Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dime annemde söylüyor yeminle dediğinizi diyur takma üzme kendini o zaten yaptı yapacağını ama işte Allaha havale ettim sabır haklsiniz teşekkür ederim
Ama senlik bir durum yok ki, kocası sineye çekmiş sen neden rahatsızlık duyuyorsun ki. Hem niye yılan? Gorusmezsin olur biter. Mesela ben çoluk çocuğum bu ahlaksizlikta olan insanlarla muhatap olsun istemem.

Ama senlik bir durum yok ki, kocası sineye çekmiş sen neden rahatsızlık duyuyorsun ki. Hem niye yılan? Gorusmezsin olur biter. Mesela ben çoluk çocuğum bu ahlaksizlikta olan insanlarla muhatap olsun istemem.
Neden rahatsız oluyurum nişanlıyken eşimle konuşurum tmm o sıra geldi eşimi kıyafetini kokluyur kirlimi diye gülerek ben eşimle tartıştım neden ben telelfonal konuşurken her defasında odaya geliyur ayreten çeyizimi laf etti ona aldınız bana almadınız işte eşine aciyrum ben dedim.niye çok seviyorum eşini işte sende üzme onu tmm da sanne eşimle severek evlendik çok şükür elhamdülillah eşim bana karşı iyi

Tek derdim ektim olsa ne güzel olurdu beni bütün aile istemiyor evlenmden önce de istemişlerdi ikinci evliliğim bu arada sadece eşimle aram iyi onu da kaynanamın yaptırdığı büyülerle bozuyorlar işte huzurumuzu anlatsam roman olur da Allah'a havale ediyorum hepsini en kısa bir kaç taneme anlatayım en basit olanı bunlar anlatacağım olay evlenmeden önce eşimin bana aldığı bütün hediyeleri çöpe attı benim evlenirken getirdiğim eşyalarima el koydu kullandı canının istediği kadar sonra çöpe attı annemi aradı gelin o... Kızını al istiyorum dedi ilk eşimden olan çocuklarımla tehtid etmeler yeni evlenmişim eve eşya alınacak aldırmıyor ağlıyor bende sinirlenip iptal etttirdim boş evde oturalım o zaman dedim kızdım eşime gittim annemin evine duymuş gittimi yatak odasının iptal ettirmediysen ben kullanırım demiş eşim çok pasif ben deli oluyorum artık annemde yeni vefat etti başka kimsem yok gitsem ortada kalacam yaş olmuş 40 benden sonraki gelen gelini görmedim hiç aileye giremem kimse istemiyor eşim gider gelir benden uzak olsunlar canları cehenneme diyorum dediğim gibi keşke elti savaşı olsa keşke

Son düzenleme:
K-9 gibi kocanı koklaması korkunç. Diğerleri mesele değil. Asıl kocana kız niye koklatiyorsun kendini diye.

Ah zehram hosgeldin gebelik yorumuyla sanırım ya konuştuk yada yorumunuz okudum bende öyle eşim gider ben gitmiyorum 2 yıldır düğünümüz yaptım gitmedim daha ama üzme kendini sen yeterki kalbini temiz tut kindar olma mesafeli ol yeter emin ol ki Allah iyi olanın yanında yoksa 2 nci evliliği yapan bakmaz ki kusurum varsa afet yanlış anladiysam

Hanımlar yanlış kişilerle kavga ediyorsunuz. Kocalariniz etkisiz eleman oldukça diğerleri melaike olsa yine mutsuz olursunuz.

Hanımlar yanlış kişilerle kavga ediyorsunuz. Kocalariniz etkisiz eleman oldukça diğerleri melaike olsa yine mutsuz olursunuz.
Biliyorum eşimden kaynaklı herşey onlara hiç bir şey demiyor onlara laf bile ettirmez

Dediğiniz gibi hanımefendi gerçekten iş kocada biter ama şuanki sorun iki yüzlü ya iki yüzlü kaynanami 5 ay önce kapıya koydu ama sırf gelinler kötü olsunki herkes desin falanca gelinimiz iyi işin aslini anlatmak gerek yok yoksa tek bu değil teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız,için

İlahi Adetlet illa ki yerini bulur gelinine zulüm eden kızından bulunmuş derler ben hepsinin düştüğü günü görmek istiyorum sabır en güzel anahtardır beklemesini bilene

Şöyle olmuş. Bu yılan elti evli çocuklu bi kadınmış, ailesini terk edip bu arkadaşın kaynina kaçmış.
Mesele o degilki ayiplamak değil yol bitmedi yolum uzun ama neden ortalığı kariştiryurusn sürekli eşim övüp yüzüme yüzüme eşin gibi birini bulamasın ben seviyorum işte her istediğini yapar olumlu senin eşin sana yapisla sende suphelenirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…