istiyorum esinle beraber su gun bekliyorim de bence. Annesini çağırmak zorunda degilsin. Annemse istiyor derse aile yemegi olsun bu annenle daha sonra yine gelin dersin olmaz mi. Bir daha cagirmazsan da anne ben ben diyemez zaten
ıstemıyorsan cagırma eltınde gelsın derse bu aıle yemegı olsun sonra ayrı yemege alırım de
bunu demene ragmen kadın gelıtse sofrada herkese evınıze geldıgı ıcın tesekkur et hergunumuz guzel gecer ınsallah de sonra kadına dönup aslında sızı sonra ayrı alıcaktım yemege ama cok ıstemıssınız sanırım boyle kısmetmıs de :)
herkese afıyet olsun de :
Ay bu çok ayıp olur...nezaketsizlik olur...ne kadar samimi olmasam da düşmanım değil..gelen misafirin kalbini kırmak yakışmaz...Allah muhafaza...empati yapın size yapılsa buz kesersiniz...yine de teşekkür ederim...ıstemıyorsan cagırma eltınde gelsın derse bu aıle yemegı olsun sonra ayrı yemege alırım de
bunu demene ragmen kadın gelıtse sofrada herkese evınıze geldıgı ıcın tesekkur et hergunumuz guzel gecer ınsallah de sonra kadına dönup aslında sızı sonra ayrı alıcaktım yemege ama cok ıstemıssınız sanırım boyle kısmetmıs de :)
herkese afıyet olsun de :
nezaketen davet edilmeyen yere gitmeye kalkmak hoş bir davranış değil.Kızlar merhaba.kaynım yeni evlendi.onları yemeğe alacağım,kızın da annesi kız nereye davet edilirse her yere gidiyo...Kv, kızın annesi, kaynım ve eşi...ne nişanlılık döneminde ne de başka zaman ben ne gittim,ne karıştım,ne de çağırıldım...kızın annesi ne hikmetse bana gelmek istiyomuş.eltimleri yemeğe davet edeceğimi duymuş zannediyorum...Kv de de eltini yemeğe alacaksan annesini de çağır dedi,ben bişey demedim.sonra mecbur değilsin ama 1 tek kendi geliyo falan dedi.vel hasıl normalde o yemeğe Annemleri de çağıracaktım,annemler istemediler...kızın annesini de çağırmak istemiyorum çünkü şöyle düşünüyorum;Kv onlarla çok samimi olabilir fakat ne benim annemler ne de ben samimi değiliz...şimdi ben onun ailesini veya annesini çağırırken o benim annemi çağırmayacak ve ben bu duruma üzülebilirim, biliyorum...ön yargı değil bu görüşmüyorlar çünkü ...selam kelam...ben de eltimle şuan için öyleyim...sizce kızın annesini çağırmalı mıyım? Lütfen oluru neyse onu yazın? Nasıl olmalı? Bilmediğim için bilen kişiler yardımcı olursanız çok memnun olurum...vesselam...
evet ya çok açık ve net 1 kap yemeği kıskanan sizsiniz buraya da yok istemiyorum gelmesin şu bu vs paylaşım yapan sensin istemezsen çağırma bizene !Kıskançlık
Sizin gibi insanlar kıskançlık damgasını yapıştırmaya çok meyilli olur...o yüzden verdiğiniz cevap sizin karakterinizi gösteriyor...benim böyle bi düşüncede olmadığım açık ve net...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?