Eltim ve kıskançlığı (kızım)

Kirpi bile ipek tüylü yavrularim diye severmis
Herkesin çocuğu kendine güzel o şunu demiş bu şunu demiş umrumda olmaz sağlıklı ya şükrederim
Kendimizden aşağıdakileri görmemiz lazım yoksa asla mutlu olamayız
Elimizdeki olana şükür etmeliyiz
Evsiz barksız olanları düşünmüyor hic kimse

Benim bir akrabam bana yüzünü buruşturarak "annene benziyorsun ama annen güzeldi " dedi. Kendisi 160 kilo ve gerçekten çirkin bir kadın. Anlatmadığım kimse kalmadı, herkes görsün diye facebooka bile yazdım.Kendisi avukat lafını sözünü bilmesi gereken bir insan, sırf terbiyesizlikten yapıyor. Yine bir densiz böyle kızıma çirkin diyecek de ben 50sene başına kakmayacağım. Küsmem ama habire laf sokarım. Küsersem laf sokamam çünkü.

Çirkin dediğinde kardeş sen ne diyosun hayırdır diye sormadın mı?

Çok güzel çok tatlı aynı babasına benziyor dese bu seferde kıskanacaktınız.Belki bunu düşünmüştür diyeceğim ama patavatsızın
önde gideni bu kadar ince düşüneceğini sanmam.Eşini kendi eşinden daha üstün görüyor herhalde ironi yapıyor.Yada size gıcık oluyor.Deli kadın uzak durun keyfiniz kaçmasın.

Böyle çocukça atışmalara girmeyin siz de. Komik yani. Mesela o ben güzelim sen çirkinsin kavgalarını biz ilkokulda yapardık. Eltiniz biraz anormalse, siz de o onunla aşık atmaya çalışıyorsunuz sonuçta, bir farkınız kalmıyor. Ciddiye almayın yani.

Karı kelimesiyle tüm argümanı çöpe attınız, okuyucuyu son dakikada kaybettiniz. Benim gözümde haklı olmanız pek mümkün değil. :KK51:

Yahu insanlarin dedigini niye bu kadar takiyorsunuz he he deyin takmadiginizi gorunce daha cok sinirlenecektir :)
Benim eltim de boylee taaa avrupalardan haaala yaris halinde kendi haline biraktim gerekmedikce hic muhattap olmuyorum
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil sadece saygili olmak zorunda :)

Amaaan butun eltiler ayni sanki kuma gibi kiskanlyo. Ya kumalar bile bir evde hepsi oyuruyo ses seda cikmyo kimide abla kardrs gibi olyo bu elti olayi neden boyle anlamuorm.istedgn kadar iylik yap en iyisi enler hep karsindakinin olyo nasil bir gelenek anlamadm.hepte bu buyuk eltiler herseyi cok bilyo nedendir anlamadm ablalik yapyolar sanrm.ÇOk BİLMIŞLER:KK11:ben olsam kotu soz sahibine aittir der bidaha benimle konusma ne evime gel ne benle muhatap ol senin gibilerin seviyesine incek halim yok sen gibiler laf anlamaz herzaman uste cikar zaten ugrasamam yaz yaz oku soyle soyle kendin dinle der ceker giderim insan yerine koyupta geldiydm ama insansin ama insanlik yok icinde derim sen guzel guzel guzellerinle otur derm

Sizin için ünlü düşünür Yıldız Tilbe’den gelsin “ hala dünyayı işgal etmeyen uzaylıların da Allah belasını versin”.:işsiz: Karı nedir ya kahvedeki adam bile bayan seviyesinden bir üst levele çıkardı kendini .konunuza yorum yapmam gerekiyorsa da buzdolabı yaz da olsa kış da olsa şarttır yıl 2018 .ikinci el de olsa bir buzdolabı edinin bence.

Bende cocuk yok ama eltim hamile bizde mi boyle olacaz acaba diye dusundum simdi :)

Kiziniz ne kadar severse sevsin cirkin lafindan sonra ben kapiyi cekip cikmistim gerisine gerek bile yok kabul edilemez. Herkesin cocugu kendine guzeldir.

Kızlar benim eltimle pek aram iyi değildir kendince açık sözlü olduğunu zanneder ama yaptığı açık sözlülük değil edepsizlik bunun farkında değil...

Kızım kaynimin kızıni sever o 4 buçuk yaşında benim kizim 2 buçuk yaşında evde kaç kez isimini söyledi acıdım kizima eltimr alıp göturdum biraz oturduk sohbet ettik kızlar oynadı bana dediği şu "kizin çok çirkin ikincide benzerse ablasına çok çirkin olur "bnde kızdım senden başka kimse benim kizima çirkin demiyor nedense bi sen çirkin deyip duruyorsun ...

Yok babasina benziyo çirkin falan benim kızlarımda çirkin ama bana güzel diyor ses etmedim ben ...(kızımda eşimde yakışıklı ve guzellerdir)

Kendilerinin durumu iyidir çok çok iyidir hatta biz ise zor ay sonunu getiririz bazen o derece çünkü eşimin işi kisin bazen yoktur maaşlı değil çalıştığı kadar kazanır eşim...yazinda çok şükür durumumuz çok iyidir .

Bunu dememin amacı bana dönüp diyorki sen kızıni güzel giydirmiyorsun kızlar o kadar tatlı o kadar güzel giydiririmki uyumlu ve sık olsun isterim bnden bile sık olsun paramin yettiği kadar alırım ama sık alırım ondan başka kimse şimdiye kadar öyle bir kelimede kurmadı....

Laf. Açıldı dedim buz dolabım bozulmus eşime al diyorum bana ev değiştirecez idare et kıstır zaten yeni evde alalım diyorku kocan pinti almaz bak benim kocam öylemi hemen gitti aldı kızlarının dolabını gösteriyo dünya kadar elbise bak kocam alın diyor eksik etmeyin diyor...kizlar diyecek bi şey bulamıyorum iyi güzel diyorum ...

Diyorki kocam demis kızları ikisindende akıllı kızdım dedim terbiyeyi ben veriyorum akilliysa benim verdiğim terbiyedir ses etmedi....

Kaynım demişki huyu inşallah babasına çekmez bunu yalan soyluyor kaynım öyle bir şey de demez velhasıl kelam bu karı yazın ortasinda başka şehire taşınacak sabırmi edeyim esimemi anlatayim....
eșine anlatma kadın mevzularini araya mesafe koy gorusme

Ay onun aynısından birde bende var !!! Valla boşver eşine anlatsana bişe değişmeyecek büsefer üste çıkmak için suç bastıracak ... İnşallah gider kurtulursun biran önce canım ... Bizimkilerde öyle cepleri para doldukça kalpleri boşaldı

Ya böyle tanıdıklarınız kendi konuşup kendi dinlesin. Hiç yorum bile yapmayın. Böyle buz gibi boş boş bakın yüzüne. Sonra da çok alakasız bir konuyu anlatmaya başlayın. Deneyin çok zevkli oluyor. :D:KK53:

Kızlar benim eltimle pek aram iyi değildir kendince açık sözlü olduğunu zanneder ama yaptığı açık sözlülük değil edepsizlik bunun farkında değil...

Kızım kaynimin kızıni sever o 4 buçuk yaşında benim kizim 2 buçuk yaşında evde kaç kez isimini söyledi acıdım kizima eltimr alıp göturdum biraz oturduk sohbet ettik kızlar oynadı bana dediği şu "kizin çok çirkin ikincide benzerse ablasına çok çirkin olur "bnde kızdım senden başka kimse benim kizima çirkin demiyor nedense bi sen çirkin deyip duruyorsun ...

Yok babasina benziyo çirkin falan benim kızlarımda çirkin ama bana güzel diyor ses etmedim ben ...(kızımda eşimde yakışıklı ve guzellerdir)

Kendilerinin durumu iyidir çok çok iyidir hatta biz ise zor ay sonunu getiririz bazen o derece çünkü eşimin işi kisin bazen yoktur maaşlı değil çalıştığı kadar kazanır eşim...yazinda çok şükür durumumuz çok iyidir .

Bunu dememin amacı bana dönüp diyorki sen kızıni güzel giydirmiyorsun kızlar o kadar tatlı o kadar güzel giydiririmki uyumlu ve sık olsun isterim bnden bile sık olsun paramin yettiği kadar alırım ama sık alırım ondan başka kimse şimdiye kadar öyle bir kelimede kurmadı....

Laf. Açıldı dedim buz dolabım bozulmus eşime al diyorum bana ev değiştirecez idare et kıstır zaten yeni evde alalım diyorku kocan pinti almaz bak benim kocam öylemi hemen gitti aldı kızlarının dolabını gösteriyo dünya kadar elbise bak kocam alın diyor eksik etmeyin diyor...kizlar diyecek bi şey bulamıyorum iyi güzel diyorum ...

Diyorki kocam demis kızları ikisindende akıllı kızdım dedim terbiyeyi ben veriyorum akilliysa benim verdiğim terbiyedir ses etmedi....

Kaynım demişki huyu inşallah babasına çekmez bunu yalan soyluyor kaynım öyle bir şey de demez velhasıl kelam bu karı yazın ortasinda başka şehire taşınacak sabırmi edeyim esimemi anlatayim....
:KK47: duymayacaksın maalesef her evde var bunlardan bunlara dur demeyi bilmen lazım eşin ve kızın hakkında konusmaya nasıl cürret eder susturacaksın bak ciddiyim saygısız ve asırı derecede kıskancc:oha:2.5 yaşındaki bebeğe çirkin demekte ne demek melek o melek aynaya bakmayı unutmus olmalı elitin.yani nasıl bir terbiyesizlik taviz verme derim ben ve eşinle ilgili problemlerini anlatmaya belliki seni ezmeye calısıyor gıtmek zorunda kalabilirsin o eve oda gelebilir ama boz at bakayım bir daha yapabiliyorum bazılarının hakettiği bu lutfen kusurumuza bakmayın arkadaslar ama sindirim fena bozuldu:sinirli::sinirli:lutfen ailen konusunda taviz verme

Benim bebegim yok olsa biri bisey dese anlini karislarim onun

Cahil, habis, görgüsüz, içi pis. Çocuğa çirkin mi denirmiş hiç? Ayıp.

Bir boş muhabbetcinin teki görüşme bile herkesin durumu bir olcak diye bişeyler yok onu kendinde eksik gorme

Kendin gitmişsin zaten birbirinizi sevmiyormuşsunuz.
Birbirinden haz etmeyen insanların nedem görüştüğünü hiç anlamam.

Onunki kiskanclik degil nasil desem... Sizi asagi cekmeye calisiyor .modunuzu dusurmeye calisiyor birtane de bende var ordan biliyorum.he de gec ve mesafe koy .Kendinle ve ailenle ilgili hic birsey anlatma.

Back
X