- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.177
- 798
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
Kayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum
Neden küçültmüş olayım ki ?Bu hareketle ben vermem parasınıKendinizi küçültmüşsünüz bence
Neden küçültmüş olayım ki ?Bu hareketle ben vermem parasını
sen okuyamadın heralde yada okuyup ta anlamadım ben ona almasınlar mı dedim
hay bin yaşa içimi okudun resmen işte buuuuu!!!hımm aslında konuyu okurken size kızdım, elbette size aldığını ona da alacak diye.
ama yorumlarınıza göre derdinizi daha iyi anladım sanırım.
kv niz gibi çok insan tanıdım, herkesle belirli seviyede tutmak istiyor ilişkisini, dışarıya karşı da düşünülebilir, iki geliniyle de iyi anlaşıyor görünmek istiyor. siz zaten ceptesiniz, bu durumda da diğer gelinine torpil geçiyor.
o talep etmese bile aynı monttan aldırıyor, çünkü diyecek ki bak ben ikinizi de ayırmıyorum, ne kadar iyi kv yim falan filan.
ama işte sizin iyi niyetiniz ortada harcanıyor.
Nedense sözde eşitlik ama sözde ...Kayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum
çok teşekkür ederim yorumların için bende çok sinirlendim anlatamam o an yaşadıklarımı hep diyorum koy kızım şu mesafeyi koy artık ama dayanamıyorum vicdanım el vermiyor tansiyonu var bide kayınvalidenin kızı yok.hay şu merhametim yok mu hep bundan geliyor herşey insanın başınaO size eşit davranıyorsa,siz de eltinize eşitlenin, onun gibi davranın valideye.. Eşitlik tamamen sağlansın..
Hayret bişey yani..
Gelinlerini, evlatlarını ayırmaması güzel, orası tamam.. Ama bunu abartmış, herkesin de kendi karakteri, kişiliği, davranışı var, siz başka, elti başka..
Yaranma çabası, bir arkadaşın da dediği gibi..
Mont olayına sinir olurdum ben de olsam, çok haklısınız.
Mesafe koyun artık. İzin gününüzü validenin temizliğine ayırmayın mesela...
Kusura bakma suç sende. Herkese ederi kadar değer vericeksin.
Eltin yapmıyor etmiyor. Kv gitmiyor, temizlik yapmıyor, konuşmuyor ama ben herşeyini yapıyorum diyorsun. İkinizde aynı muameleyi görüyorsunuz.
Neden yapıyorsun. Sende tepkini koy. Gitme yapma etme.
Birde aynı mont..... ben olsam almazdım. Ben ablamla bile aynı giyinmezken neden eltimle aynı şeyi giyim ki???
sende çok doğru diyorsun benim kızdığım öfkelendiğim nokta bu işte yapmayan kıymetli değerli ....Kusura bakma suç sende. Herkese ederi kadar değer vericeksin.
Eltin yapmıyor etmiyor. Kv gitmiyor, temizlik yapmıyor, konuşmuyor ama ben herşeyini yapıyorum diyorsun. İkinizde aynı muameleyi görüyorsunuz.
Neden yapıyorsun. Sende tepkini koy. Gitme yapma etme.
Birde aynı mont..... ben olsam almazdım. Ben ablamla bile aynı giyinmezken neden eltimle aynı şeyi giyim ki???
zaten eşitlikten bahsedenler eşit olmuyorAyni durum bndede var.bnm bir eltim yok ama .esime farkli kardesine farkli davraniyolar.ne kadar esitlikten bahsetselerde yok oyle birsey.insan ister istemez kafasina takiyo.ama yapacak bisey yok mesafeli olmaktan baska.ayni apartmnda mi oturuyosunz?
Ben konu sahibine yazdım. Bu benim fikrim....Bir insan kendi davranışlarını diğerlerinin kalitesine göre mi değiştirmeli
Eltim iyi bir insan olmayabilir, iyi niyetli olmayabilir, saygısız olabilir AMA benimle alakası ne? Benim ailem bana terbiye vermiş ise, eşimin ailesine (ve diğer tüm insanlara) saygılı olmayı öğretti ise eltimle veya A kişisi, B kişisi ile ne alakası var ki?
Beni ben yapan şey BEN değil miyim? Ayşe'nin ya da Fatma'nın davranışları mı beni ben yapacak?
Eşimi seviyorsam ve ona değer veriyorsam ailesine iyi davranmak zaten içimden gelmez mi? Eltiye neden bağlanıyor konu anlamadım gerçekten.
Kayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum
Öyle olmuyor işte insan takmadan yapamıyor.Bir insan kendi davranışlarını diğerlerinin kalitesine göre mi değiştirmeli
Eltim iyi bir insan olmayabilir, iyi niyetli olmayabilir, saygısız olabilir AMA benimle alakası ne? Benim ailem bana terbiye vermiş ise, eşimin ailesine (ve diğer tüm insanlara) saygılı olmayı öğretti ise eltimle veya A kişisi, B kişisi ile ne alakası var ki?
Beni ben yapan şey BEN değil miyim? Ayşe'nin ya da Fatma'nın davranışları mı beni ben yapacak?
Eşimi seviyorsam ve ona değer veriyorsam ailesine iyi davranmak zaten içimden gelmez mi? Eltiye neden bağlanıyor konu anlamadım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?