tamam işte. nezakete gerek yok. davet etmezsin. merak etme o zaten gelir. geldiğinde bi de seni çekiştirir "leyli beni davet etmedi ama ben kızımı yalnız bırakmayayım diye geldim"umarım böyle biri değildir
Peki Kv samimi olduğu için niye çağırmadın derse ne demeliyim?aramiza yeni katildigin icin aile yemegi olsun istiyorum esinle beraber su gun bekliyorim de bence. Annesini çağırmak zorunda degilsin. Annemse istiyor derse aile yemegi olsun bu annenle daha sonra yine gelin dersin olmaz mi. Bir daha cagirmazsan da anne ben ben diyemez zaten
Onu yaptık fakat evlendikten sonra eve de davet etmek gerekiyormuş...zaten ikisi de çalıştığı için samimiyet açısından bi aile yemeği olacak...Dışarda bir yerde yemek için buluşsanız olmaz mı?
İstemiyorsan çağırma . .
Davetsiz gelebilir gibi
Davetsiz gelecek olsa neden Kv telefonda çağırırken annesini de davet et desin?
Kv. De ki anne sen cagir birgun sende hepberaber yiyelim yemek deenispet yap giiiii accik
bizde de öyle fakat özel istek ister gibi onu da çağır dediği için orda bi durdum...Bizde sadece yeni evlenen çift yemeğe davet edilir. .
İstiyorsanız çağırın. .
eltinin annesinin sende ne işi var yahu. millet gezmeye ne meraklı.. davet etme onları, sadece eltini davet et. hatta telefonda ikinize yetecek kadar gibisinden birkaç bahaneli cümle bul. yani alttan alttan yalnız onların gelmesiyle alakalı. yok dinlemeden ötekilerde gelirlerse de yapacak birşey
Bizde sadece yeni evlenen çift yemeğe davet edilir. .
İstiyorsanız çağırın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?