eltim ve kayınvalidem

hımm aslında konuyu okurken size kızdım, elbette size aldığını ona da alacak diye.
ama yorumlarınıza göre derdinizi daha iyi anladım sanırım.

kv niz gibi çok insan tanıdım, herkesle belirli seviyede tutmak istiyor ilişkisini, dışarıya karşı da düşünülebilir, iki geliniyle de iyi anlaşıyor görünmek istiyor. siz zaten ceptesiniz, bu durumda da diğer gelinine torpil geçiyor.
o talep etmese bile aynı monttan aldırıyor, çünkü diyecek ki bak ben ikinizi de ayırmıyorum, ne kadar iyi kv yim falan filan.
ama işte sizin iyi niyetiniz ortada harcanıyor.

ayni yahut muadili bir markadan da eltinize baska bir dis giyim esyasi alinsaydi; esitmik olurdu evet ama ikiz gibi ayni model alinmasi, hos degil. fakat kotu niyet goremedim. ve ayrica eltinizin kayyum validenize nasil davrandigi sizi ilgilendirmez.

Kusura bakma suç sende. Herkese ederi kadar değer vericeksin.

Eltin yapmıyor etmiyor. Kv gitmiyor, temizlik yapmıyor, konuşmuyor ama ben herşeyini yapıyorum diyorsun. İkinizde aynı muameleyi görüyorsunuz.

Neden yapıyorsun. Sende tepkini koy. Gitme yapma etme.

Birde aynı mont..... ben olsam almazdım. Ben ablamla bile aynı giyinmezken neden eltimle aynı şeyi giyim ki???

Neden küçültmüş olayım ki ?Bu hareketle ben vermem parasını

Siz sipariş vermişsiniz ve başta parasını vermeyi planlamışsınız çünkü
Olay kayınpederiniz ve sizin aranızda.

Kayınvalidenizin yaptığı yüzünden neden kayınpederinizi cezalandırdınız ki

hay bin yaşa içimi okudun resmen işte buuuuu!!!

Nedense sözde eşitlik ama sözde ...
Hep haksızlık yapılır ama sözde onlar adaletlidir ben artık Allaha havale ediyorum herkez birgün ödeşecek ...

çok teşekkür ederim yorumların için bende çok sinirlendim anlatamam o an yaşadıklarımı hep diyorum koy kızım şu mesafeyi koy artık ama dayanamıyorum vicdanım el vermiyor tansiyonu var bide kayınvalidenin kızı yok.hay şu merhametim yok mu hep bundan geliyor herşey insanın başına

Bu durumun benzerlerini hepimiz yaşıyoruz benimde kayanım var bekar kayınvalidem ona mükemmel davranır eşimi bana bile yererdi onun her istediğini yapar eşime gelince aman of Pof Zaman'ında sana çok yaptım çok istedim bir memur olamadın derdi oysaki dört kardeşin içinde en tahsillisi eşim üniversite mezunu diğerlerinin lise diploması bile yok. Neyse gel oldu git oldu sabır sabır aradan 2 3 yıl geçti şimdi tam tersi oldu eşim oğlum oğlum yere bastırmıyorlar kayanımı bi evden kovmadıkları kaldı bende ne samimiyim ne soğuk böylesi iyi mesafe iyi eşimede diyorum para mevki insanları ne çabuk değiştiriyor

Bir insan kendi davranışlarını diğerlerinin kalitesine göre mi değiştirmeli

Eltim iyi bir insan olmayabilir, iyi niyetli olmayabilir, saygısız olabilir AMA benimle alakası ne? Benim ailem bana terbiye vermiş ise, eşimin ailesine (ve diğer tüm insanlara) saygılı olmayı öğretti ise eltimle veya A kişisi, B kişisi ile ne alakası var ki?
Beni ben yapan şey BEN değil miyim? Ayşe'nin ya da Fatma'nın davranışları mı beni ben yapacak?

Eşimi seviyorsam ve ona değer veriyorsam ailesine iyi davranmak zaten içimden gelmez mi? Eltiye neden bağlanıyor konu anlamadım gerçekten.

sende çok doğru diyorsun benim kızdığım öfkelendiğim nokta bu işte yapmayan kıymetli değerli ....

Ayni durum bndede var.bnm bir eltim yok ama .esime farkli kardesine farkli davraniyolar.ne kadar esitlikten bahsetselerde yok oyle birsey.insan ister istemez kafasina takiyo.ama yapacak bisey yok mesafeli olmaktan baska.ayni apartmnda mi oturuyosunz?
zaten eşitlikten bahsedenler eşit olmuyor
bi insan adaletliyse adaletlidir zaten ve onu çevresindekiler farkedip över ne kadar adaletli diye degil mi ?

bizimkiler de hep adaletli olduklarını üstüne basa basa söylerler ama aslında oyle olmadıklrı için...gercekten adaletli olsalar insan bunu soylemez zaten , bi nevi suç bastırmak kendi içlerinde de etrafa karşı da

Ben konu sahibine yazdım. Bu benim fikrim....

ben senin yerinde olsam o paltoyu üstüme takmam

Neden k.validenizin her isine yalniz kosuyorsunuz? Ya eltinizle gidinn yardimci olun k.validenize ya da sizde gitmeyin. K.valide sorarsada anne esitlik dedin bende artik ya eltim gibi olucam ya da o benim gibi olsun diyin. Madem o kadar esitlik meraklisiymis, siz de esitligi tam olarak saglayin.

Öyle olmuyor işte insan takmadan yapamıyor.

ona alıp size almadığı bişey var mı bunu araştırın bence çünkü eşitlik güzel birşey size gelince bozuluyorsa eğer bu davranış yüzyüze konuşmanız gerek.
bir de neden temizliğine misafirine gidiyorsunuz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…