Eltim ve oyunlari

hayatin_anlami

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
933
2.567
333
Not: Bu konuyu acarken psikolojim epey bozuktu. Bir süre önce erkek kardesimi bir kazada kaybetmistim ve kaynimi erkek kardesimin yerine koymus, cok deger vermistim.Allah var o da bana karsi cok saygili ve iyiydi. Esinden dolayi bana ters davranmasi beni cok üzmüstü. Esine de elimden geldigince eltilik degil ablalik yapmaya calistim ama galiba ters tepti. Buraya sadece kendi hatalarimi yazmisim, cünkü kendine sürekli özelestiri yapan birisiyim. Su anda ne kadar sacma seyler yaptigimi farkedebiliyorum . Elti kisisini hayatimdan cikardim, görüsmüyorum. Kayinvalide ve görümcelerle de biraz mesafeye koydum araya.Herkesi yaptigi ve yapmadigi seyler icin Allah`a havale ettim. Kendi hayatima ve aileme odaklandim. Sürekli kitap okumaya calisiyorum, zaten cocuklarim var , bütün zamanimi aliyorlar. Sunu cok iyi anladim ki; kimse icin üzülmeye degmiyor. Hayat gercekten cok kisa. Sevdiklerimiz ve bizi sevenlerle mutlu olmaya calismak en güzeli

Son düzenleme:
esim görüyordu ve arkasindan sinirli sinirli konusuyordu ama krdesime kiyamam diyordu
ben ne diyebilirim ki yanimizda kocanin agzinin icine girme diyemedim
birkac kere laf cakmaya calistim ama umursamadi
evet haklisiniz görümceye söylemekler hata ettim

Arkasından konuşarak bu işler yürümüyor malesef! Kardeşini uyarmalı insan ne demek kıyamıyorum? Oldu o zaman yatak odalarına gitmelerine de gerek yok madem öyle . Görüşmeyn gelmeyin gitmeyin. Er ya da geç gerçek yüzünü herkes görür.

tabi ki beni ilgilendirmez
ama esim ve ben biraz ciddiyetten hoslanan insanlariz
ben zaten evlerine gitmiyordum onlar bize geliyordu
zaten kavgadan beri görüsmüyoruz

Bırak allahından bulsun pislik ahh ahhh yanımda olcak bütün sinirimi çıkarırdım uzak dur o pislikten

ne evıne adım at ne onlar sana gelsın kaynanıda arayıp srma etme bulma dunyası yarun bırgun elden ayaktan dusunce sevgılı gelınune gıtsın madem grumcene de bısey deme sadece sus ve gerı cekıl elalemjn cırkef gelını ıcın kcanla da kavga etme ne kadar uzak o kadar ıyı de otur ıyılıkten maraza dogmus burdaha sana kavgaya gelırse susma agzının payını ver herkesın ıcınde syle utanma o yaptgından utanmıyrsa sende utanma teebıyesız kadın resmen cırkef nerak etme o bu fırıldaklıkla yarın bırgun dıgerlerıne de catar onlarda onun ne mal oldugunu gorur bosver dıs kapının dıs mandalı kaynınla da kus knusma bısey derse ben sana karısmıyrum benımle muhattap olmayın de!!!

İyi de herşeyin yeri zamanı yok mu sizce ? Şahsen kardeşim bile olsa eşimle mıç mıç olamam belli ki eltisi rahatsız edecek kadar ileri gitmiş ...

Kayinvaliden de bugun yarn ne oldgnu anlar o kizin elbet bir terbiyeszlik yapacaktr oyle bir potansiyeli var gbi haa o zamnda senin yernde olsm asla karsmazdim ve kv lede smdiki soguklgmu surdurrrdum

tabi ki beni ilgilendirmez
ama esim ve ben biraz ciddiyetten hoslanan insanlariz
ben zaten evlerine gitmiyordum onlar bize geliyordu
zaten kavgadan beri görüsmüyoruz
E artık kafan rahatladı demektir. Takma, üzülme. Eşinle iyi ol. O ne yaparsa yapsın. Günlük hayatında düşünme, hakkında konuşma. Uzak olsun.

Yahu sen niye karisiyorsun snde de hata var ablacgm kusura bakma bende 24 yasndayim bnmde eltim var senn yaslarnda kimseye karsmadgi gbi bsey olsa kvga vs ortalgi yatistirir sagolsun baktin ilk basta boyleydi bu kiz hc bulasmayip gorusmeyecektn
canim benim ben de onu anlatmaya calisiyorum
ben hicbir seyine karismadigim gibi yardimci olmaya calistim ama o zaten elti eltiyi cekemez sözünü kendine siar edinmis gibi bana karsi tavirliydi
ben ne yapabilirim tam tersi o bana hesap soruyordu
yok aarkadsina gittin niye beni cagirmadin
ama bunlar sorun degil
kavgalarini özellikle esinin önünde yapiyor ve laf anlamiyor
kafasinda bir seye inanmis ve aksi bir seye ikna olmuyor

İyilik yaparsan karşılığını görürsün dite kaynanam beni uyarmıştı abimin eşi için. Hatta genel anlamda. Gerçekten gördüm ki kaynanam uyardı ve doğru çıktı. Kadın tecrübeli yılların kazığını yemiş kardeşlerinden.ki yedikten sonra kazıklaro ben sana demedimmi dedi. Kendini parçaladın onlar için bak şimdi haline dedi kadın.ve annemden çok düşündü beni ve inandı. Benim aileme söylediğim tek yalanım olmadı bu zamana kadar, bütün sülale abimin ne yalancı olduğunu bilir ama ben yalancı oldum. Benim kaynanam 5 yılda tanıdı beni. Anam kadar olamadı.O yüzden eşiniz hariç kimseye iyilik yapıp yaranmaya çalışmayın. Ben annem babam abim ve o gelin müsfeddesiyle görüşmeyerek çözüme kavuşturdum. Benim anam bana inanmadı, kaynananmı sana inanıcak,el kızısın sen. O yüzden ne yaranmaya ne yaptıklarınız için üzülmeyin. Ben onların evladıyım, abim ve gelin müsfettesinin yalanlarına inandılar, onlar mutlu mesut geçinsinler.çekin elinizi eteğinizi ve yol yakınken kurtarın kendinizi. Onlar yaptığın iyiliği görmesin Allah görüyor. Anlıyorum üzülüyorsunuz ama ben kendi anama babama anlam veremiyorken siz onlardan mantıklı bir hareket beklemeyin. Bu arada merak etmeyin Allah acısını yakında çıkarır. Yalan iftira bunlr büyük günah. Ben onların yaşayacaklarından korkarım. Uzak durun sizede sıçramasın. benimkiler gördü belasını bu arada yani 1 sene gibi bir zamanda çıkıyor bir yerlerinden. Hee onlar anlıyormu anlamaz ama boşver. Siz eşinizle keyfinize bakın kaynanayıda takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…