Eltim ve arkadaşı

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm kizlar bundan 2 yıl önce benim eltimin arkadaşı bana bir iftira atti söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi olmadık insalara söylemiş..Bu konu yüzünden çok huzursuzluk yaşadım çok kötü gunlerim oldu. Ben Allaha bıraktım zaten orası öyle ama eltim bu kadinla çok samimi yani kanka gibi birşey eltim her bize geldiğinde onada uğrar mutlaka gider sorar...Ben eltime bu konu hakkında hiç mesefa koymadım olabilir dedim eltim sonuçta gidip istediyle konuşur .Bazende diyorum bana değer verseydi gidip konuşmazdı sizce eltime soğuk davranmamakla haklımıyım ne halleri varsa görsünler mi diyeyim yoksa bana iftira atan bi kadınla samimi olduğu için mesafelimi olayım...

Canım ben olsam eltimle arama gerçekten mesafe katardım kiiii sana iftira atan bir insanla görüşmesi ne kadar doğru onu da bilemedim

2 yil gecmis aa mesafeyi koymayi unuttum dur ben suna mesafe koyayim mi diyeceksiniz, vaktinde yapacaktiniz onu yapacaksaniz.
bunların arkadaşlığı 10 yıllık falan hani benden sonra olmadığı için "aman kimle konusursa konussun dedim arada bir yine bu tür düşünceler sarıyor bni

Canım ben olsam eltimle arama gerçekten mesafe katardım kiiii sana iftira atan bir insanla görüşmesi ne kadar doğru onu da bilemedim
Belkide diyorum eltim o sözü kullandı artık onun adını değilde tuttu benim adımı verdim deli sorular bazen kafamda çünkü bir alıp veremediğin konu yoktu iftira atan kadınla aramda kendi kendine coştu o yüzden bazen de diyorum neden acaba çünkü bir insan durduk yere neden başkasının ahını alirki hiç yoktan yere

bu mevzunun ustunden ıkı yıl gecmıs sımdı tutupda sıze tavır alın deseler sızde tavır alsanız gercekten komık olur
eltımın arkadasından banane , eltımın arkadasıyla bır sorunum olduysa eltım neden o arkadasına dusman olsun dostumun dostu dost , dusmanımın dostu dusmanım falan... olgunlasalım bıraz.

Ben 13 yaşındayken sevdiğim bir arkadaşım bana iftira attı. Hem de ablamı da kapsıyordu. Söylemediğimiz bir şeyi söylemişiz gibi gösterdi. Bizi çok zor durumda bırakmıştı. Sonra itiraf etti aslında öyle şeyler söylemediğimizi ama ne fayda olan oldu.
yahu ortaokul bebesi olmama rağmen hala aklımda üzülürüm. Siz bir yetişkinsiniz. İyi sabretmişsiniz. Düşürüldüğünüz durum dayanılacak bir şey değil. gerçekten bence mesafe koyun. Çünkü affedilecek birşey değil. Elitinizin Arkadaşının yaptığı.

Tavir koyayim mi koymayayim mi diye dusunmeden ister istemez tavir koyardim
Ben icimde ne yasiyorsam disima onu yansitan bi insanim
Ustune dusunmeme gerek kalmazdi

Mesele sizin meseleniz. Eltinin o kişiyle arasına mesafe koymasına gerek yok. Neden koysun ki ona bişey yapmamış

Geçmiş gitmiş bir konu için şimdi tavır yapmak mantıksız diyen arkadaşlara katılıyorum.
Bununla birlikte etrafına rahatça iftira atabillen biriyle samimiyetini sürdüren eltiye de hiç güvenmez ve samimi olmazdım.
Kusura bakmayın ama bu konuda hiç kimse doğru tavır ve yaklaşım içinde değil.

Bu muhabbet kuzenlerimle aramda oldu, hatta konu bile acmıstım. Once iftirayı ortaya cıkardım kendimi akladım, sonra hepsini hayatımdan cıkardım. Muhabbete dahil olan, bosver ve affet diyen, iftiracı ya bir gun bile soguk davranmayan kim varsa akrabalık derecesini es gecerek hepsini sildim.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyerek yaşattığınız yılanların bir sonraki hedefi siz olursunuz unutmayın dedım Bı sure konusmak ıstemedigimı hepsine soyledim, cunku arıyorlardı.
Simdı hepsi isine baksın.
Kimse ıftıracıyla küssün istemedim, kız iftirası ortaya cıkınca kabul edip keske yapmasaydım dedıgınde herkes oradaydı, ya ortaya cıkmasaydı benneyanginlargordum u ne kotu duruma dusurdu dıyıp iki gun sırf ceza vermek baskalarına yapmasını engellemek ıcın, soguk dursalardı. Yapmadılar. Hatta tamam ya ozur diledi affet dediler bana utanmadan
Iftıracıyı ozrune ragmen sildim, dıgerlerını de haksızlık karsısında susan dilsiz seytanlar oldukları ıcın sildim. Pısman degıl.
Kuzenime canıma kanıma yaptıysam, eltıne daha rahat yapabilirsin.
Sana kalmıs.

Eltiniz yanlış yapmış ne demek eltime iftira eden bi kadınla nasıl görüşülürkü..bide madalyonun öbür tarafı var eltim bana inanıp güvenseydi bu haksızlığa gelemezdi galiba..demekki elti size yapılanı iftira olarak görmemiş size karşı güvensiz.... Kimse kusura bakmayın eltimi çok sevmem ama artık o eski dostluklar arkadaşlıklar yok önce aileden birinin yanında olurdum..eltinizle mesafe koymadan önce bi konuşun bu olayı belki altında yatan başka bi sebep olabilir

Belkide eltiniz örgütledi durumu ,
2 yıl olmuş anca mı durumu anladınız tabi ki mesafe koyun ikisine birden

Sen eltin için 10 yillik çok samimi oldugun arkadasini birakirmisin?

Cok samimi oldugum arkadasim baskasina iftira atarsa birakirim en azindan ciddi sekilde gözden geciririm arkadasligimi. Insan bunu görmeden devam edebilir mi, sogumaz mi arkadasindan?

Kendimi eltinizin yerine koydum; biri eltim iftira atsa ve bu kanıtlansa o kişiyle konuşmazdım. İftira attığı kanıtlandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…