• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ve kaynım'la arama mesafe koymak ve görüşmemek istiyorum

Ben ilk tanismaya gittigimde istemedigi belliy

ben ilk tanışmaya gittiğimde işten çıkıp da gittim. işten geldiğimi bildiği için de sadece çay vermesi garibime gitmişti. amacım karnımı doyurmak değil, insanlar tuhaf bir açıdan yaklaşmış, karnını doyurmaya mı gittin diye de, ben tuhaf ve değersiz hissettim. kim gelirse gelsin evime en azından bir kek yaparım ben.. alışık değildim garipsedim.
ilk intibada ısınamadım. anlaşılabilecek bi tip gibi durmadı. benim eşim hep tek başına yaşamış. abimgile belki 1 belki 2 kez gittim o da babamgille dedi.. nişanımda da görümceme, geçmiş olsun bu oğlunuzu da kaybettiniz demiş. evlenen erkeklerin kendi ailelerini reddetmelerimi gerekiyor. şahsen ben görümcelerimde kötü niyet görmedim. ellerinden gelenin fazlasını çok da ince düşünerek yapıyorlar. eltim biraz ali kıran baş kesen gibi davranıyor. uzaktan kumandayla eşinin tuşlarına basar gibi hareket etmesi hoşuna gidiyor. bunda helallik bi durum yok yani. eşim alalarına kötü davransa ben kızarım önce. eşimin ablaları çoluğa çocuğa karışmış iyi niyetli insanlar.
eşimin uzaktan akrabaları bile gittiniz mi abisigile diye soruyor. insanlar neden bu kadar önemsiyor onlara gidip gelmemizi anlamıyorum. hatta sorun yok demi diyorlar. ben sorunumuz yok gideriz denk gelemedik diye geçiştiriyorum.
eltim gidip gelmiyo diye biliyorum ama belki de gidiyordur akrabalara ki onlar hep bana bunu soruyor. . bu arada eltim hiç bi bayram da kimseye gitmezmiş sadece lendi ailesine. eşini tek başına gönderirmiş kayınbabamgile ki bunu eleştirmiyorum ve saygı duyuyorum gerçekten belki de yaşanmışlık vardır bilmediğim, ama bizim nişandan sonraki kurban bayramında büyük görümceme gitmiş. düğün hakkında bilgi almış. ben gelemem açıkhava olacak kınayada gelmiycem demiş. görümcem bana çocuk hasta yanlış anlama hem gelirse eşi rahat hareket edemez gelmesin canını sıkma dedi. bende yok gelmemesine sevindim abla. çocuk hasta olur bahanesi olurum dedim.
benim derdim şu.. bu tarz pislik konulardan uzak durmak istiyorum. ortak bi mevzuda bir araya geliriz amenna. hoşgeldin iyi akşamlar olur.. ama tutup da evine gitmek ve evime davet etmek istemiyorum. eşim de bu mümkün değil tabiki sık gitmiycez ama davet edelim diyor. sevmediğim insanlara tahammülü öğrenmeliyim. sivri dilliyim biraz ve alttan alma olayını beceremiyorum. haklıyken haksız konuma düşmek de var. bu sorunu eşimle halletmeliyim. bu benim çizgim. kendisinin abisigile gitme hakkı sonuna kadar var. ama bensiz. beni bulaştırmasın.
Siz gorumcenizle konusun esinize anlatsin istemiyo yengen karinida hic bulastirma desin belkide abisine sen karinin sozunu dinliyosun bak bizde karim benim sozumu dinliyo buraya bile getirdim mi demek istiyo acaba hani sen bizlerle esin icin baglari kopariyosun ama biz oyle degilizmi demek istiyo yada diger uyelerinde dedigi gibi hazirlik yapmaya da gerek yok davet etmek istediginiz gunun öncesinden arayin siz arayin ama eşiniz ararsa gelip gelmicekleri muallakta kalır siz arayin eltinizi anlarsiniz gelip gelmicegni ona gorede hazirlik yaparsıniz yada yapmazsiniz esiniz de bidaha size baski kurmaz kursada cevap hazir seni bile aratmadim yengeyi arayip direkt ben davet ettim kimsenin totosunu kaldiramam sen git yegenini gor dersiniz

eltim kimseye gelip gitmeyen biriymiş. görümcelerimle arası da pek iyi değil. çocuğunu kimseye sevdirmek istemeyen bir kişi.. sıcaklık hissi vermiyor ben de sevmedim, eşim daha önce yeğeni için tartışmış.. çocuğu sevmek istiyoruz izin ver diye.. kimseye de gelip gitmezmiş. biz sevgiliyken beni evine çağırmıştı. sadece çay ikram etti çok garibime gitti. belki de ben standartları yüksek tuttum. yani ağırlama benim için öenmlidir. kimsenin önüne sadece çay koyamam.. onun da beni sevmediği aşikar. burda denildiği gibi dış kapının dış mandalı ama benim içimden hiç onu bir daha gçrmek gelmiyor. burada eltisiyle hiç kavga etmediği halde gelip gitmeyen var mı. eşim daha ilk kez dün dedi, abimgile de gidelim bi ara diye. ikimizde çlışıyoruz. sadece haftasonlarımız uygun oluyor. ben de abinin eşiyle karşılaşmak istemiyırum sen git yegenini sev bize de getir ama beni götürme dedim. tartıştık. ben eşsiz gitmem diyor. eşimin bir sürü akrabası var hepsine gittim hatta çoğu bana da geldi sıkıntı yok ama abisine gitmemek için ne yapmam lazım. zaten kadın da gelip gitmeyi sevmiyor. kimseye ne bayramda ne sayranda gidermiş bi tek benim nişanıma geldi.. bir de evine davet etti. düğüne de 15 dk ugramış ben görmedim. açıkhavada olduğundan çocuk hasta deyip gitmiş.
o da istemiyordur eminim gelip gitmeyi..
bakışlarını konuşmasını tavrını beğenmedim.
abisini de aynı şekilde.
biz nişanlıyken eşimin abisini aramıştım. ailem yemeğe davet etmişti damat tarafını.. bana dediği cümle; eşime sormalıyım bizde evin reisi hanımdır. o ne derse o olur abisi tamam mı dedi.. ve tabiki gelmediler.
sanırım bu sözleri söylerken de eşi yanındaydı.. abisi, eşinin sevilmediğinin farkında ve her fırsatta, benim karıcığım naraları atıyor. yapay duruyor. alakasız yerlerde saçma cümleler kuruyor..
tek isteğim eşinden ve ondan uzak durmak.. gelip gitmek istemiyorum. eşim de yengesini sevmiyor. ama yeğenim var abim var gidicez diyor:KK43:

işte bunu ne sıklıkta yapacaksınız demek istediğim bu:))
muhtemelen hemen hemen hiç olmayacak.
çağıracaksınız ama gelmeyecekler.
müsaitseniz gelelim mi deme olasılıkları da çok düşük.
bayramlar da sorun değilmiş.
ee ne kaldı geriye.
sizin çat kapı gitmeniz kalıyor bir tek.
eşin gitmek istiyor mu sürekli?

yok sürekli değil. biz davet edelim dedi. istemediğimi görünce de biraz tartıştık. sen böyle bi insan değilsin. biz görevimizi yapalım. ben abimin çocuğunun benim yüzümü unutmasını istemiyorum, abimle yeğenimle görüşeceğim tabiki dedi.. tartışma uzadı. ben sizlere yazdığım gibi bakış açımı söyledim. abisiyle yeğeniyle görüşsün tabiki..

yani eşimde gidip gelmez. sen git dediğimde ben evliyim karımsız gitmem hiç bir yere göndermem de tek diyor.

eltimin bende numarası yok. hiç bir şekilde iletişime geçeceğimiz ortak bi uygulamada yok. abisini aradım nişanlıyken, yemeğe davet ettim. genel bir aile yemeği( kız tarafı erkek tarfını davet ediyor) zaten eşimde onlar gelmez ama sen görevini yap demişti. bu arada eşimin ailesini yemeğe kayınbiraderim getirdi çünkü tek araba onda var. ama çıkmadı yukarı.
ben gelmeyeceklerini bile bile aradım zaten. dediğim gibi benim hiç bi sürtüşmem olmadı. ama abisi, benim eşimdir evin reisi o ne derse o olur deyince bende o zaman sorun eşinize musait olursanız bekleriz dedim o kadar.

konu benim eltimi çekememem yada onun beni çekememesi değil. o benim hakkımda neler biliyor bilmem. ben çok az şey biliyorum. ama sevilmediğinin farkında. kızgın ve yırtıcı bir hali var. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın.

bu kişi benim görümcem yada kayınvalidem olsa üzülürdüm belki de çeker konuşurdum ama bu şahısın akraba dereceliği için kendi bilir demekten başka çarem yok. biz iyi anlaşmak zorunda değiliz.

maddi durumdan yada farklı sebeplerden de kimseyi kabul etmeyen biri olabilir ki bu durumda çok haklıdır. benim kızgınlığım ve sorunum eşimin böyle bi durumda farklı düşünmesi, ve biz senin annenlere gidiyoruz ama ben hiç bi zaman hayır demiyorum demesi. benim eltim ve annem kıyaslanabilir mi?

Elbette kıyaslanamaz, hele böyle bir durumda... Bence haklısınız zaten..
Ama ben sanki biraz da inadına çağırıp çağırıp (madem gelmiyorlar) kazara gelirlerse de gayet güzel ağırlardım...
Bir kaç defa sonrasında eşime "Valla görüyorsun X, ben elimden geleni yaptım... Bu kadarını belki kardeşimin eşi için yapmazdım ama hadi gönlün olsun dedim.. Bundan sonra artık üzgünüm.. Gelirlerse başım üstüne, çağırırlarsa da giderim.. Ama davetsiz adım atmam.." derim...

eltim kimseye gelip gitmeyen biriymiş. görümcelerimle arası da pek iyi değil. çocuğunu kimseye sevdirmek istemeyen bir kişi.. sıcaklık hissi vermiyor ben de sevmedim, eşim daha önce yeğeni için tartışmış.. çocuğu sevmek istiyoruz izin ver diye.. kimseye de gelip gitmezmiş. biz sevgiliyken beni evine çağırmıştı. sadece çay ikram etti çok garibime gitti. belki de ben standartları yüksek tuttum. yani ağırlama benim için öenmlidir. kimsenin önüne sadece çay koyamam.. onun da beni sevmediği aşikar. burda denildiği gibi dış kapının dış mandalı ama benim içimden hiç onu bir daha gçrmek gelmiyor. burada eltisiyle hiç kavga etmediği halde gelip gitmeyen var mı. eşim daha ilk kez dün dedi, abimgile de gidelim bi ara diye. ikimizde çlışıyoruz. sadece haftasonlarımız uygun oluyor. ben de abinin eşiyle karşılaşmak istemiyırum sen git yegenini sev bize de getir ama beni götürme dedim. tartıştık. ben eşsiz gitmem diyor. eşimin bir sürü akrabası var hepsine gittim hatta çoğu bana da geldi sıkıntı yok ama abisine gitmemek için ne yapmam lazım. zaten kadın da gelip gitmeyi sevmiyor. kimseye ne bayramda ne sayranda gidermiş bi tek benim nişanıma geldi.. bir de evine davet etti. düğüne de 15 dk ugramış ben görmedim. açıkhavada olduğundan çocuk hasta deyip gitmiş.
abisini de aynı şekilde.
biz nişanlıyken eşimin abisini aramıştım. ailem yemeğe davet etmişti damat tarafını.. bana dediği cümle; eşime sormalıyım bizde evin reisi hanımdır. o ne derse o olur abisi tamam mı dedi.. ve tabiki gelmediler.
sanırım bu sözleri söylerken de eşi yanındaydı.. abisi, eşinin sevilmediğinin farkında ve her fırsatta, benim karıcığım naraları atıyor. yapay duruyor. alakasız yerlerde saçma cümleler kuruyor..
tek isteğim eşinden ve ondan uzak durmak.. gelip gitmek istemiyorum. eşim de yengesini sevmiyor. ama yeğenim var abim var gidicez diyor:KK43:
eltiniz kv ile sorun yasamis olabilir ve o dahil aileden kimseyle gorusmek istemiyordur,kisisel problemi oldgunu dusunmuyorum sizinle, o nedenle siz sk sk cagirin eltinizi aranizi iyi tutmaya calisin, hatta eltinizle tlfn konusmalarini esinizin yaninda yapin sicak konusun yarin bana kahveye gel fln tarzinda o kesin yok diyexektir, siz diger gun yine arayin esinizin yaninda yine yok derse esinize 10 kere aradim benm evime gelmeyenin evine gitmem diyin, kendinizi hakli cikarin, ben kotu insanmiyim benle gorusmek istemiyo fln dyin esiniz size hak versin bundan sonra da eltinize gitme konusu acilmaz sanrim

yok sürekli değil. biz davet edelim dedi. istemediğimi görünce de biraz tartıştık. sen böyle bi insan değilsin. biz görevimizi yapalım. ben abimin çocuğunun benim yüzümü unutmasını istemiyorum, abimle yeğenimle görüşeceğim tabiki dedi.. tartışma uzadı. ben sizlere yazdığım gibi bakış açımı söyledim. abisiyle yeğeniyle görüşsün tabiki..

yani eşimde gidip gelmez. sen git dediğimde ben evliyim karımsız gitmem hiç bir yere göndermem de tek diyor.
sen stratejik bir hata yapıyorsun:))
sorunlu olan taraf onlar iken eşinin gözünde sanki sen sorun yaratıyormuşsun imajı oluşuyor.
tamam çağıralım diyeceksin.
nasıl olsa gelmiyorlarmış ki:))
çat kapı da davetsiz filan da gidemiyormuşsunuz.
ya bu insanlar iszinle görüşmek istemiyorlar daha ötesi yok.
eşin ne kadar çabalarsa çabalasın reddedileceği ortada zaten.
o sebeple olayı büyüttüğünü ve fevri hareket ettiğini düşünüyorum halen:))

Elbette kıyaslanamaz, hele böyle bir durumda... Bence haklısınız zaten..
Ama ben sanki biraz da inadına çağırıp çağırıp (madem gelmiyorlar) kazara gelirlerse de gayet güzel ağırlardım...
Bir kaç defa sonrasında eşime "Valla görüyorsun X, ben elimden geleni yaptım... Bu kadarını belki kardeşimin eşi için yapmazdım ama hadi gönlün olsun dedim.. Bundan sonra artık üzgünüm.. Gelirlerse başım üstüne, çağırırlarsa da giderim.. Ama davetsiz adım atmam.." derim...

eşim de aynı şeyi söylüyor. biz çağıralım gerisi onları bileceği iş diye..:110:

eltiniz kv ile sorun yasamis olabilir ve o dahil aileden kimseyle gorusmek istemiyordur,kisisel problemi oldgunu dusunmuyorum sizinle, o nedenle siz sk sk cagirin eltinizi aranizi iyi tutmaya calisin, hatta eltinizle tlfn konusmalarini esinizin yaninda yapin sicak konusun yarin bana kahveye gel fln tarzinda o kesin yok diyexektir, siz diger gun yine arayin esinizin yaninda yine yok derse esinize 10 kere aradim benm evime gelmeyenin evine gitmem diyin, kendinizi hakli cikarin, ben kotu insanmiyim benle gorusmek istemiyo fln dyin esiniz size hak versin bundan sonra da eltinize gitme konusu acilmaz sanrim

yok esasen benim çaya kahveye çağıracak boş zamanım da niyetim de yok. sohbetimiz de yok kendisiyle.
çaışıyoruz eşimle sadece hafta sonları musaitiz.
telefon numaramız yok. faceden hiç eklemediğimiz halde beni engellemiş. bunu da 1 hafta önce farkettim.
kendi profilimden baktım öyle bir kişi bulunamıyor. ama başka bir profilden bakınca, eltimin profili gözüküyor.
faceden takip ettiğim yok.ki bu durumu 1 hafta önce farkettim. insan sevilmediğini anlar ama sevildiği konusunda yanılgıya düşebilir.
teşekkür ediyorum yorumlarınız için. eşimle bu konuyu tartışmadan konuşmaya çalışacağım.

eş ailesiyle mesafeli olan bir insan, siz gitmek isteyip aradığınızda yine kabul etmeyecektir. etse de soğuk duracaktır. eşiniz kendisi tecrübe etseydi. elti yüzünden kocayla tartışmaya ne gerek var? ben olsam, olur ara abini müsait bir zamanda gidelim der, sonucu beklerdim.

Siz belki duyduklarınızın etkisiyle önyargılı yaklaşmış olabilirsiniz. Kimse durduk yere ben kötü olayım demez.
Eltiniz eşinin tarafıyla sorun yaşamış olabilir. Titizlik hastalığı veya takıntı gibi bir rahatsızlığı olabilir. Çocuğunu öpmelerini veya kucaklamalarını istemiyordur belki. Böyle bir yenge okumuştuk KK da...
Ben olsam en azından eşimin hatrına bir şans verirdim. Biraraya gelebilirsek havadan sudan suya sabuna dokunmayan hoş sohbet etmeye çalışırdım. Belki sizi tanıyınca daha rahat davranabilir.

Hiç tartışmadıysanız arada bir gitmeniz gerekli bence eşiniz için. Bazen eşinizinde sevmediği ama siz istediğiniz için yaptığı şeyler oluyordur. Arkadaş desen neyse de kardeş bu nereye kadar böyle gidebilir ki? Zaten kadın da yapışık biri değilmiş

abisini de aynı şekilde.

merhaba, eşimle bu konu hakkında tartışmıştık. ben gitmek istemiyorum ve konuşmuycam sen kendin gidebilirsin bu senin hakkın dedim. neyse bu hafta sonu köye gittik görümceme el öpmeye.. bana dediki düğünde eltim yanına gelmiş, ve hadi geçmiş olsun x(eşimin ismi)'i de kaybettiniz demiş.. o da hayır kaybettik bi kız kardeşimiz daha oldu demiş. görümcemi severim.. bu konuşma da eltime gıybet anlamında değildi, bana dedi ki gittiniz mi kaynıngile bende yok abla bu konuda konuşmayalım içimden gelmiyor dedim. haklısın dedi, o biraz patavatsızdır, uzak durmak istiyor, bizde zaten uzağız, ben arayamam bile kavga edecekler diye çekinirim kardeşim arasa bazen ko nuşuruz dedi.. bende en iyisi uzak durmak,.. dedim konu kapandı.
dün eşimin abisi aramış, hafta sonu kızıma doğumgünü yapmayı düşünüyoruz.. demiş, eşimin babası filan da gelecek köydeki görümcemi de çağırmışlar.. çok şaşkınlar.. ilk defa evine davet etmişler.. daha önce doğumgünü yapmış ama eşi tarafını davet etmemiş eltim. bizi de davet etmişler ama benim haftaya aöf sınavlarım var,( eğer sınavlarım olmasa da bahane bulmaya çalışacaktık itiraf edeyim) ve biz yeni evliyiz çok borçlarımız var. ben kayınbabamı evime davet etmiştim. el öpme srasında.. kızım biz köydeyiz gelemeyiz hayvanlar var dedi.. şimdi torununun doğumgününe geliyor, çünkü daha önce sevemiyormuş adamcağız. ama benim de aöf sınavlarım var bu sebeple evde olamacağım( oturumum öğleden sonra). eşimde diyor sınavdan sonra gelirsin. ben eltime 1 kez gittim evi nerede tam bilmiyorum( taksiyle gitmiştik).. ben gelmeyim dedim eşime.. bahane değil sınavlarım var sen git dedim ama çok ters baktı..
görümcem de telefonda valla şaşkınız ama çağırdılar dedi.. gelicez dedi..
gitmemek için nasıl bir tavır takınsam sınavdan sonra da gitmek istemiyorun..

bende yeğenimi özülyorum hemde deli gibi 7 aydir görmedim düşün...
şöle kucagima alip sevemedim yeğenimi...
bizden uzak büyüyor bu şekilde o yeğeni anaane dayı seviyor baba tarafini uzak tutuyo haksiz degilmi...
eşinizi yeğeni görme hakkı var tabiki çok özlüyordur...
o eltiyi çok manasiz buldum sevimsiz bir insanmiş. bu durumu görme hakkın yok.
yapacak da bişey yok ortada.

bende yeğenimi özülyorum hemde deli gibi 7 aydir görmedim düşün...
şöle kucagima alip sevemedim yeğenimi...
bizden uzak büyüyor bu şekilde o yeğeni anaane dayı seviyor baba tarafini uzak tutuyo haksiz degilmi...
eşinizi yeğeni görme hakkı var tabiki çok özlüyordur...
o eltiyi çok manasiz buldum sevimsiz bir insanmiş. bu durumu görme hakkın yok.
yapacak da bişey yok ortada.

evet benim de bir erkek kardeşim var, bekar henüz ama evlenince çocuğu olunca sevemezsem göremezsem nasıl büyüdğünü göremezsem çok üzülürüm.
sorun şu ki, ben eşimin gitmesine hiç bir şey demem. zaten eşim de çok çok az gitmiş.. ama diyorki ben evli adamım tek gitmem hiç bir yere. benim aöf sınavlarımın olduğu gün ailecek gidecekler ablasıgil babasıgil köyden geliyorlar. onlarla gidebilir. bana diyorki sen de sınavdan sonra gel. çok rahatsız ediyor kadın beni.. görmek istemiyorum.

şimdi kendini sevdirmeye çalışıyor davet etmesine herkes çok şaşırdı.
sınavı var eşimin gelemedi der, olur biter.. ama eşimle yine bu konuda tartışmaktan korkuyorum..
çünkü en son bu konular yüzünden benimle kavga edersen canımı sıkarsan.. gitmeyi bırak gelmmelerine de izin vermem diye sinirle bi cumle kurdum.
o gitsin ama beni götürmesin.

evet benim de bir erkek kardeşim var, bekar henüz ama evlenince çocuğu olunca sevemezsem göremezsem nasıl büyüdğünü göremezsem çok üzülürüm.
sorun şu ki, ben eşimin gitmesine hiç bir şey demem. zaten eşim de çok çok az gitmiş.. ama diyorki ben evli adamım tek gitmem hiç bir yere. benim aöf sınavlarımın olduğu gün ailecek gidecekler ablasıgil babasıgil köyden geliyorlar. onlarla gidebilir. bana diyorki sen de sınavdan sonra gel. çok rahatsız ediyor kadın beni.. görmek istemiyorum.

şimdi kendini sevdirmeye çalışıyor davet etmesine herkes çok şaşırdı.
sınavı var eşimin gelemedi der, olur biter.. ama eşimle yine bu konuda tartışmaktan korkuyorum..
çünkü en son bu konular yüzünden benimle kavga edersen canımı sıkarsan.. gitmeyi bırak gelmmelerine de izin vermem diye sinirle bi cumle kurdum.
o gitsin ama beni götürmesin.
eşinin hatrini kırmak istemiyosan giidiver bence degişiklik olur hep görümcelerini aileyi görmüş olursun.. sinav stresini atar sende bakmazsin o eltiine o kadar basit:)
ama gitmem diyosan gitme siz bilirsiiniz.

valla boyle bı gelın, evıne dogum gunune davet edıyorsa tum aıleyı
demedı deme kesın ogun bı sorun yaratıp herkesın burnundan fıtıl fıtıl getırır
gıdenler gıttıklerıne ınsallah bın pısman olmazlar

valla boyle bı gelın, evıne dogum gunune davet edıyorsa tum aıleyı
demedı deme kesın ogun bı sorun yaratıp herkesın burnundan fıtıl fıtıl getırır
gıdenler gıttıklerıne ınsallah bın pısman olmazlar

bir doluluk var belli gerçekten.. nişandaki fotosundan özellikle.. nişanıma çok kalabalık gelmişlerdi( eşimin ablaları çok.. almanyadan da akrabaları gelmişti) araba ayarlamaya çalışmışlar ama eşimin abisi karısıyla nişanın ortasında geldi ve erkenden döndüler. arabalarına kimseyi almadılar.

almanyadaki görümcem telden sürekli el öpmeye onlarada gidin dedi.. ben cevap bile vermedim eşim de sustu konuşmadı. o da güldü niye susuyosunuz diye.. sonra neyse karışmayım ben dedi..

kocam ben ne dersem yapar.. herkesin kendi yuvası diyor. öylede bu yakınları ısırmak anlamına gelmiyor.
evine kimseyi davet eteyen, bayramda seyranda gitmeyen, çocuğunu göstermeyen kadın.. şimdi doğum günü yapıp çağırıyor.

neyse diyorlar, yeni gelin olunca değişti bu bize yaradı diye..

kıskandığı allahın emri,.. ama ben sürtüşmek istemiyorum.. bu konunun canımı sıkmasını da istemiyorum.
biz yeni evliyiz borç içindeyiz.. düğünde takı dahi takmadılar.. kendi düğünümü kendim yaptım. aileme yalan söyledim.
ablalarından bişey bekleyemem hepsi kocalarının eline bakıyor ama babası ve abisi de bi bilezik bi ev hediyesi almadılar.
zoruma gidiyor bazı şeyler..
ona yapılmışken bana yapılmadı.. neymiş ben çalışıyormuşum.. kaynım tek başına yapamazmış.. dayıları bile biz büyüğe taktık dediler..
iyi geçiniyor muyuz evet.. sadece sordukları şu.. allah yardımcınız olsun bprcunuzu biran önce bitirin..
allah razı olsun diyorum bende..
evlenmek bazılarına göre çok kolaymış... eğer bütün yükü çeken bir eşşek varsa.. binerler..

Back
X