Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi eltini kötüleyeceksin diye bütün kirli çamaşırlarını dökmüşsün. Kayın aileye kendini sevdirdi diye kıskanmışsın. Sevmiyorsan muhatap olmazsın gidip gelmezsin. Bu kadar dertlenmene gerek yok.

Eşimin de ikinci evliliği canım tuhaf aile bunlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler yaşadıkça anladım

İlahi Adetlet illa ki yerini bulur gelinine zulüm eden kızından bulunmuş derler ben hepsinin düştüğü günü görmek istiyorum sabır en güzel anahtardır beklemesini bilene
Evet ablama kuma getirirler plan yaparlar tmm anne oğul yemin ederim şuan kızı babasinda boşanma aşaması ablamda sizin gibi bedua etti

Eşimin de ikinci evliliği canım tuhaf aile bunlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler yaşadıkça anladım
Bak ne güzel canım eşinde senden üstün değil ya onlara ayıp siz kabul etmişsiniz muhatap olmayın patlasın valla onalra merhamet vereceğime sokaktaki hayvanlara veririm

Bak ablam sayılırsınız yaşça bir ömür var aramızda neredeyse ne güzel akkilica şımarık değilde olgun bir insan konuşması herkes bunu taşımazki baksana yorumlara ne kötü yorumlar çünkü kendileri yaşamamış

Ben eltimi hiç sevmiyorum sıfır iletisimim var ne yaptığı da umrumda değil açıkçası.

Bak şimdi çok ayıp ettin. Bebekten vurmak nedir.. çok ayıp çok...
Ayıp olmasın hanımefendi bende o süreçte yim kötü kötü kalpler zaten Allah ceza veriyur o süreçte olan insan zaten şımarıklık yapacağına olgun olsun ki annelik te yakışık kalsin bura dalga yeri degilki saygılar

Kötü kalbiniz kadının açıklarını saymanızdan belli.

Bak ne güzel canım eşinde senden üstün değil ya onlara ayıp siz kabul etmişsiniz muhatap olmayın patlasın valla onalra merhamet vereceğime sokaktaki hayvanlara veririilk

Son düzenleme:
Ne dedin sen şimdi? Bu arada yılan olan eltin değilmiş onu anladık. İnsanları hassas yerinden vurmak asıl yılanlık.

Bebeğimi bekliyorum diye profiline yazdın acıyorum sana gerçekten çünkü bende bebek bekliyorum bu kadar olma bence derim yoksa o süreç çok zor dime
Yahu kadinin bebegi ne alaka? Begenmediginiz yorumlarda milletin coluguna çocuğuna mi laf edeceksiniz? Eltinin yilanligini bilemem de siz hadsizsiniz o kesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…