- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi hayatin_anlami
-
öyle birşey değil.benim 10 yaşında çocuğum var.kocasının yanın oturmak için çocukla yarışiyor desem.ayrica kayinvalidemler uzaktalar .Görümcen sizin amiriniz mi ? Neden ona şikayet ediyorsun ? Bir problem varsa eltinle cozmelisin. Eltinin eşiyle samimiyeti seni fazla rahatsız etmiş . Kadının nikahlı kocası ,iletisimine yada ten temasının ölçüsüne müdahale edemezsin . Çok batıyorsa görüşmeyi kesersin olur biter .bide 12 yıllık emeğim çöpe gitti ,2 yıllık gelin yerimi aldı gibi soylemlerine büyük bir kahkaha attım . Neyin yarışına girdiniz ? Kim daha çok iş yaparsa yada gorumcesinin gözüne girerse o günü +5 puanla mi kapatıyor ? Hayat bir gündür o da bugündür .seni daha cok sevsinler diye kimsenin hizmetciligine adama kendini .kendi hayatını yaşa ..
Bence biraz hatalisin bu durumda . Her şekilde görmezden gelmen ,laf sokmadan kimsenin olmadığı bir yerde kibarca uyarman gerekirdi . Anlamıyorsa da görüşmeyi tamamen kesip, muhatap olmamak senin yararına olurdu .bu şekilde çok yüz göz olunmuş ve seviye dibe vurmuş ..öyle birşey değil.benim 10 yaşında çocuğum var.kocasının yanın oturmak için çocukla yarışiyor desem.ayrica kayinvalidemler uzaktalar .
eleştiriye tahammülü yok o nedenle yok yere kavga çıksın istemedim.görümcemle arası iyiydi görümcem 35 yaşında evin en büyük kızı olgundur eltiye yol gösterir diye düşündüm.ona söylemekle yanlış yaptığımı kabul ettim zaten.
Yanlis anlama ama sen kiskaniyor gibisin eltini.Eltin 24 yasinda kiz belki esiyle oyle seviyor yaninda oturmayi tenin tenine deymesini kocasinin yanina oturmasini sizin neden gozunuze batiyor .Evinizde olsun istemiyorsaniz apacik gelmemesini soyleyin.Kocasi degilmi ister yanina oturur ister kucagina..öyle birşey değil.benim 10 yaşında çocuğum var.kocasının yanın oturmak için çocukla yarışiyor desem.ayrica kayinvalidemler uzaktalar .
Işte yol gösterilecek bir mevzu değil bu ayrıca eşinin yanına da oturmak isteyebilir neden bundan rahatsız oluyorsunuzeleştiriye tahammülü yok o nedenle yok yere kavga çıksın istemedim.görümcemle arası iyiydi görümcem 35 yaşında evin en büyük kızı olgundur eltiye yol gösterir diye düşündüm.ona söylemekle yanlış yaptığımı kabul ettim zaten.
Siz benim görümcem misiniz diyesim geldiAnnem ve babam hala liseli asiklar gibidir. Yolda bile el ele yururler. Misafirlikte bile surekli dipdibe otururlar. Annemin buyuk eltisi yengem de onlari gordukce homurdanir dururKendinin mutsuz bir evliligi olunca herkes mutsuz olsun ister cunku. Annemin ve babamin gulusmeleri ona diken gibi batar. Arada laf sokar sen kocacisin yalakasin falan diye. Annem de sallamaz bile...
Sizde yengemi gordum.
Siz benim görümcem misiniz diyesim geldibenim kayınvalde ve kayınpederim de aynı böyleler ve eşim öyle bi ortamda büyüdüğü için biçok erkek gibi afedersiniz odun değil çok şükür :))
Kayınvaldemin büyük eltisi de böyle.. şu dış kapı mandallarının her şeye maydanoz olması çok sinir bozucu gerçekten.. bu arada ailenize de kocaman bir maşallah diyim nazar değmesin..
Siz büyük olduğunuz için kendinizce kaynanalık veya aile büyüğüyüm saygı hat safhada olmalı gibi bir tavır takınmışsınız. Yaş kaç olursa olsun eltiniz ve kaynınızın ayrı bir hayatı var. İstedikleri gibi yaşarlar. Beğenmiyorsanız görüşmezsiniz. Herkese siz haklı cıkasınız diye eltinizi kötülemişsiniz olmamış. Bir de gelinlik emeği nedir yahu.
Size ne. Kocasi degil mi ister agzina girer ister agzina duser ister agzindan oper.bir de laf carptim ama anlamadi diyorsunuz. Baya baya kadinin kocasina olan ilgisini kiskanmis Kiskanclikciktan laf carpmissiniz. Kalkip gorumceye kotulemis dedikodusunu yapmissiniz.Kadinda altta kalmamis. Birde karismadim ki diyorsunuz baya baya karismissiniz.Hak etmissiniz herseyi kusura bakmayin. Ben olsam bende ayni cirkeflikle yanit verirdim.esim görüyordu ve arkasindan sinirli sinirli konusuyordu ama krdesime kiyamam diyordu
ben ne diyebilirim ki yanimizda kocanin agzinin icine girme diyemedim
birkac kere laf cakmaya calistim ama umursamadi
evet haklisiniz görümceye söylemekler hata ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?