Eltim ve annesi!!!! Acilllll!!!

Leyliiii

Leyliiii
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
48
1.041
53
Kızlar merhaba.kaynım yeni evlendi.onları yemeğe alacağım,kızın da annesi kız nereye davet edilirse her yere gidiyo...Kv, kızın annesi, kaynım ve eşi...ne nişanlılık döneminde ne de başka zaman ben ne gittim,ne karıştım,ne de çağırıldım...kızın annesi ne hikmetse bana gelmek istiyomuş.eltimleri yemeğe davet edeceğimi duymuş zannediyorum...Kv de de eltini yemeğe alacaksan annesini de çağır dedi,ben bişey demedim.sonra mecbur değilsin ama 1 tek kendi geliyo falan dedi.vel hasıl normalde o yemeğe Annemleri de çağıracaktım,annemler istemediler...kızın annesini de çağırmak istemiyorum çünkü şöyle düşünüyorum;Kv onlarla çok samimi olabilir fakat ne benim annemler ne de ben samimi değiliz...şimdi ben onun ailesini veya annesini çağırırken o benim annemi çağırmayacak ve ben bu duruma üzülebilirim, biliyorum...ön yargı değil bu görüşmüyorlar çünkü ...selam kelam...ben de eltimle şuan için öyleyim...sizce kızın annesini çağırmalı mıyım? Lütfen oluru neyse onu yazın? Nasıl olmalı? Bilmediğim için bilen kişiler yardımcı olursanız çok memnun olurum...vesselam...

sen çağırmasan da gelecek gibi.. istemiyorsan nezaketen de olsa davet etmek zorunda değilsin. senin eşin ne diyor?

O sağolsun ev durumlarına müdahale etmez...ben istemiyorum kızın annesini çağırmayı...ama gelmeye gelecekse de hazırlık yapmışken mi çağırsam?

aramiza yeni katildigin icin aile yemegi olsun istiyorum esinle beraber su gun bekliyorim de bence. Annesini çağırmak zorunda degilsin. Annemse istiyor derse aile yemegi olsun bu annenle daha sonra yine gelin dersin olmaz mi. Bir daha cagirmazsan da anne ben ben diyemez zaten

tamam işte. nezakete gerek yok. davet etmezsin. merak etme o zaten gelir. geldiğinde bi de seni çekiştirir "leyli beni davet etmedi ama ben kızımı yalnız bırakmayayım diye geldim" umarım böyle biri değildir

Peki Kv samimi olduğu için niye çağırmadın derse ne demeliyim?

Dışarda bir yerde yemek için buluşsanız olmaz mı?

Bizde sadece yeni evlenen çift yemeğe davet edilir. .
İstiyorsanız çağırın. .

eltinin annesinin sende ne işi var yahu. millet gezmeye ne meraklı.. davet etme onları, sadece eltini davet et. hatta telefonda ikinize yetecek kadar gibisinden birkaç bahaneli cümle bul. yani alttan alttan yalnız onların gelmesiyle alakalı. yok dinlemeden ötekilerde gelirlerse de yapacak birşey kalmıyor. iki surat yaparsın bir daha gelmezler.

Kv. De ki anne sen cagir birgun sende hepberaber yiyelim yemek dee nispet yap giiiii accik
) Kv benim çok rahattır...misafir ağırlamaz...kendi oğlunu gelini de öyle bizle çağırmadı...hastayım yapamıyorum dîyip çekiliyo kenera...ben de kendi üzerine düşeni yapmaya çalışıyorum açıkçası...

Bizde sadece yeni evlenen çift yemeğe davet edilir. .
İstiyorsanız çağırın. .
bizde de öyle fakat özel istek ister gibi onu da çağır dediği için orda bi durdum...

Işte Kv faktörü...sanki benim. Annem gelin davetinde benimle beraber gezdi...

Sizinki gene annesiymis. Benim esimin amcasinin karisinin bir komsusu var ayni binadalar. Kadin heryerde, mevlut olur yengeyi cagirdikmi otomatikman o da gelir, ramazanda misal iftara cagirdik amcalari o da geldi davet etmedigimiz halde gelir yani. Hatta o gun kizi calismiyorsa kizini da getirir. Ama ciddiyim yengenin gittigi her aile ortamina girer, aileden biri gibi yani. Demem o ki cagirmasaniz da gelecektir zaten kendisi maalesef

annenler de gelsin hep beraber aile yemeği olsun.çağır gitsin 1 kadın nasılsa olmaz bi şey.kadın ısrarla gelecek zaten orası belli kabul etmezsen şimdi kv bi şey der bi de.sen de onlara anneni al git hiiiiç danışmadan aynen kv ne söylersin annem de geliyor diye.

Hiç içimden gelmiyo çağırmak...bi de dediler kızının eviyle yaşamıyla kıyaslamak için gelecek...anneler gelmiyorsa neden gelsinler vs.çok saçma sapan bi durum oluştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…