Boşver canım beddua etme de gorusmezsin olur biter.İlahi Adetlet illa ki yerini bulur gelinine zulüm eden kızından bulunmuş derler ben hepsinin düştüğü günü görmek istiyorum sabır en güzel anahtardır beklemesini bilene
Eşimin de ikinci evliliği canım tuhaf aile bunlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler yaşadıkça anladımAh zehram hosgeldin gebelik yorumuyla sanırım ya konuştuk yada yorumunuz okudum bende öyle eşim gider ben gitmiyorum 2 yıldır düğünümüz yaptım gitmedim daha ama üzme kendini sen yeterki kalbini temiz tut kindar olma mesafeli ol yeter emin ol ki Allah iyi olanın yanında yoksa 2 nci evliliği yapan bakmaz ki kusurum varsa afet yanlış anladiysam
Evet ablama kuma getirirler plan yaparlar tmm anne oğul yemin ederim şuan kızı babasinda boşanma aşaması ablamda sizin gibi bedua ettiİlahi Adetlet illa ki yerini bulur gelinine zulüm eden kızından bulunmuş derler ben hepsinin düştüğü günü görmek istiyorum sabır en güzel anahtardır beklemesini bilene
Kocasını koklamiş ayolKonu sahibi eltini kötüleyeceksin diye bütün kirli çamaşırlarını dökmüşsün. Kayın aileye kendini sevdirdi diye kıskanmışsın. Sevmiyorsan muhatap olmazsın gidip gelmezsin. Bu kadar dertlenmene gerek yok.
Bak ne güzel canım eşinde senden üstün değil ya onlara ayıp siz kabul etmişsiniz muhatap olmayın patlasın valla onalra merhamet vereceğime sokaktaki hayvanlara veririmEşimin de ikinci evliliği canım tuhaf aile bunlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler yaşadıkça anladım
KoklatmasaymışKocasını koklamiş ayol
Bak ablam sayılırsınız yaşça bir ömür var aramızda neredeyse ne güzel akkilica şımarık değilde olgun bir insan konuşması herkes bunu taşımazki baksana yorumlara ne kötü yorumlar çünkü kendileri yaşamamışEşimin de ikinci evliliği canım tuhaf aile bunlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler yaşadıkça anladım
Bebeğimi bekliyorum diye profiline yazdın acıyorum sana gerçekten çünkü bende bebek bekliyorum bu kadar olma bence derim yoksa o süreç çok zor dimeKoklatmasaymışburda eltinin saçını başını yoluyor yılan ilan ediyor reelde tıssss
Ben eltimi hiç sevmiyorum sıfır iletisimim var ne yaptığı da umrumda değil açıkçası.Bak ablam sayılırsınız yaşça bir ömür var aramızda neredeyse ne güzel akkilica şımarık değilde olgun bir insan konuşması herkes bunu taşımazki baksana yorumlara ne kötü yorumlar çünkü kendileri yaşamamış
Neden acıyorsunuz hanfendiBebeğimi bekliyorum diye profiline yazdın acıyorum sana gerçekten çünkü bende bebek bekliyorum bu kadar olma bence derim yoksa o süreç çok zor dime
Ben eltimi hiç sevmiyorum sıfır iletisimim var ne yaptığı da umrumda
Bilmem eltim gibi konuştunuz ondanNeden acıyorsunuz hanfendi
Bak şimdi çok ayıp ettin. Bebekten vurmak nedir.. çok ayıp çok...Bebeğimi bekliyorum diye profiline yazdın acıyorum sana gerçekten çünkü bende bebek bekliyorum bu kadar olma bence derim yoksa o süreç çok zor dime
Demek ki eltin senden daha akıllı ve zekiymiş.Bilmem eltim gibi konuştunuz ondan
Ayıp olmasın hanımefendi bende o süreçte yim kötü kötü kalpler zaten Allah ceza veriyur o süreçte olan insan zaten şımarıklık yapacağına olgun olsun ki annelik te yakışık kalsin bura dalga yeri degilki saygılarBak şimdi çok ayıp ettin. Bebekten vurmak nedir.. çok ayıp çok...
Kötü kalbiniz kadının açıklarını saymanızdan belli.Ayıp olmasın hanımefendi bende o süreçte yim kötü kötü kalpler zaten Allah ceza veriyur o süreçte olan insan zaten şımarıklık yapacağına olgun olsun ki annelik te yakışık kalsin bura dalga yeri degilki saygılar
Bak ne güzel canım eşinde senden üstün değil ya onlara ayıp siz kabul etmişsiniz muhatap olmayın patlasın valla onalra merhamet vereceğime sokaktaki hayvanlara veririilk
Ne dedin sen şimdi? Bu arada yılan olan eltin değilmiş onu anladık. İnsanları hassas yerinden vurmak asıl yılanlık.Ayıp olmasın hanımefendi bende o süreçte yim kötü kötü kalpler zaten Allah ceza veriyur o süreçte olan insan zaten şımarıklık yapacağına olgun olsun ki annelik te yakışık kalsin bura dalga yeri degilki saygılar
Yahu kadinin bebegi ne alaka? Begenmediginiz yorumlarda milletin coluguna çocuğuna mi laf edeceksiniz? Eltinin yilanligini bilemem de siz hadsizsiniz o kesin.Bebeğimi bekliyorum diye profiline yazdın acıyorum sana gerçekten çünkü bende bebek bekliyorum bu kadar olma bence derim yoksa o süreç çok zor dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?