Eltim ve oyunlari

Gerçekten iyi niyetli olsan konuyu görümcene taşımaz sessiz sakin bir köşede eltine söyler direk eltini uyarırdın tatlı bi dille. Bence de sende var gibi kıslançlık

kim olursa olsun hayat tarzınızın uyuşmadığı insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz.
kimseyi de kimseye anlatmayın. eltinizle de fazla yüz göz olmuşsunuz. kavga etmeler, başkalarının yanında tartışmalar.
yaşınızın hareketi değil.

uzak durarak baş edebilirsin
onun oldugu ortamda bulunma
onun konusunu acan olursa duyma
sen eşinle aranı sıcak tut yeter

12 yıllık gelınlık emeğim boşa gitti ne demek
gelinlik emeği ne ki?
ben 3 yıldır evliyim , eşimden baska kımseye de emek vermedim

Var böyle kendisini göstermek begendirebilmek için ölümüne çabalayan insanlar ve ben böyle insanlardan hiç hoşlanmıyorum inşallah çabaları ellerinde patlar bak sana söylüyorum bekle zamana bırak herkes birgun gösterir gerçek yüzünü

bence de siz eltinizi ve kaynınızla olan ilişkisini kıskanıyorsunuz.

sizin üstünüze vazife değil onların ilişkisindeki yakınlıkları.

kendi hayatınıza bakın.

Babannem hep derki; Elti eltiye eş olmaz, arpa unundan aş olmaz. Biraz kaba olacak ama ikinizde az değilsiniz

Görüşme net.

Hak etmişsiniz kusura bakmayın.

Samimiyetlerinden rahatsızsanız görüşmeseydiniz madem. Eşiniz rahatsızsa da o söyleseydi, size ne oluyor?

Bir de kalkıp memleketteki görümceye duyurmuşsunuz. Ama ağzınızın payını da almışsınız, iyi olmuş.

Bu arada ağzının içine düşmek derken hangi tip hareketleri kastediyorsunuz. Kucağına mı oturuyor, öpüşüyorlar mı?

Yoksa sadece elini tutuyor ya da sarılıyor, dizidize oturuyorlar da sizin mi gözünüze batıyor?

Kocasi degil mi dibinede düser kafasinada.
Siz esinizle bu sekilde degilsiniz diye onlar farkli olamaz mi.
Hoslanmiyorsaniz gelip gitmeyi kesersiniz.
Gorumceyi arayip akil ver suna demek ayip cocuk degil ki karsinizda ki eltiniz.
Siz bu boyuta tasimissiniz olaylari

Bırakın ne halleri varsa görsün. Sizi 12 yıldır tanımayan kv.ye de pes!
Uzak durun fırsat doğmuş size. Kv ile de az görüşün.
Nedir bu eltilerin fesatlığı. Her ailede bir tane elti sorunu oluyor. Seçmece. Kalpleri kötü,fesat.
Görümceniz de kv.nizde büyük ve olgun değilmiş olaylar tek taraflı dinlenmez. İkinizide çağıracaktı kv anlatın bakim derdiniz ne diyecekti.
Herkese hakettiğini verin. Vicdan, iyilik anlamaz insanlar nankör. Yapmayın karışmayın.

2 yıldır evliler neticede demekki aile büyükleri yanında itici hareketler segiliyorlar ve aşırı rahatsız edici rahatlıkları var ki konu sahibi görümceye söylemiş düzgün dille uyarsın diye. Bunda sorun yok.
Sorun eltinizde. Bırakın baştacı o olsun. Görüşmeyin. Sinir oldum Bütün fesat eltileri parçalayasım var.
Bir fesat elti de bende. Henüz ben nişanlıyım. Allah bildiği gibi yapsın böyleleriini.

Sonunda biri beni anladı.teşekkür ederim.dediğiniz gibi kayınvalide ve görümce olgun davranmadı.ne yapayim hepsini Allah 'a havale ediyorum.inşaAllah mutlu bir evlilik yaparsiniz.bu son mesajim.başka mesaj yazmayacağim.tavsiye verenlere teşekkür ler.kiskançlikla suçlayanlara hiçbir sözüm yok. Allah herkese yardim etsin.selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…