Eltim ve annesi!!!! Acilllll!!!

Eltinin annesi senin hakkıında karar verecek iyi biri olup olmadığını merak işte

Eltinin annesi senin hakkıında karar verecek iyi biri olup olmadığını merak işte
:)) buna sebebiyet verdiği veya bi şekilde mecbur bırakıldığım için kızıyorum ben de...) merak etsin dursun diyorum..sonra da Amannn Allah rızası için diyorum...

Ne yaparsan yap eltller kötü oluyor emeğine yazuk olacak burayada yazıyorum

Ne yaparsan yap eltller kötü oluyor emeğine yazuk olacak burayada yazıyorum
Ben o iyi daesin diye yapmıyorum samimiyetimle söylüyorum....önce Allah rızası sonra eşimin hatrı...ilerde laf sahibi olmalarına fırsat vermemek için...eşim üzülmesin diye...ben vazife olarak elimden geleni yaparım...gerisini zaman gösterir..

Okuduklarım kadarıyla gayet iyi terbiye almış, akıllı ve mantıklı birisine benziyorsunuz. Bence boş yere şimşekleri üzerinize çekmeyin onlar için aile yemeği diye bir kavram yok madem sizde bunu bir görev gibi yapın. Çağırın gelsin. Sonrasında duruma göre hareket edersiniz.

Arkadaşım merhaba ,senin durumuna benzer bu durumda bende var,benimde görümcemin eşinin ailesi bu şekilde,bi ramazan olur yok iftara çağır,kv cagirirlar bizi de çağırırlar,bayram olur el öpmeye gidin boş gitmeyin ama, görümceme gelir hosgeldine gidin vs vs.bu arada ayni sehirdeyiz hepimiz,aslında görümcemin kv si kp i tatlı insanlar ama yok görümcemin görümcesi falan çok bunaltiyorlar, yanlış anlaşılmasın bunları yapmaktan gocunmuyorum ama bazen çok sıkılıyorum,ben pek sevmiyorum gel gitleri,kv göre dahası da var,komşularıma da gidin bayramlaşmaya falan filan,eşimle de ara sıra kavga ederiz bu durumlardan,gelsinler gitsinler sevap alıyoruz diyor ama ben sıkılıyorum,kadınlar bir arada erkekler başka bir tarafta muhabbet,çok bunaltıcı

Yeni evli ciftimizi yemege davet ediyorum diye mutavazi bir konusma yap. Gelirsede gelir seenn yapabilecegin birsey yok

Ben bir sakinca gormedim cagirilir yani..
Yeni evliler belli ki anne kizindan kopamiyor..
Kasit olsaydi anlarim da ozellikle size degilmis gelmek isteyisi..

Ayyy ne gıcık bi durum. Bi an içselleştirdim de :) çağırma yaa ne çağrıcan, kaynanan da öyle her şeye karışmasın. Kendim gibi gıcık oldum şu an

varvarasi bi kisi gelsin nolcak.senin anenide cagirmasin hem bunda uzulecek bisey yok dert etme kendine hergun gelecek degil

Istemedigin hiç kimseyi evinde ağırlamak zorunda değilsin bu kendine saygından öncelikle. ..ki eşin de müdahil değilse evin hanımı sen olduğuna göre ;kayinvaliden istediği kadar kendi evine davet edebilir sen mecbur değilsin hatta tavrını net koy ortaya ki herkes yerini bilsin. ..şu hayatta en kıymetli olanlar burnundan kıl aldirmayanlar oluyor inan...Seni davet edip yemekli ağırlamayacaksa hiç gereksiz gayrete düşme derim arkadaşım. ..

Merhaba bence eltinizi davet etmek icin aradiginizda kibarca, kendi ailemide senin ailenide davet edicektim ama bu ilk birlikte yemegimiz oldugu icin kendi aramizda olsun diye karar vetdik esimle diyebilirsiniz.ayrica aileme soyledim ilk yemeginiz bizim olmamiz uygun degil diyip kabul etmediler aileleri ayrica davet ettiginde gelmemiz daha uygun olur dediler bizde esimle boyle karar aldik basbasa olalim sonrada ailecek dersiniz.buna ragmen gelirsede yapacak bise yok guzelce agirlayin guler yuzlu olun esinizle iyi olun gulerek gonderin.

Benim de kayınvalidem her misafirliğe annemle babamın benimle gelmesini ister.
Ortamdan sıkılmayayım,hemen kalkmak istemeyeyim diye...

Peki Kv samimi olduğu için niye çağırmadın derse ne demeliyim?

Eltini annesi tek başına çağrılmaz. Sen kendi annenleri veya kv yi çağırdı zaman eltinin annesini cagirirsin.

Çok takılma kadın belliki kızının girdiği aileyle iyi ve samimi ilişkiler kurmaya çalışıyor. Sen de kendi annenle tanıştırsan onlar da kaynasirlar belki

Kıskançlık sizde tavan yapmış ,çok ucuz ve çokda basit planlar içindesiniz ! yurdum insanları ne oluyor artık ıvır zıvır saçma sapan şeylere takılır olduk !

İçinden gelmiyorsa çağırmak zor olur ama bi de şu var o kadın size gelecek kafaya koymuş şimdi gelmezse daha sonra onun için hazırlık yapıp bide hususî onu ağırlıklıycaksin şimdi o da aradan çıkmış olur. Evin musait se annenleride çağır oda yanında destek olur

Bence herkesi çağır kendi annenleri de çağır. Eltiyle veya herhangi biriyle o kadar samimi olmaya samimi bir ortam olmasına gerek yok. Gelirler hoşbeş iki sohbet tamam. Onlar sizi çağırmazsa çağırmasın. Öyle insanlar kendinden utansın siz eve misafir davet ediyosunuz. Misafir berekettir öyle düşünün. İyi düşünün iyi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…